Огляд тест-драйву: Subaru Outback 2019

30 листопада 2018

Нинішній Subaru Outback може виглядати як втомлений універсал, але з огляду на зростання за ці роки, він в притул наблизився до поняття компактного кросовера. Як би його не називали, Outback залишається одним із самих практичних, надійних і бажаних для сім’ї автомобілів. На відміну від Volkswagen Alltrack і Buick TourX сучасний Outback поєднує систему повного приводу з 22 см дорожнього просвіту, а це означає, що ви можете легко відправитися у ньому на пошук пригод. На додачу до позашляхових можливостей універсал пропонує хороший перелік систем безпеки, має просторий салон, тішить невисоким рівнем витрати пального і вражає надійністю.

Огляд тест-драйву: Subaru Outback 2019

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте надійний і доступний сімейний транспорт на п’ятьох людей, Subaru Outback 2019 модельного року гарний варіант. Просторий салон у поєднанні з технологіями типу Apple CarPlay, Android Auto і EyeSight стануть приємними бонусами.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо вам потрібно три ряди, погляньте в сторону більшого Subaru Ascent. А тим, хто надає перевагу більш динамічній їзді, варто розглянути варіанти VW Golf Alltrack, Audi Allroad чи Volvo V60. Бажаючим часто виїжджати за межі дороги і підкорювати бездоріжжя більше пощастить з Jeep Grand Cherokee.

Нове у 2019 році

На 2019 рік Subaru зробили набір «EyeSight» з адаптивним круїз-контролем, попередженням про залишення смуги руху, системою утримання смуги руху і автоматичним гальмуванням при їзді заднім ходом стандартним. Базова модель отримала покращену аудіосистему, CD програвач, переглянуту приладову групу та 5.0-дюймовий LCD дисплей.

Враження від їзди

Оскільки універсал розділив основну архітектуру з седаном Legacy, він може похвалитися манерою ходу як у легкового автомобіля. Додаткова висота мала б призвести до певної нестабільності, але завдяки двигуну типу «боксер» у автомобіля навпаки знижується центр тяжіння. 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун гарантує необхідний запас потужності для виконання маневрів обгону, а варіатор чудово спрямовує потужність. Тим, хто хоче отримати відчуття динаміки, варто поглянути в сторону моделі 3.6R з шестициліндровим двигуном. Цікавим є факт, що на відміну від більшості суперників повний привід Subaru Outback задіяний постійно, що на ряду з непоганим дорожнім просвітом та системою «X-Mode» допомагає впоратися з територіями, на які Ford Edge чи Hyundai Santa Fe навіть не поглянули б.

Найкращі характеристики

Стандартна для всіх Outback допоміжна система «X-Mode» включається в роботу при їзді по крутій місцевості. Вона зменшує ковзання коліс, оптимізує подачу потужності, роботу гальм та системи контролю стабільності. Пару системі складає контрольований спуск.

Інформаційно-розважальна система Starlink отримала Apple CarPlay, Android Auto та різноманітні додатки типу Aha і Pandora. Моделі Premium і Limited у пару до неї потішать 8.0-дюймовим екраном та доступною навігаційною системою.

Детально про автомобіль Subaru Outback

Інтер’єр

Усі Outback вміщують п’ятьох людей на двох рядах. Позаду чекає вдосталь особистого простору, крім того, передбачений хороший вантажний об’єм. З розкладеними сидіннями багажник вміщає 1.0 м3, а зі складеними – 2.0 м3. Передні сидіння зручні, водій виграє від хорошої видимості. Елементи управління і кнопки Subaru Outback легкі у використанні. Сидіння моделей нижчого рівня обшиті тканиною, в той час як моделі вищого рівня можуть похвалитися шкірою. А опинившись в салоні моделі Touring, Outback спокійно зійде за преміум автомобіль.

Відео тест-драйв Subaru Outback 2019 року

Екстер’єр

Сучасні Outback продовжують еволюціонувати від простого універсалу до компактного кросоверу. Однією з ознак еволюції став багажник на даху з поперечними перекладинами, які ховаються. Моделі Premium і вище отримали більші протитуманні вогні, а Limited і Touring можуть похвалитися головними фарами, які реагують на рухи керма. Підкреслюючи власні здібності, універсал пропонує великі, стильні колеса. Навіть дверні пороги натякають на поступові зміни автомобіля, оскільки більше нагадують підніжки кросовера.

Базова комплектація

Універсал доступний у чотирьох комплектаціях: базовій, Premium, Limited і Touring. Навіть найдешевший Outback отримав набір систем безпеки «EyeSight», систему повного приводу, систему «X-Mode», автоматичну трансмісію, 6 механічних режимів налаштування водійського сидіння, автоматичні фари, круїз-контроль, 17-дюймові колеса та 6.5-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи з Bluetooth, SiriusXM, CD програвачем та Android Auto/Apple CarPlay. Модель Premium додасть 8.0-дюймовий екран, два додаткових динаміки, двозонний клімат-контроль, 10 автоматичних режимів налаштування водійського сидіння, протитуманні вогні, підігрів передніх сидінь та чотири USB порти, включно з двома позаду.

Опційне обладнання

Переходячи від комплектації до комплектації, або обираючи той чи інший пакет, ви можете розраховувати на асистента перемикання фар дальнього світла, систему виявлення сліпих зон та попередження про перехресний рух. Навігація Subaru Outback може активуватися голосом, а двері багажника мати електропривод і програмовану максимальну висоту. Моделі вищої комплектації можна доповнити шкірою обшивки, штучною деревиною чи аудіосистемою «Harman/Kardon».

Під капотом

Усі Subaru використовують двигуни типу «боксер» і Outback не став винятком. Базовим для універсалу став 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 175 кінських сил і 236 Нм. Компонується він варіатором. Привід на всі колеса. Витрата пального перебуває на рівні 9.4 л/100км у міському та 7.3 л/100км у заміському циклах. 3.6-літровий шестициліндровий двигун потішить 256 кінськими силами та 335 Нм. У пару він отримав той самий варіатор. Витрата пального становить 12.0 л/100км у місті та 8.7 л/100км за його межами.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Jeep Cherokee 2019
Огляд тест-драйву: Jeep Cherokee 2019
Огляд тест-драйву: Volvo XC60 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Volvo XC60 2019