Оголошення про продаж Чері Елара Бензин Ручна / Механіка

З VIN-кодом
04.05.2024
3 300 $
131 406 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
147 тис. км
Миколаїв
...замок, бежевий металік, у доброму стані, все працює, кондиціонер працює, нове: акумулятор, шини, лобове скло, свічки 3х електродні, термостат, равлик сигналу, насос ГУР, та інше, пройдено ТО (замінені усі масла, фільтра,, антифриз), литі диски, магнітола DIN2, електро склопідйомники 4шт. та регулятор дзеркал, нові чохли на сидіння, шкіряний чохол на руль, Led лампи, 147тис.км пробіг, розхід 7л. траса, до 10л.місто, тільки продаж, переоформлення, торг на місці. Характеристики: chery-elara.infocar.ua/mod_2.0-mt-acteco-chery_elara-a21_id200.html
З VIN-кодом
03.05.2024
4 100 $
163 344 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
171 тис. км
Вінниця
...палива - 9л по місту, 5л по трасі, 7л в змішаному режимі. 5 000км назад мінялися фільтри, масла, вкруг тормозні диски, колодки, супорти. 1500км+- назад була замінена голова, всі клапана, прокладки, болти ГБЦ і все що пов'язано з головою, новий ремінь ГРМ, новий генератор, нова помпа, нові роліки. Загалом нові майже всі патрубки(радіатора, пічки, газоотводу, сапун і т.д.). Стоїть рідне заводське лобове скло. Машина куплялася в офіційного дилера(в Луганьску) і обслуговувалась в дилера до 2014 року, з 2014 року в сертифікованих сервісних центрах. До 2014 року є сервісна книжка. Загалом є багато документації по автівці. Також віддаю відреставровані оригінальні диски її на зимовій гумі, новий руль під перешив, нові колодки, старі свічки як примірник, багато патрубків з номерами запчастин, нові тросіки ручника, втулки і багато іншого. На машині стоять титани від Lacetti, везлись під замовлення з Німечини, наші дороги бачили тільки зі мною(3000км+-), но передніх колесах стоять нові Michelin Energy, на задніх колесах Dunlop. Максимальна комплектація - шкіряний салон, водійське сидіння на електрорегулюваннях, клімат контроль, електро підсилювач керма, електро педаль газу, чотири склопідіймачі(всі чотири автоматичні), є захист від дітей(блокування склопідіймачів та задніх дверей), штатні задні парктроніки, бортовий комп'ютер, електро налаштування дзеркал заднього виду, підігрів зеркал заднього виду, та заднього скла, дзеркала складаються в ручну при потребі, люк(повністю обслужений, не тече), люк автоматичний(кнопки тримати не треба), налаштування висоти фар з салону, налаштування яскравості всіх кнопок і приборної панелі з салону, відкриття багажнику з салону та з ключа, протитуманні фари передні та задні, фари з гарною лінзованою оптикою(на ближньому чітко видно межі світла, та дуже яскраве дальнє світло), стоїть великий андроїд планшет на замовлення з рамкою(щоб виглядало як заводська), з повноцінним функціоналом андроїду(PlayMarket, YouTube, Google Maps і т.д.), тако ж з підтримкою Apple Car Play та Android Auto, дуже гарна музика(8 динаміків - 2 в стойках, 4 в дверях та 2 за заднім сидінням), великий багажник(4 колеса з дисками спокійно влазять і ще є місце) з можливістю скласти задній ряд сидінь і отримати доступ в салон з багажнику, повнорозмірна запаска, домкрат, заводське тонування люка, заднього скла та скла задніх дверей, два прикурювачі спереді, великий центральний підлокітник та підлокітник для задніх пасажирів, центральний замок, встановлена сигналізація яка синхронізована з центральним замком, на ходу(30-40км/год) автоматично зачиняється, коли глушите авто автоматично відчиняється.
З VIN-кодом
03.05.2024
2 800 $
111 552 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
100 тис. км
Світловодськ
Продам авто в гарному стані.робити нічого не потрібно,сів поїхав,повний електропакет.
З VIN-кодом
26.04.2024
2 000 $
79 640 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
200 тис. км
Київ
...в багажнике 2 ящика новых запчастей. Коробка не выбивает. Электрика вся исправна Документы в полном порядке, 2 владельца с салона. По кузову как все китайцы с моментами. Год назад переваривались пороги. По аркам пошли рыжики.
З VIN-кодом
30.04.2024
3 500 $
139 405 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
170 тис. км
Вінниця
