Електрокари з найбільшим запасом ходу: ТОП 2022 року

11 серпня 2022

Електромобілі зазвичай асоціюються з ефективністю, зеленою енергією та занепокоєнням про запас ходу. Переживання щодо діапазону можливого пробігу цілком зрозумілі. Проте виробники постійно працюють над покращенням цього показника. У 2022 році є щонайменше 5 моделей електромобілів, які дозволяють не переживати з приводу запасу ходу. Спойлер: у каталозі електрокарів Automoto.ua є мінімум 3 варіанти зі світового ТОПу.

Максимальний запас ходу електричного Mercedes EQS 2022

Мерседес EQS

Mercedes EQS - справжній флагманський седан, який добре справляється з усіма завданнями, у тому числі позбавляє водія від занепокоєння запасом ходу. На одному заряді він проїде до 560 км. 

Запас ходу – не єдине, чим приваблює EQS. Електричний седан до країв наповнений високотехнологічними функціями та розкішшю, тому підкорить серце найвибагливішого покупця. Більше про параметри ви дізнаєтеся з огляду Мерседес EQS.

Максимальний запас ходу Tesla Model 3 2022

Тесла Модель 3

Tesla Model 3 2022 можна купити у версії Long Range AWD, яка забезпечує солідний запас ходу 576 км. Не забувайте, що електромобіль може розігнатись до сотні за гідні суперкара 4,2 секунди.

Той факт, що Model 3 може похвалитися такими приголомшливими показниками продуктивності та бути ефективною за вагою понад 1814 кг, є свідченням інженерної майстерності Tesla. Так, стиль Model 3 подобається далеко не всім. Але важко заперечувати відмінні характеристики автомобіля.

Максимальний запас ходу Tesla Model S 2022

Тесла Модель S

Tesla Model S явно претендує на титул короля електрокарів. У специфікації Plaid він має неперевершену потужність завдяки трьом моторам сумарною потужністю понад 1000 к.с. і приводу на всі колеса. Кожен, хто шукає автомобіль з високими характеристиками, має розглянути варіант Model S Plaid. 

Модель S має не тільки божевільні показники продуктивності, але й вражаючий запас ходу. На одній зарядці електрокар 2022 проїде 651 км. Вам здається, що такі параметри – фантазія? Реальні відгуки про Тесла Модель S розкажуть правду. Щоб дізнатися більше про оновлення моделі, прочитайте огляд Tesla Model S.

Максимальний запас ходу Rivian R1T 2022

Rivian R1T

Rivian R1T - електричний пікап. Виробник обіцяє запас ходу понад 640 км. без підзарядки. Так як це пікап, доступна версія з повним приводом Quad-Motor, акумулятором Max Pack і понад 800 "конячками". 

На Rivian R1T можна сміливо вирушати назустріч пригодами на природі. Якщо ж вас цікавить варіант у кузові позашляховик, перегляньте нашу добірку з 9 електричних позашляховиків українського автобазару.

Lucid Air електрокар з найбільшим запасом ходу в 2022 році

Lucid Air

Lucid Air явно "стає на п'яти" Tesla Model S і зазіхає на її статус лідера. Lucid Air у версії Dream Edition Range забезпечує запас ходу 836 км. Вражає? Але це ще не все. У такій конфігурації електрокар перетворюється на гіперкар з його 2,7-секундним розгоном до 10 км/год. 

Lucid Air з'явився в 2021 році і є новим ім'ям в автомобільному світі. Ось ще 5 електричних моделей, про які ви не чули.

Попередня стаття Вибираємо BMW X5 2007-2013 років: на що звернути увагу
Вибираємо BMW X5 2007-2013 років: на що звернути увагу
Зубна паста та оцет: які підручні засоби стануть в нагоді автомобілісту?
Наступна стаття Зубна паста та оцет: які підручні засоби стануть в нагоді автомобілісту?

Популярні новини