Огляд тест-драйву: Chevrolet Impala 2019

10 квітня 2019

В галузі, де транспортні засоби з підвищеною практичною цінністю переважають, все ще варто розглянути варіант такого сімейного седана як Chevrolet Impala 2019. Найбільший автомобіль Chevrolet тішить внутрішнім простором та комфортом, гарантуючи солідний рівень економії. Нинішній Impala змагається у досить перенасиченому класі з Toyota Avalon, Nissan Maxima, Kia Cadenza, Hyundai Azera і Ford Taurus. На розсуд представлено три моделі Chevrolet Impala, включно з LS і LT. Представлено два двигуна, найпотужнішим серед яких є 3.6-літровий V6 на 304 кінських сили. Змін у 2019 році відбулося не багато, але Impala і без того тішить функціями типу доступу без ключа, Bluetooth чи точки Wi-Fi.

Огляд тест-драйву: Chevrolet Impala 2019

Вам сподобається

Вам сподобається автомобіль, якщо ви хочете великий седан з продуманим дизайном, високим рівнем комфорту і містким багажником. Не забули і про такі сучасні технології як «OnStar», Wi-Fi, Bluetooth, навігацію та Apple CarPlay/Android Auto.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Вам потрібно буде розглянути інші варіанти в разі, якщо вкрай важливими аспектами є практичність і витривалість справжнього позашляховика. Крім того, система повного приводу не представлена взагалі.

Нове у 2019 році

Нинішній Impala у виробництві вже декілька років і за цей час встиг отримати точку Wi-Fi. У поточному році, щоправда, змін відбулося не багато. Загалом, вони стосуються кольорів та оздоблення салону.

Враження від їзди

Ім’я Impala знайоме автомобілістам з 1958 року. І поки перед нами все ще повноцінний седан, сягаючи у довжину 508 см, нинішня версія має з колишнім округлим завсідником міст не так багато. Вперше представлене у 2014 році, останнє покоління Impala отримало стильну, купе-подібну лінію даху, не шкодячи внутрішньому простору чи видимості. Навіть з базовим двигуном на 196 кінських сил машина Chevrolet Impala є вкрай спритною. Доступний V6 двигун з 304 конячками сотні дозволяє досягти за 6.2 секунд. Незважаючи на вагу, Chevrolet демонструє вражаючу спритність. Приємним фактом і те, що він, як завжди, дуже комфортний.

Найкращі характеристики

З швидкою реакцією, інтуїтивним інтерфейсом і детальною графікою інформаційно-розважальна система MyLink вважається однією з найкращих. Система пропонує постійну точку Wi-Fi, Bluetooth, активацію голосом, Apple CarPlay і Android Auto та 8.0-дюймовий екран. Легка у використанні навігація теж доступна.

Чимало активних систем і функцій безпеки доступні моделі LT і стандартні для Premier. Так, можна розраховувати на попередження про виникнення сліпих зон збоку, попередження про зміну смуги руху, задній асистент паркуванню, попередження про виїзд за межі смуги руху, попередження про перехресний рух позаду та попередження про можливе зіткнення.

Детально про автомобіль Chevrolet Impala

Інтер’єр

Бренд може позиціонувати себе як «масовий», але ви можете і не здогадатися про це, всівшись в салоні Chevrolet Impala без попереднього розглядання емблеми. Першим, що ви помітите, скоріше за все, стане якість співвідношення деталей і оснащеність, особливо у моделях вищої комплектації. Не менш позитивне враження справить простір салону. Навіть п’ятеро дорослих не заважатимуть один одному. При виїзді у тривалу подорож допоможе багажник з об’ємом 510 літрів.

Відео тест-драйв Chevrolet Impala 2019 року

 

Екстер’єр

Більше не схожий на сором’язливу дівчину, новий, великий Impala вражає. Міцний, листовий метал добре маскує 508 см довжини. Навіть решітка радіатора, елемент, який часто виявляється проблемним у автомобілях, має вдалі пропорції. Видовжена і масивна лінія капоту плавно переходить у продумане лобове скло, перетворюючись у покату лінію даху. Боки автомобіля відмічені плавними заломами, які йдуть одразу під вікнами. Кришка багажника вкорочена, але це ніяким чином не вплинуло на об’єм. Стандартні моделі їздять на 18-дюймових колесах, в той час як Premier дісталися 19-дюймові з доступними 20-дюймовими.

Базова комплектація

Базова модель Impala LS постачається з функцією доступу без ключа, вісьмома автоматичними режимами налаштування водійського сидіння, камерою заднього виду, Apple CarPlay/Android Auto та 8.0-дюймовим сенсорним дисплеєм. Модель LT додає двозонний клімат контроль, дистанційний запуск двигуна та додаткові USB порти. Модель Premier потішить навігацією з активацією голосом. Про безпеку подбають 10 подушок, контроль стабільності та система «OnStar».

Опційне обладнання

Седан Impala має напрочуд гарне базове оснащення, особливо у моделях вищої комплектації. Між тим, як опції доступні активний круїз контроль, пам'ять водійського сидіння, вентиляція передніх сидінь, люк даху та аудіосистема «Bose» на 11 динаміків.

Під капотом

Базовим для Impala став 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 196 кінських сил і 252 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід лише на передні колеса. Розгін відбувається за 9.0 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 9.9 л/100км у міському та 6.3 л/100км у заміському циклах. Пропонується 3.6-літровий V6 двигун на 304 кінських сили та 358 Нм. У пару йому дісталася та сама коробка. Привід теж передній. Розгін до сотні відбувається за 6.2 секунд. Витрачає седан 11.1 л/100км у місті та 6.9 л/100км за його межами.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Kia Sedona 2019
Огляд тест-драйву: Kia Sedona 2019
Огляд тест-драйву: Nissan Titan 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Nissan Titan 2019