Шукаємо альтернативу Tesla на Automoto.ua

12 липня 2022

Майбутнє, в якому автомобілі їздитимуть без жодної краплі бензину чи дизеля, вже ближче, ніж нам здається. Електрокари перестають бути вибором тільки для тих, хто дбає про екологію або просто хоче виділитися. Електромобілі набирають популярності у всіх сегментах, зокрема серед сімейних авто. І якщо вираз "сімейний електромобіль" все ще асоціюється з Тесла, то для вас є новини! На Automoto знайшлось 6 електрокарів, які здатні конкурувати із Tesla:

Вибрати електрокар Пежо е-2008 на автобазарі Automoto.ua

Пежо е-2008

Дизайн Peugeot e-2008 свідчить про те, наскільки добре автовиробник провів ребрендинг у напрямку акумуляторного майбутнього. У e-2008 використовується та сама електрична трансмісія, що і в хетчбеку e-208. Але позашляховик помітно обходить хетчбек у параметрах внутрішнього простору, об'єму багажника, практичності та кількості технологій. Все це робить французький електрокар чудовим вибором для сімей.

Під красивим кузовом ховається акумулятор на 50 кВт/год, заряду якого вистачить на 346 км без підзарядки, та двигун потужністю 100 кВт, що видає 109 к.с. Незважаючи на наявність однієї механічної специфікації та єдиної вихідної потужності, e-2008 доступний у шести комплектаціях; Active, Allure, Active Premium, Allure Premium, GT-Line та топова версія GT Premium.

Знайти оголошення з Вольво ХС40 Речардж в Україні

Вольво XC40 Речардж

XC40 Recharge – перша повністю електрична модель Volvo. Цей кросовер чудово підходить для сімейних поїздок, радує комфортом та практичністю.

Повністю електричний XC40 Recharge в даний час доступний у двох комплектаціях: Plus та Pro. Покупці можуть обрати акумулятор на 69 кВт/год із одним електродвигуном потужністю 225 к.с. або акумулятор на 78 кВт/год із двома двигунами потужністю 397 к.с. Діапазон становить 418 км. без підзарядки незалежно від варіанта трансмісії.

Дивитись свіжі оголошення зі Шкода Enyaq iV

Шкода Еньяк iV

Skoda Enyaq iV розділяє платформу, трансмісію та технології з Volkswagen ID.4. Але, чеський електричний позашляховик має індивідуальність, просторий салон, зручні відсіки для зберігання речей, місткий багажник і гарний запас ходу (до 530 км) для сімейних потреб. Більше деталей ви дізнаєтеся з нашого огляду Шкода Еньяк iV.

Знайти оголошення про продаж Ауді E-tron

Ауді E-tron

Audi створила свій перший електричний позашляховик E-tron у вигляді міксу з комфорту та спортивності й щедро приправила його відтінком розкоші. П'ятимісний кросовер зі стильним салоном та просторим багажним відділенням відмінно підходить для повсякденного використання. Запас ходу становить близько 360 км. Швидке заряджання потужністю 150 кВт, яке дозволяє відновити акумулятор на 89% швидше ніж за 30 хвилин.

Дивитись всі оголошення про продаж Хюндай Ioniq 5

Хюндай Ioniq 5

З Ioniq 5 Hyundai має всі шанси стати одним із найсерйозніших конкурентів у сегменті повністю електричних компактних кросоверів. Покупці електромобілів, мотивовані зручністю для сім'ї, відмінними бортовими технологіями, стильним дизайном та пристойним часом зарядки, оцінять Ioniq 5. Інтер'єр оформлений екологічно чистими матеріалами та пропонує максимальний простір у салоні та вантажному відсіку. Ви можете відкинути передні сидіння і покласти ноги на підніжки, щоб розслабитись під час заряджання електрокара. Надшвидким зарядним пристроєм на 800 В потрібно всього 5 хвилин, щоб відновити батарею, якої вистачить на 480 км. Інші характеристики знайдете в нашому огляді Хюндай Ioniq 5.

Дивитись всі оголошення України про продаж Фольксваген ID.4

Фольксваген ID.4

Яскравий дизайн Volkswagen ID.4 робить його привабливим на дорозі. VW ID.4 отримав нагороду Wards 10 Best User Experiences 2021 за свій футуристичний дизайн інтер'єру. До того ж, салон електромобіля просторий, оснащений високотехнологічними функціями та ефектним круговим підсвічуванням освітленням.

У вантажному відсіку можна розмістити щонайменше 8 валіз ручної поклажі, що робить позашляховик ідеальним для сімейного відпочинку. Запас ходу за 480 км дозволяє сміливо вирушати назустріч пригодам. Інші параметри електромобіля можете дізнатися з огляду Volkswagen ID.4.

Попередня стаття 4 поширені проблеми Toyota RAV4 третього покоління
4 поширені проблеми Toyota RAV4 третього покоління
3 міфи про обслуговування авто
Наступна стаття 3 міфи про обслуговування авто

Популярні новини