Объявления о продаже Kia Picanto 2012 года

С VIN-кодом
23.05.2024
6 899 $
279 064 грн
Бензин 1 л.
Автомат
112 тис. км
Киев
...та рідним пробігом 112 тис. км. Один власник, їздила жінка. Автомобіль пригнаний під замовлення з Кореї у кінці 2020 році. Чудово підійде як перше авто для пересування містом за рахунок свої габаритів. Досить жвавий автомобіль, спокійно їде 80-90 км/год, при необхідності їде з комфортом і 140 км/год. Дуже приємний розхід палива, по трасі в районі 4 л., по місту до 6 л. В салоні спокійно розміщується 4 дорослих людини. Обслуговування за регламентом виключно оригінальними запчастинами. Є історія обслуговування. Коштів на обслуговування не жаліли. Автомобіль на свої роки в прекрасному технічному стані! Двигун сухий, працює рівно, не димить, ні на холодну, ні на гарячу, масло не їсть взагалі, запускається з пів оберту! АКПП працює відмінно, простий гідротрансформатор, перемикає передачі плавно без ривків, ударів, пинків, передачі не затягує! Автомобіль вкладень не потребує. Ходова частина без нарікань, їде плавно, нічого не стучить та не гримить. Тільки що замінено мастило та всі фільтра в двигуні, свічки запалювання, охолоджуючу рідину, гальмівну рідину. На пробігу 107 тис. км. було замінено мастило та фільтр в АКПП, шарові та сайленблоки в передніх ричагах Кондиціонер тільки що заправлений та працює, холодить дуже добре. Свіжий акумулятор. Кузов в чудовому стані, не гнилий, без рижиків, виглядає прекрасно, є пару косметичних підфарбувань. Все скло у автомобіля рідне включно з лобовим склом. Пічка гріє, по електриці все працює! Салон максимально збережений, на свій пробіг ідеальний! По комплектації: Шкіряний салон, шкіряний руль, повний електропакет, підігрів та електро регулювання бокових дзеркал, центральний замок, кондиціонер, підлокітник водійського сидіння, задній парктронік, противотуманні фари. На авто взута нова зимова гума. Готовий до любих перевірок на автосервісі! Любий вид переоформлення! Аргументований торг біля автомобіля!
С VIN-кодом
08.05.2024
6 000 $
241 500 грн
Бензин 1 л.
Ручная / Механика
70 тис. км
Львов
С VIN-кодом
01.05.2024
6 999 $
281 709 грн
Газ/бензин 1.2 л.
Автомат
99 тис. км
Запорожье
...подогревы сидения, подогрев руля, кондиционер, парктроник итд .Двигатель и автомат работают идеально! Крашено крыло и бампер от предыдущих владельцев .Установлен газ евро4 (пол года назад) есть все чеки на 31к грн! Стекла все заводские включая лобовое. Дополнительно сигнализация с обратной связью. Два ключа, есть мелкие царапки в ходе эксплуатации пару вмятинок как и на любом 12-ти летнем авто • Полное переоформление, детали по телефону!
С VIN-кодом
31.03.2024
7 700 $
309 925 грн
Газ/бензин 1.2 л.
Автомат
99 тис. км
Ирпень
...подогревы сидения, подогрев руля, кондиционер, парктроник итд .Двигатель и автомат работают идеально! Крашено крыло и бампер от предыдущих владельцев .Установлен газ евро4 (пол года назад) есть все чеки на 31к грн! Стекла все заводские включая лобовое. Дополнительно сигнализация с обратной связью. Два ключа, два комплекта резины(Nokian, Michelin).Из минусов не работает кондиционер, есть мелкие царапки в ходе эксплуатации пару вмятинок как и на любом 12-ти летнем авто. • Полное переоформление, детали по телефону!

Киа Пиканто в Украине

Смотрите еще: