Оголошення про продаж Авто Опель в Україні

З VIN-кодом
27.04.2024
7 999 $
319 160 грн
Бензин 1.8 л.
Ручна / Механіка
154 тис. км
Вінниця
...збережене авто- рІдний малий пробІг- все скло включно з лобовим – рідне!- жоден болтик по авто не крутився!- оптика вся рІдна!- салон в Ідеальному станІ!- екологІя на мІсцІ- збереженІ всІ заводськІ захиснІ плІвки- 2 ключІбагата комплектацІя SPORT:- клімат контроль - шкіряний салон- 7 місць- круїз - контроль- пакрктронік- дачик світла /дощу- мультикермо- лінзована оптика /ксенон- резина Fulda літня 2021 року 85%.технІчно та вІзуально – стан максимально збережений.максимально Існуючи збережений зафіра з вдалим мотором 1.8MPI бензин.4000 км тому в нІмеччинІ авто пройшло обовязковий щорІчний техогляд. (свІжий техогляд). пропозиція для реальних покупців, які шукають не дешеву ціну, а авто дійсно в збереженому стані. чисте, доглянуте, домашнє авто! без пошкоджень по кузову! без ржавчини! рІдна фарба! жодна деталь кузова не крутилась і не знімлась! - салон в Ідеальному станІ! двигун 1.8MPI - дуже надІйний та резвий працює чітко, коробка вмикається чітко! технІчних зауважень нІ по ходовІй нІ по мотору - не має салон - збережений, сидіння, без пошкоджень. - авто вкладень не потребує. торг присутній -тільки біля капоту! ціна за стан .будь -які перевірки.авто знаходиться у самІй вІнницІ прохання дзвонити тих хто шукає максимально збережене. якІсне авто – а не дешеву ціну.
З VIN-кодом
26.04.2024
11 900 $
474 810 грн
Бензин 2 л.
Автомат
48 тис. км
Луцьк
...любые проверки, на любом сто, пробег родной 100%, авто в максимально доступной комплектации + доп. опции (фары 2000€) светят невероятно при том адаптивные, авто дальние, вырезание полосы, вырезание встречного транспорта, очень комфортные сиденья со спортивной посадкой и доп. опция, управляется авто очень хорошо. авто как и снаружи так и внутренне так и технически в идеальном состоянии, стоит новая летняя резина, вентиляция сидений работает очень хорошо (летом очень хорошая функция), подогрев руля также есть (зимой очень комфортно)дорогая тонировка стекла (термальная)приглашаю на осмотр и пробную поездку, я уверен авто вас удовлетворитавто покупалось в салоне за 38.000
З VIN-кодом
27.04.2024
7 300 $
291 343 грн
Дизель 0 л.
Ручна / Механіка
220 тис. км
Львів
Автомобиль в очень хорошем состоянии!!! хорошая комплектация!!! обслужен!!! кузов без дтп и коррозии!!! технически полностью исправный!!! вложений не требуется!!!
З VIN-кодом
26.04.2024
4 550 $
181 545 грн
Бензин 0 л.
Ручна / Механіка
94 тис. км
Запоріжжя
...на дверь косметично все остальное заводской окрас оригинальный пробег 94 тыс реальный проверяйте как хотите и где хотите на любом СТО мотор 1.4 хватает с головой недымит масло не берет вложений авто не требует ни каких совсем состояние новой машины гнили дыр и корозии нету от слова совсем Кондер холодит Без Торга
Нове
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
Хмельницький
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
27.04.2024
8 200 $
327 180 грн
Бензин 1.4 л.
Ручна / Механіка
212 тис. км
Летичів
...для проверки!Двигатель самый мощный и экономичный 1.4 турбо ECOTEC (A14NET) на 140 лошадиных сил.Едет очень хорошо за счет турбины, но при этом очень экономный!Заводится с полоборота как на холодную так на горячую.Работает четко: не дымит, не сапунит, никаких шумов или посторонних звуков нет!Экология на месте, ничего не вырезалось и не шилось!Под капотом никаких подтеков нет!По ходовой части вообще никаких вопросов, ездит сбито, ничего не гремит и не стучит.Автомобиль имеет классную комплектацию:-максимальная оптика с поворотным би-ксеноном-подогрев сидений-двухзонный климат-контроль-мультируль-круиз контроль-датчик света-датчик дождяИ многое другое...Все кузовные наклейки с VIN номером присутствуют!Новая зимняя резина GoodyearДва ключа.Сервисная книга со всеми чеками!Автомобиль для тех, кто ищет состояние!
З VIN-кодом
26.04.2024
4 350 $
173 565 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
174 тис. км
Житомир
Свіжопригнаний,без ДТП,пробіг оригінал.Технічно супер!Атмосферний,з малим пробігом-ідеальний під газ.Торг біля авто.
З VIN-кодом
26.04.2024
4 800 $
