Огляд тест-драйву: Subaru Outback 2021

12 травня 2021

Subaru Outback - вдалий мікс позашляховика середнього розміру і універсала. Виробник відносить автомобіль до класу "універсал". Модель існує вже більше 25 років. 

Купити новий автомобіль Субару Аутбек 2021 року на автобазарі AutoMoto.ua

Секрет успіху Outback ось у чому: готовий до пригод зовнішній вигляд, стандартний повний привід і зручний салон. Виробник пропонує новий Субару Аутбек 2021 модельного року з двома варіантами чотирициліндрових двигунів - 2,5-літровим без турбонаддува і 2,4-літровим з турбонаддувом. Хоча управління Outback не дає адреналіну, плавна поїздка подобається сімейним людям. 

Нове в 2021 році 

Subaru Outback 2021 модельного року отримує нові стандартні функції безпеки:

  • адаптивні світлодіодні фари,
  • нагадування про непристебнутий ремінь безпеки для всіх пасажирів,
  • система моніторингу пасажирів заднього ряду.

Кому варто купити? 

Шукаєте автомобіль, здатний до пригод на бездоріжжі, але при цьому зручний для поїздок містом? Подумайте над тим, щоб купити новий Subaru Outback. Так, Outback трохи “пріснуватий” на тлі конкурентів, але при цьому дуже впевнений в собі. Завдяки великому дорожньому просвіту, постійному повному приводу і плавності ходу він запрошує вас долати вибоїни або грунтові дороги і помітно покращує поїздку поганими міськими дорогами.

Нове або б/у авто? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Субару Аутбек 2021 - частина шостого, абсолютно нового, покоління, представленого в 2020 році. Це головна причина, чому універсал отримав мінімальні зміни. Оновлення торкнулися безпеки автомобіля. Тепер Subaru стандартно поставляється з адаптивними фарами, системою нагадування про пасажирів на задніх сидіннях, а також нагадуванням про ремені безпеки всіх пасажирів. В іншому Subaru Outback 2021 модельного року нічим не відрізняється від торішньої версії. 

Subaru Outback або Subaru Forester

Subaru Forester і Subaru Outback - корпоративні родичі з великою кількістю подібностей. Обидва автомобілі пропонують просторі сидіння, великі вантажні відсіки і зручну поїздку дорогою, так і бездоріжжям. Крім того, в стандартну комплектацію кожного з них входить набір розширених функцій безпеки EyeSight і повний привід. Обидва поставляються з одним і тим же базовим 182-сильним двигуном, але для Outback доступний силовий агрегат з турбонаддувом потужністю 260 кінських сил, а Forester - ні. Крім того, новий Outback має більший сенсорний екран (11,6 дюйма проти 8 у Forester). Обидва автомобілі - відмінний вибір. Вам залишається вирішити, чи готові ви витратити більше на Outback.

Subaru Outback або Toyota RAV4

Toyota RAV4 - ще один компактний позашляховик з аналогічними характеристиками, як Outback. Обидва автомобілі отримали безліч стандартних функцій безпеки і технологій, достатньо пасажирського та вантажного простору і хороші позашляхові якості. Однак у Toyota трохи нижча стартова ціна і більше кінських сил в стандартному двигуні. З іншого боку, у Subaru кращі матеріали салону. Для більшої продуктивності виберіть RAV4. Якщо ви шукаєте висококласний автомобіль, віддайте перевагу Outback.

Салон

Усередині Outback можуть розміститися до п'яти чоловік, і місця вистачить кожному. На додаток до великого простору над головою і під ногами, універсал може похвалитися зручними сидіннями з пітримкою. Водія порадує відмінна оглядовість за рахунок тонких стійок даху.

У Субару Аутбек 2021 гарний інтер'єр з високоякісних матеріалів. Вибір топових комплектацій доповнює салон такими речами, як шкіряне оздоблення та задні сидіння з підігрівом.

З 920 л простору за сидіннями другого ряду і 2 140 л при складеному задньому ряду, вам вистачить місця для багажу. Під підлогою також достатньо місця для зберігання речей. Підйомні двері з функцією гучного зв'язку доступні в комплектації Premium і входять в стандартне оснащення всіх топових версій.

Outback стандартно поставляється з інформаційно-розважальною системою Starlink, яка включає два 7-дюймових сенсорні екрани. 11,6-дюймовий дисплей входить в стандартну комплектацію всіх рівнів оснащення, крім базового. Система проста в експлуатації, тому що оснащена фізичними кнопками для легкого управління функціями звуку і температури. Однак, щоб отримати доступ до деяких параметрів меню за допомогою сенсорного екрану потрібно пройти довгий шлях, а базова стереосистема має погану якість звуку.

Відео тест-драйв Subaru Outback 2021 року

Технічні характеристики 

Базового 182-сильного 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна досить для більшості дорожніх ситуацій, але на автостраді він може засмутити. З таким двигуном універсал набирає першу сотню за 8.5 с. 

Доступний в Subaru Outback 2,4-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 260 к.с. помітно покращує технічні характеристики. Він володіє досить високою потужністю і допомагає забезпечити швидше прискорення - 6.3 с до 100 км/год.

Обидва двигуни поставляються з безступінчатою автоматичною коробкою передач, яка краще поєднується з турбонаддувом.

Subaru Outback демонструє витрату палива близько 8.1 л/100 км в комбінованому циклі з базовим двигуном, що добре для універсала.З модернізованим мотором з турбонаддувом показник збільшиться до 9.0 л/100 км.

Цей універсал не такий гарний для бездоріжжя, як спеціалізовані позашляховики, але відмінно впорається з багатьма завданнями. Новий Субару Аутбек 2021 модельного року має 220 мм дорожнього просвіту. Авто стандартно поставляється з системами управління спуском з пагорба і водіння по бездоріжжю X-Mode, що оптимізує рух по бруду, снігу і льоду. 

Моделі Outback зі стандартним двигуном можуть буксирувати до 1225 кг при належному оснащенні. Версії універсала з модернізованим двигуном отримують максимальну буксирувальну здатність 1587 кг.

Безпека

Subaru Outback 2021 року одержав найвищу оцінку Good у всіх шести категоріях краш-тестів Американського Страхового інституту дорожньої безпеки. Outback також отримав оцінку «Добре» за якість головної оптики. 

Розміри і вага 

Subaru Outback має стандартні габарити для універсала. Довжина кузова становить близько 4.85 м, а споряджена маса коливається від 1648 до 1785 кг.

Можливі комплектації 

Новий Subaru Outback 2021 модельного року доступний в семи комплектаціях: Basic, Premium, Limited, Touring, Onyx Edition XT, Limited XT і Touring XT. Перші чотири версії стандартно поставляються з 182-сильним чотирициліндровим двигуном, а варіанти з приставкою XT комплектуються потужнішим чотирициліндровим 260-сильним турбованим мотором. Всі моделі оснащені безступінчатою автоматичною коробкою передач (CVT) і повним приводом.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Toyota Corolla 2021
Купити новий автомобіль Тойота Королла 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Хюндай Велостер 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Veloster 2021