Огляд тест-драйву: Nissan Armada 2019

6 травня 2019

Сучасний Nissan Armada це високопродуктивний і масивний позашляховик. Пропонуючи модель Platinum Reserve, він гарантує найвищий рівень вишуканості і досягає рівня автомобіля Infiniti. Між тим, навіть базові моделі не розчарують в плані оснащення. В салоні розмістяться до восьми пасажирів на трьох рядах. Маючи застарілу, але міцну рамну конструкцію, Armada здатний буксирувати до 3.855 кг. Конкурує він з Chevrolet Tahoe, GMC Yukon, Ford Expedition і Toyota Sequoia. 5.6-літровий V8 двигун Nissan Armada, розроблений спеціально для великої ваги і навантажень, гарантує 390 кінських сил. Семиступінчаста автоматична коробка передач розподіляє всю потужність на задні колеса. В разі необхідності пропонуються система повного приводу.

Огляд тест-драйву: Nissan Armada 2019

Вам сподобається

Якщо ви хотіли Infiniti QX80, але вас не влаштувала ціна, Nissan Armada 2019 коштує дешевше і мало чим відрізняється від Infiniti. Можливо трохи не таке візуальне сприйняття, але менша вартість це приємний бонус.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви хочете отримати сучасний позашляховик з м’якими манерами ходу, варто розглянути інші варіанти. Підвіска Armada не така «вишукана» як у суперників. А якщо простір тертого ряду в пріоритеті, Expedition, Sequoia і Chevy Suburban гарантують більший об’єм.

Нове у 2019 році

У поточному році позашляховик отримав розширений перелік стандартного оснащення, включно з уникненням можливого зіткнення, автоматичним екстреним гальмуванням, адаптивним круїз-контролем та функцією «Rear Door Alert». Якщо задні двері були відчинені на початку подорожі, але не були в кінці, система подасть сигнал.

Враження від їзди

Якщо починати з позитиву, то Armada це просторий і затишний позашляховик з потужним V8 двигуном. З таким автомобілем майбутніх подорожей чекаєш з нетерпінням. Приємним в даному випадку стане навіть приглушений шум силового агрегату. Передні сидіння, гарантуючи високий рівень комфорту, стануть ідеальним місцем для тривалих подорожей. Додатковим бонусом стане підігрів керма. Автоматична коробка передач добре справляється з обов’язками. Версії з системою повного приводу отримали ряд понижуючої передачі задля максимального посилення можливостей пересування по бездоріжжю. У поміч тут стануть і 23 см дорожнього просвіту. Якщо згадувати про негатив, то перш за все, це великі розміри, які можуть стати проблемою при переміщенні по місту. Відповідним чином налаштована підвіска не гарантує бажаної для певних водіїв м’якості ходу. Крім того, управління теж може виявитися заважким. Загалом, технічні характеристики Nissan Armada припадуть до смаку шанувальникам старої школи і людям, які знаються на співвідношенні ціна – якість.

Найкращі характеристики

Монітор кругового огляду часто зустрічається у автомобілях вищого рівня. Він має декілька основних переваг. Система камер гарантує набагато більше, ніж просто відображення того, що відбувається позаду. Водії можуть розраховувати на картинку у 360о. Стандартною система стада для моделі SL і вище.

Для тих, хто все ж може пожертвувати одним сидінням, є сенс розглянути доступні капітанські крісла, які гарантують вищий рівень комфорту і полегшують доступ до третього ряду. Доступні вони моделям SL/Platinum.

Детально про автомобіль Nissan Armada

Інтер’єр

У салоні Nissan Armada панує вишукана атмосфера в основному завдяки оздоблювальним елементам під дерево, чисельним сучасним функціям, зручним у використанні перемикачам, якісним матеріалам та відмінному співвідношенні деталей. Велика площа скління гарантує відмінну фронтальну видимість, особливо з урахуванням піднятої водійської позиції. Кількість налаштувань керма і сидінь вистачає більшості людей для знаходження зручної позиції. Позаду третього ряду передбачено 467 літрів вантажного простору. Склавши третій ряд можна розраховувати на 1413 літрів, склавши другий – на 2700 літрів.

Відео тест-драйв Nissan Armada 2019 року

Екстер’єр

Зважаючи на те, що це найбільший позашляховик Nissan, сучасний Armada добре подає габарити. Добре те, що він, будучи масивним, не намагається спотворювати основні лінії. Люди, які мають відмінний зір або вдосталь часу на розглядання, помітять, що задні стійки у позашляховика такі самі як у QX80. Моделі початкового рівня їздять на 18-дюймових колесах з легкого сплаву. Як опція пропонуються 20-дюймові варіанти, які виглядають фантастично, хоча і трохи впливають на якість ходу.

Базова комплектація

Нинішній Nissan Armada доступний у комплектаціях: SV, SL і Platinum. Модель Platinum Reserve це наче Nissan Armada з тюнінгом. Модель SV постачається з аудіосистемою «Bose» на 14 динаміків, навігацією, 8.0-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи, функцією вводу повідомлень без рук, функціями доступу/запуску без ключа, передніми/задніми сенсорами паркування та раніше зазначеними, новими функціями безпеки. Модель SL отримала 20-дюймові колеса з легкого сплаву, електропривод дверей багажника, протитуманні вогні, дверне підсвічування, дзеркала з автоматичним затемненням та склоочисники з сенсорами дощу. Модель Platinum має підігрів керма, розважальну систему для задніх сидінь, систему камер на 360о та розумне дзеркало заднього огляду.

Опційне обладнання

Модель SV можна доповнити протитуманними вогнями, дзеркалом заднього огляду з автоматичним затемненням, універсальним відкривачем гаражних дверей, складними у співвідношенні 60/40 сидіння третього ряду та пакетом для буксирування трейлеру. Комплектація моделі  SL може бути розширена за рахунок моніторингу сліпих зон, люку даху з електроприводом, системи «Intelligent Distance Control/Back-up Intervention» та капітанських крісел другого ряду. Модель Platinum все перелічене отримала в базу, включно з шкіряною обшивкою. Система повного приводу доступна всім Armada 2019.

Під капотом

За потужність моделей 2019 року відповідає 5.6-літровий V8 двигун на 390 кінських сил і 534 Нм. Компонується він семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно задній. Витрата пального Nissan Armada перебуває на рівні 16.8 л/100км у міському та 12.4 л/100км у заміському циклах. З повним приводом позашляховик витрачає 18.0 л/100км у місті та 13.0 л/100км за його межами.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lexus RC 2019
Огляд тест-драйву: Lexus RC 2019
Огляд тест-драйву: Porsche 911 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Porsche 911 2019