...у офіційного дилера, до 2014 року обслуговувалась тільки у дилера, присутня сервісна книжка. 2000км назад мінялися фільтра та масла • Другий власник • Хороша комплектація, шкіряний салон, електро регулювання сидіння водія, Клімат контроль, підігрів заднього скла та дзеркал заднього виду, електро регулювання дзеркал(складаються вручну), 4 склопідйомника, захист від дітей(як склопідйомників так і замків задніх дверей), гарна музика, Android мультимедіа з підтримкою Android Auto та Car Play, з Play Market, YouTube і всіма іншими плюшками Android мультимедії. Задні парктроніки, можу віддати в подарунок комплект парктроніків, які можна буде поставити наперед. Передні та задні противотуманні фари • Також віддаю зимню гуму на гарних легкосплавних дисках, на літній гумі стоять титани, на передніх колесах літня гума стоїть новий Michelin.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
03.05.2024
2 950 $
117 469 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
74 тис. км
Мукачево
...Довотчики вікон-працює ідеально. Кліматконтроль-працює ідеально. Ценральний замок-поацює ідеально. Магнітола - сенсорна. Кнопка багажника- на пульті і всалоні. Кожані сидіння-не протерті не подерті. Електрокоректор фар-працює. Мотор-в ідеалі. Коробка- в ідеалі. Кузов не гнилий, не фарбувалась, не була битою. Покраска - рідна. Задня ходова-ідеал. Передня-не ідеальна! Ризина зимня-нова. Тільки переоформлення Хороший торг , дзовоніть будемо домовлятись.
З VIN-кодом
08.04.2024
3 350 $
133 397 грн
Бензин 1.97 л.
Ручна / Механіка
170 тис. км
Вінниця
...присутствует сервисная книга. 2000км назад менялись фильтры и масла.Второй владелец.Хорошая комплектация, кожаный салон, электро регулировка сиденья водителя, Климат контроль, подогрев заднего стекла и зеркал заднего вида, электро регулировка зеркал(состоят вручную), 4 стеклоподъемника, защита от детей(как стеклоподъемников так и замков задней двери), хорошая музыка, Android. мультимедиа с поддержкой Android Auto и Car Play, Play Market, YouTube и всеми другими плюшками Android мультимедиа. Задние парктроники, могу отдать в подарок комплект парктроников, которые можно будет заранее поставить. Передние и задние противотуманные фары.Также отдаю зимнюю резину на хороших легкосплавных дисках, на летней резине стоят титаны, на передних колесах летняя резина стоит новый Michelin.Торг возле капота. Пишите, звоните в вайбер, телеграмм(телеграмм **********
З VIN-кодом
26.04.2024
1 700 $
67 728 грн
Бензин 1.97 л.
Ручна / Механіка
257 тис. км
Дубно
авто на ходу стоит гбо вписанное в тех паспорт хороший акб двигатель после капиталки
З VIN-кодом
08.04.2024
3 300 $
131 472 грн
Бензин 1.97 л.
Ручна / Механіка
106 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
Автомобиль куплен в официальном салоне в конце 2009 года. Один владелец. Гаражное хранение. На сиденьях оригинальные защитные чехлы.
З VIN-кодом
26.04.2024
2 650 $
105 576 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
146 тис. км
Запоріжжя
...хазяин один был с салона.Заменена рулевая рейка.Магнитола- андроид,стеклоподьемники в круг,кондиционер.Расход 6-7 л.Есть пара рыжиков на задних подкрылках (не критично).Продажа в связи с покупкой другого авто,классом выше.Птсать Вотс ап,сигнал,не всегда могу ответить на звонок.Авто находится в Запорожье (Опытная).
З VIN-кодом
03.02.2024
3 300 $
131 472 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
152 тис. км
Миколаїв
...климат исправный. Резина зима, новая, несколько месяцев назад купленная. Запаска есть, своя оригинальная. По салону аккуратная, кожа. Новые Ева коврики в салоне. Электро регулировка водительского кресла, есть подогрев. Люк работает, два положения, проветривание, открывание. Приклеен спойлер с подключением к стопу, поворотам и габаритам. (Вид имеет). На фарах встроены лед ленты, габариты и повороты.По кузову есть нюансы на одной двери – маленький рыжик, и по задним аркам, + пороги. Аккумулятор новый. Пружины все 4 новых, машина пиднята хорошо. По генератору заменены щитки, заменивший много сайленблоков по подвеске. Ремонь гереем новый, как только заменил. Заменил рабочий подшибник в прививочной коробке. только заменил смазку в коробке. А также заменил два троса на полотенце на новые
26.04.2024
3 500 $
139 440 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
182 тис. км
Київ
...люкс! Люк работает во всех положениях, не течёт! Климат работает исправно, месяц назад заправлен! Кожаный салон, двухуровневый подлокотник, зеркала с электроприводом и подогревом, водительское кресло с электроприводом! Из недавних замен: задние суппорта с колодками, тросик ручника, передняя и задняя подушка двигателя! Авто достойно внимания!

Чері Елара в Україні

Дивіться також: