Оголошення про продаж Авто Шкода в Україні

З VIN-кодом
25.02.2024
6 450 $
256 968 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
290 тис. км
Вінниця
...ABS, Asr, Підігрів Передніх Сидінь, Хароша Дорога Магнітола.Двигун працює рівно, коробка перемикає плавно, ходова не стукає, кондиціонер заправлений працює, екологія не вирізана, доглянутий автомобіль.ГРМ був замінений 12 тис назад, масло 2 тис назад.Автомобіль до продажі не готував, їздить авто кожного дня, на зимні ризині є комплект літньої.Торг біля авто.
З VIN-кодом
19.04.2024
11 500 $
458 160 грн
Дизель 1.97 л.
Ручна / Механіка
227 тис. км
Южноукраїнськ
Хороший автомобиль, почти на максимальной комплектации. В автомобиле ничего делать не надо сел и уехал. Два комплекта резины на титановых дисках-зима 215/60r16 лето 225/50r17.
З VIN-кодом
01.05.2024
16 500 $
657 360 грн
Дизель 1.6 л.
Ручна / Механіка
83 тис. км
Мукачево
...нового авто!!! Кузов без сколов весь в родной краске. Готов к любым проверкам! Авто после и.о. масло фильтра По комплектации: Фары FULL LED с автопереключением ближнее. Задняя LED оптика ,Адаптивный круиз контроль ,система фронт-ассист (предупреждение столкновения), Удержание в полосе ,омыватель фар, максимальная навигация.Многофункциональный спортивный руль RS кожа с префорацией, спортивные сиденья ковши.Состояние авто 10/10 Более подробная информация по телефону.Два ключа сервисная книга.
З VIN-кодом
26.04.2024
6 800 $
270 776 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.8 л.
Ручна / Механіка
175 тис. км
Львів
...дилера Skoda.Мотор сух и работает идеально.Ходовая без замечаний. Ничего не гремит и не стучит.Салон чистоплотный и сохраненный.На автомобиле стоит газ, вписанный в техпаспорт.В комплекте есть два ключа и сервисная книжка со всеми нарядами обслуживания, подтверждающими пробег.Все окна родные кроме лобового.Автомобиль полностью обслужен!!!На 172 000 км было заменено:-комплект ГРМ.-Насос.-ремень генератора.-ремень кондиционера.-Натяжной ролик ремень генератора.-шкив генератора.-Натяжной ролик ремня кондиционера.-антифриз.-масло в моторе.-фильтр масляный.-фильтр воздушный.-фильтр салона.-фильтр топливный.-жидкость гидроусилителя.-тормозная жидкость.-Термостат.-фильтры газовые.-газовый редуктор.-4 газовые форсунки.Хорошая комплектация:-Airbag.-Климат-контроль.-усилитель руля.-Электро окна.-Электро зеркала с подогревом. -Центральный замок.-Регулировка руля по высоте и вылету.-Бортовый компьютер.-подогрев передних сидений.-Адаптивный ксенон.-Двух диновая сенсорная магнитола.-Bluetooth.-AUX.-сигнализация.-Да многое другое…Кто ищет авто для себя, не пожалеет!Настоящему покупателю разумный торг.На все вопросы отвечу по телефону.
Нове
Бензин 1.98 л.
Роботизована
Одеса
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
02.05.2024
6 100 $
242 963 грн
Дизель 1.9 л.
Ручна / Механіка
1 тис. км
Черкаси
...без проблем.Салон не зачухраний,хароша акустика,2 ключа,партроніки,центральний замок, стеклопідйомник 4,нові передні фари,стоїть хороше світло. Працює кожна кнопочка. 4 місяця назад була замінена турбіна на нову,нова рейка,новий датчик турбіни, відреставровані 4 форсунки Bosch,рем к-т форсунок,стоїть защита двигуна і КПП дорога. 28.03.24 заміна мастил і фільтрів. Торг, возможний обмін.
З VIN-кодом
25.04.2024
14 200 $
565 728 грн
Бензин 1.8 л.
Ручна / Механіка
181 тис. км
Київ