191 616 грн
Газ/бензин 2.2 л.
Автомат
185 тис. км
Краматорськ
...5т.км назад пройшла велике ТО. Замінено масло в двигуні, Акпп. Заміна всіх фільтрів. Заміна гальмівної рідини, антифризу, обслуговування та заправка кондиціонеру. Тормозні колодки. ТО ГБО. Обслуговування ходової. Ходова як нова. Двигун і АКПП без нарікань. Заводиться, працює ідеально, не димить, не коптить. АКПП в ідеальному стані, перемикає плавно, без пинків без ривків. Спорт режим, та зимовий режим працює як належить. Кузов в ідеальному стані, без рижиків, без подряпин і т.д. Вікна всі рідні, лобове скло в атермальній плівці. Дуже гарна комплектація. 4 електросклопідйомники, кондиціонер, мультируль, DVD програвач для задніх пасажирів. Оригінальна магнітола, звук дуже гарний. Салон збережений, велюровий. Нова літня гума. Два ключі. Більше інформації по телефону. Додаткові фото відео на месенджери.
Нове
Дизель 1.5 л.
Автомат
Хмельницький
З VIN-кодом
27.04.2024
6 999 $
279 330 грн
Бензин 1.8 л.
Автомат
229 тис. км
Вінниця
...пригнан из Швейцарии. Есть вся сервисная история. Честный и подтвержденный пробег 230 тыс. км. Ходовая часть, двигатель и коробка в идеальном состоянии. Заменена смазка в двигателе и коробке.Комплектация:- датчик дождя- датчик света- кондиционер- центральный замок- бортовой компьютер- круиз контроль- зеркало заднего вида с авто затемнением- кожаный мульти руль- передние стеклоподъемники- электрозеркала заднего вида с обогревом- автоматическая коробка передач айсин.
З VIN-кодом
26.04.2024
1 450 $
57 855 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
397 тис. км
Луцьк
...хорошо,коробка пятиступка, ходовая сделана, едет хорошо и без лишних стуков, все работает, 2 ключа, кузов негнилый и нержавеющий, варить и красить не надо, люк не протекает, документы в порядке-переоформляется.
З VIN-кодом
26.04.2024
5 500 $
219 504 грн
Газ/бензин 1.8 л.
Ручна / Механіка
240 тис. км
Сміла
...Пробіг був 174 тис. перевірений коли заганяв в Україну. Власник в Україні перший. В Німеччині теж був один. Два власники. Є копії всіх документів. Сервісна книжка. Два ключі. Хороша комплектація. 10 подушок безпеки. Велюровий салон, два стекло підіймачі, підігрів сидінь, датчик дождю, датчик світла, омивач фір, диски R16, бортовий комп'ютер, сигналізаціїя, центральний замок, тонування, магнітола юсб, блютуз, кондиціонер, гідропідсилювач керма, авто затемнення дзеркала, електро дзеркала, підігрів дзеркал, круїз контроль, задні парктранонік, abs, tc, сигналізація. Автомобіль повністю в рідній фарбі. Не один елемент не фарбований, немає іржі та корозії. Кузов в ідеальному стані для своїх років. Є дрібні сколи від експлуатації. Салон в достойному стані. Велюровий салон, ще є в комплекті чохли на сидіння. Правильний двигун, простий та дуже надійний 1.8л. Z18XE (125 К.С.) з гідрокомпенсаторами та без головного болю (теплообмінника і фазорегуляторів). Хто знає Опель Астра Н той розіміє про що я. Двигун чудово підходить під ГБО. ГБО встановили та вписали на 180 тис. працює ідеально. Двигун, коробка, ходовка, електроніка без зауважень. Все своєчасно обслуговували та міняли. Великі ТО 175 тис. та 230 тис. замінили всі рідини та фільтри в авто, + ремінь грм, помпу, ролики, ремінь та ролики генератора і кондиціонера, задні амортизатори сакс. Замінив мастило та фільтри 500 км. тому. По технічці питань не має. Вкладень авто не потребує зовсім. Додатково завібрили та зашумили авто, замінили акустику на Bose, доопрацювали штатну магнітолу (usb, bluetooth, aux) Два комплекти гуми та дисків оригінальних. (Зима + літо) Хто придбає авто буде задоволений. Любі перевірки. Продаю по причині купив батькові вже авто побільше, Зафіру Торг адекватний є. Більше інформації по телефону.
Нове
Бензин 1.2 л.
Ручна / Механіка
Київ
З VIN-кодом
11.04.2024
20 500 $
818 360 грн
Дизель 2 л.
Автомат
134 тис. км
Луцьк
...пробегом. На максимальной комплектации. Все работает отлично. Сервисная история, два ключа. Более подробно звоните.
З VIN-кодом
27.04.2024
7 950 $
317 364 грн
Дизель 1.96 л.
Ручна / Механіка
225 тис. км
Львів
...15000 км, масла 5000 км назад. пригнана из Испании. Приятный расход топлива – трасса 4.4 л. более подробно звоните.

