EV для родини: шукаємо електрокар для сучасної сім'ї на Automoto.ua

20 липня 2023

Вибір сімейного авто - це завжди непросто. Адже, варто враховувати не лише можливості власного гаманця та вподобання. Не меншу роль відіграє простір в салоні, особливо на задньому ряду, об’єм багажника та рівень безпеки. А якщо з'явилась думка придбати електромобіль? Тоді ця добірка саме для вас. 5 EV, які чудово підходять на роль сімейного транспорту.

Вибрати кросовер для сім'ї Хюндай Кона Електрік

Хюндай Кона Електрик

Для багатьох покупців сімейне авто - це кросовер. І електричний варіант є. Це Hyundai Kona Electric. Кросовер з просторим салон і запасом ходу майже 500 км буде вдалим вибором для сімейних поїздок. Модель існує з 2018 року, тому цілком можливо знайти EV в чудовому стані.

Вибрати сімейний електричний кросовер Volkswagen ID.4

Фольксваген ID.4

Ще один кросовер, який вартий уваги. ID.4 пропонує достатньо місця для п’яти людей і практичний дизайн для сімейних використання. Volkswagen наповнив ID.4 ехнологіями для комфортних та безпечних поїздок. Запас ходу до 520 км додає впевненості в подорожах за місто.

Підібрати електромобіль для сім'ї Audi e-tron

Ауді e-tron

Audi e-tron гарантує вишукані враження від кожної подорожі. Повнорозмірний позашляховик зробить приємними будь-яку поїздку: від візиту до школи до мандрівки вихідного дня. Цей EV виконаний в кращих традиціях Ауді: преміальні матеріали салону, вишуканий дизайн, передові технології, численні асистенти водія. Запас ходу складає 400 км.

Знайти електромобіль для сім'ї Тесла Модель S

Тесла Модель S

Tesla Model S поєднує комфорт, просторий салон і значний запас ходу. Вибір цього EV різних років випуску досить широкий - понад 700 оголошень. Чи впишеться Тесла в ваше життя, допоможуть зрозуміти відгуки реальних власників Модель S.

Знайти електромобіль для сім'ї Ніссан Ліф

Ніссан Ліф

Один з найпопулярніших електромобілів у світі також підходить на роль сімейного транспорту для невеликої родини. Одна з переваг Nissan Leaf - це величезна пропозиція на ринку. Серед 2000+ оголошень можна знайти Ніссан Ліф на будь-який бюджет. Спростять вибір відгуки про Nissan Leaf.

Це лише кілька електромобілів, які підходять для сімейних потреб. Знайти та вибрати будь-який транспортний засіб можна в каталозі Automoto.ua. Недавно ми зробили підбірку компактних електромобілів, яка буде актуальною для жителів великих міст. 

Попередня стаття Як не застудитись від кондиціонера в авто?
Як не застудитись від кондиціонера в авто?
Органічні чи композитні: які гальмівні колодки придбати на rooler.ua?
Наступна стаття Органічні чи композитні: які гальмівні колодки придбати на rooler.ua?

Популярні новини