...полностью обслуживаемый._________________________________Комплектация:* Full Bi-Led передние;* круиз-контроль;* Парковочный ассистент;* камера заднего вида;* Coming/Leaving home;* Датчик столкновения;* Датчик дождя/давления/света;* Зеркала с автозатемнением;* Start/Stop;* подогрев сидений;* Память сиденья, сиденье повышенной комфортности;* 2-х зонный климат контроль;* AUTO-HOLD (Автоматическое содержание неподвижного автомобиля);* Контурная подсветка салона;* Электро крышка багажника;* Акустика, CarPlay/AndroidAuto/CD/SD/USB/AUX;* комплект багажных сеток;* комплект зонтов Skoda;* Полноценное запасное колесо;* Резина лето R17 TIGAR Ultra High Performance 215/55 98W 2024г./R17 TIGAR WINTER 215/55 98V 2023г._________________________________Просьба площадки не беспокоить, автомобилем пользуюсь каждый день!Готов к проверке на любой станции!С глупыми предложениями не звонить по телефону!!!Всем удачных покупок и мирного неба.
З VIN-кодом
25.04.2024
15 999 $
637 400 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
178 тис. км
Луцьк
Машина в идеальном состоянии. Вложений не нуждается. Пригнана полгода назад. За подробной информацией звоните по телефону.
Нове
Бензин 1.98 л.
Роботизована
Київ
03.05.2024
3 700 $
147 371 грн
Газ/бензин 1.2 л.
Ручна / Механіка
3 тис. км
Київ
...та не знати проблем. Із комфорту у в машині є електропідсилювач керма та кондиціонер. В машині все найголовніше зроблене. Останнє що робив місяць назад це новий глушник з додатками та нові колодки. А так замінював пружини, генератор, ходова само собою. Машина проста, немає чому ламатися. За 6 років володіння не єдиного дтп у мене не було. Із косметичних недоліків: Не велика тріщина на лобовому склі, таку я й купляв. Декілька рижиків. Машина оцинкована так що сильно вони не розходяться. Декілька притертостей які притерли за роки на паркові біля будинку. Стоїть газ 4 покоління. Працює чудово. Дуже мала витрата палива. Машина дуже юрка, в місті ви не будете відчувати нестачі потужності. Ідеальна для першої машини. Продаю так як зараз їжджу на іншій машині. Не хочеться щоб ця стояла. Вона завжди на місці, приїздите, дивіться.
З VIN-кодом
26.04.2024
20 900 $
832 656 грн
Дизель 1.97 л.
Роботизована
229 тис. км
Львів
...на Bi-Led (500$),новое лобовое стекло (250$),стекло фар и ПТ в пленке и многое другое детали по телефону
З VIN-кодом
26.04.2024
8 600 $
342 538 грн
Бензин 1.2 л.
Ручна / Механіка
182 тис. км
Мукачево
Автомобиль в хорошем состоянии, сервисная книга, 2 ключа, пригнанная из Чехии.
Нове
Дизель 1.97 л.
Роботизована
Хмельницький
З VIN-кодом
03.05.2024
8 200 $
326 606 грн
Бензин 1.4 л.
Ручна / Механіка
195 тис. км
Суми
...книжки масла фильтра ГРМ все расходники заменены торг 09******54 возможен кредит возможно доставка в любой город по договоренности
З VIN-кодом
18.04.2024
20 900 $
832 447 грн
Бензин 1.8 л.
Автомат
48 тис. км
Вінниця
...вся в родной краске!!!Пройдено техническое обслуживание!!!Никаких вложений не нуждается!!!Второй автомобиль в семье, потому использовалось довольно редко!По кузову нет никаких нареканий, салон как новый.Техническое состояние на 5/5По электричеству никаких замечаний!Любые проверки, любая станция технического обслуживания, в автомобиле уверены на все 100!Комплектация:- система START-STOP- запуск двигателя с кнопки- 2-ух зонный CLIMATE CONTROL- подогрев сидений- CRUISE CONTROL- комфортная подсветка салона– Эл. полотенце- CARPLAY/ANDROID AUTO/BLUETOOTH/AUX/USB- мультильюль- голосовая связь- Память водительского сиденья– Эл. регулировка передних сидений– Эл. регулировка зеркал– Эл. складывания зеркал- Автосвет- Омыватель фар- бортовой компьютерЗапаска, домкрат, аварийный знак, все присутствующее ни разу не использовалось!Более подробная информация по телефону!