Опель в Україні

Опель за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Опель

Опель за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Opel
Opel Astra. Стоит ли брать? | Подержанные автомобили
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Opel

Хочете купити Опель? Знайти автомобіль швидко і зручно допоможе сайт-агрегатор автомобільних оголошень AutoMoto.ua. 

Що потрібно знати про Опель

  1. Історія бренду почалася із заснування Адамом Опелем підприємства з виробництва ... швейних машинок в 1862 році. 
  2. З 1885 року під брендом Opel випускали велосипеди. Вони користувалися величезною популярністю в Європі, сини Адама були чемпіонами Європи з велоспорту. Так, зараз велосипед бренду можна знайти хіба що в музеї, зате знайти і купити авто Опель дуже просто.
  3. У 1899 році був створений перший автомобіль Opel. Він заводився вручну, мав багато дерев'яних деталей їхав зі швидкістю 12 км/год. 
  4. Компанія прагнула перетворити особисте авто з предмета розкоші в доступний для кожного транспорт. Важливим кроком до цього була модель "Doktorwagen" - машина для лікарів і ветеринарів, здатна проїхати в сільській місцевості. 
  5. Онук засновника компанії створив перший в світі гоночний болід з реактивним двигуном. У 1928 році він зміг розігнатися на треку до 238 км/ч. 

Яку модель Opel купити

  • Zafira - практичний мінівен. Якщо ви вибираєте, який купити Opel для великої родини, ця модель - ідеальний варіант;
  • Vectra - модель в кузовах седан, ліфтбек і універсал випускалася до 2008 року. Незважаючи на те, що авто вже знято з виробництва, на АвтоМото можна знайти модель будь-якого року випуску в різній комплектації. Подивіться каталог і переконайтеся, що купити Опель б/у - не проблема!
  • Astra - компактна модель, яка змінила на авторинку легендарний Кадет. Хетчбек, седан, універсал і навіть кабріолет - кожен знайде свій варіант;
  • Omega - седан і універсал, який вже не випускає німецький бренд. Проте на автобазарі є величезний вибір моделей з пробігом. 
  • Vivaro - фургон в декількох варіантах довжини кузова і в вантажній або пасажирській конфігурації. Це та модель, яка підійде для будь-яких завдань: від перевезення пасажирів до транспортування вантажу. 

Відгуки власників Opel

Перед тим, як купити машину Opel в Україні, почитайте відгуки тих, хто вже їздить на авто бренду. Машини німецької марки традиційно вважаються надійними і простими в обслуговуванні. І це правда. Якщо щось ламається, ремонт не викликає складнощів. 

Водії Opel відзначають лаконічний дизайн. Автомобілі марки виглядають красиво і підходять як для сім'ї, так і для бізнесу, як чоловікам, так і жінкам. 

Якщо ви ви твердо вирішили "Куплю Опеля", ознайомтеся з недоліками цих машин. Найчастіше власники скаржаться на коробку-автомат і погану шумоізоляцію. 

Як вибрати Opel на AutoMoto.ua

Щоб знайти саме ту модель, яка вам підходить, використовуйте фільтр. Прискорити вибір допоможуть додаткові параметри: рік випуску, пробіг, об'єм двигуна, ціна і місто. Вкажіть якомога більше деталей, щоб алгоритм знайшов актуальний для вас Opel.

Звертайте в першу чергу увагу на оголошення з даними про автомобілі з бази МВС по VIN-коду. Порівняйте зазначену продавцем інформацію з офіційною, щоб купити Опель без скрученого пробігу і аварій.