Шкода в Україні

Шкода за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Шкода

Шкода за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Skoda
Skoda Octavia 2012. Стоит ли брать? | Подержанные автомобили
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Skoda

Skoda - один з найпопулярніших брендів серед українців. Купити авто Шкода можна в будь-якій конфігурації і будь-якого року випуску, але це буде відмінний автомобіль. Знайдіть свою надійну і практичну модель чеського виробника на AutoMoto.ua!

Що потрібно знати про Шкода

  1. Бренд існує з 1905 року. До цього компанія називалася Laurin & Klement і займалася випуском велосипедів та мотоциклів.  
  2. У 1913 році в Києві перший автосалон чеського бренду вже продавав авто. Це була модель Type S, представлена в 10 варіантах кузова! Зараз, щоб купити Шкода, не потрібно їхати в столицю. Шукайте машини на продаж в своєму місті на АвтоМото. 
  3. Чеський інженер Франтішек Кржижик побудував модель "Е" з електроприводом. Зараз машину назвали б "гібридом". Але історія сталася в далекому 1908 році і модель так і залишилася в історії.
  4. Всі автомобілі марки - п'ятимісні і з чотирма дверима. Їхня практичність підкреслена зручною формою і великим об’ємом багажника, безліччю відсіків для зберігання і "фішками" для організації простору: еластичними сітками, кишенями, контейнерами. 
  5. Логотип у вигляді крилатої стріли - один з найнезвичайніших та найзагадковіших в автоіндустрії. До сьогодні фанати бренду сперечаються, коли і як він з'явився, але достовірної історії та значення не знає ніхто.

Яку модель Skoda вибрати

  • Octavia - найвідоміша модель бренду, яку обожнюють за просторий салон і найбільший в класі багажник, різні варіанти кузова і широку лінійку двигунів в комбінації з механікою, автоматом і роботом;
  • Fabia - компактне авто, доступне як хетчбек та універсал. Ідеально купити Шкоду б/у даної моделі в якості першого авто;
  • SuperB - модель представницького класу. Вибравши Суперб, ви отримаєте безліч функцій комфорту, безпеки і допомоги водієві;
  • Roomster - компактний мінівен. Якщо рідко возите пасажирів, складіть зручні крісла і отримаєте вантажний фургон об'ємом близько 1700 л;
  • Rapid - бюджетний седан. Модель доводить: Шкода виглядає стильно, навіть якщо її ціна зовсім невелика. 

Відгуки власників Skoda

Не має значення, чи ви вирішили купити машину Шкода дво- або десятирічної давності - ви отримаєте практичний і надійний автомобіль. Саме так відгукуються власники машин чеського бренду. 

Функціональність за доступною ціною - це головний аргумент, щоб купити Шкоду б/у. Всі моделі вважаються сімейними. Це означає, що у вашому розпорядженні буде зручний п'ятимісний салон, великий багажник, різні відсіки та кишені для зберігання дрібниць. 

Багато власників Skoda відзначають, що ціна обслуговування дизельних варіантів вища, ніж бензинових. 

Як вибрати Skoda на AutoMoto.ua

Щоб купити Шкода в Україні, перегляньте каталог машин на АвтоМото. Алгоритм збирає пропозиції з усіх автосайтів, щоб ви побачили оголошення з різних автомайданчиків в одному пошуку. 

Для зручного і швидкого пошуку конкретної моделі є розширений фільтр. Просто вкажіть, який автомобіль Шкода цікавить: ціна, пробіг, двигун, коробка передач, кузов та інше.