Огляд тест-драйву: Chevrolet Malibu 2019

21 листопада 2018

На 2019 рік Chevrolet запропонував Malibu з покращеною стилізацією для того, щоб допомогти йому у конкуренції з Ford Fusion, Kia Optima, Honda Accord і Toyota Camry. Новий Malibu пропонується з чималим переліком класних опцій типу Apple CarPlay, Android Auto, допомоги при паркуванні та адаптивного круїз-контролю. На новий модельний рік представили модель RS. Перед нами сучасний Malibu зі спортивним екстер’єром, який підкреслюють 18-дюймові колеса. За потужність седана, як і раніше, відповідають 1.5 або 2.0-літровий турбодвигуни або гібридна установка.

Огляд тест-драйву: Chevrolet Malibu 2019

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте просторий і економний, сімейний седан зі спортивними манерами і привабливою стилізацією, Chevrolet Malibu 2019 до ваших послуг. Тим, хто обере гібридну модель, пощастить з низьким рівнем витрати пального.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви надаєте перевагу потужності V6 двигунів або більш консервативній стилізації, Malibu не ваш варіант. Декому може не сподобатися привід на передні колеса.

Нове у 2019 році

Окрім стилістичних змін і появи нової моделі RS, Chevy Malibu отримав новий 8.0-дюймовий інформаційний центр.

Враження від їзди

Обидва двигуна добре справляються зі своїми обов’язками. Якщо для прикладу взяти 2.0-літровий турбодвигун, то варто відмітити хороший старт і утримання потужності. В разі доповнення його автоматичною коробкою, водій отримує перемикач, який дозволяє змінювати передачі вручну. Система працює злагоджено, хоча знайдуться і ті, хто хотів би отримати підрульові пелюстки. Управління з підсилювачем має хороший зворотній зв'язок і є добре збалансованим. Колеса на 19 дюймів мали б спричиняти коливання в процесі руху, але це не так, динаміка у моделей стабільна і плавна. Продумана підвіска добре поглинає нерівності дороги та допомагає входити в повороти, витримуючи раптові зміни напрямку. Динаміка ходу у Malibu, звісно, не така як у Mazda6 чи Honda Accord, але седан від Chevrolet точно відчувається жвавішим, ніж Nissan Altima і Hyundai Sonata. Загалом, технічні характеристики Chevrolet Malibu не розчарують завзятих автомобілістів.

Найкращі характеристики

Гарним доповненням до відмінної інформаційно-розважальної системи стали Apple CarPlay і Android Auto. Обидві програми увійшли у базу всіх моделей 2019 року. Вони дозволяють спокійно використовувати додатки смартфонів.

Переживаєте через перші самостійні поїздки дітей в якості водіїв? Не варто. Система «Teen Driver» дозволить контролювати швидкість і їх маршрут. У батьків навіть є можливість встановити ліміт гучності на аудіосистему.

Детально про автомобіль Chevrolet Malibu

Інтер’єр

Дизайнери постаралися на славу, створюючи інтер’єр, який виглядає настільки ж привабливо, як і екстер’єр. Салон Chevrolet Malibu дійсно привабливий, окремої згадки вартує інформаційно-розважальна система з поєднанням великих іконок і традиційних кнопок. Дизайн вийшов функціональним і привабливим, словом, одним з найкращих у класі седанів середнього розміру. На додачу до великих і чітких приладів, водій отримує привабливу приладову панель і хорошу видимість. Передні сидіння седану радують комфортом. Місця позаду, в принципі, вистачає, певний дискомфорт можуть відчувати лише пасажири зі значним зростом.

Відео тест-драйв Chevrolet Malibu 2019 року

Екстер’єр

Дизайнери оновили передню і задню частини Malibu, додавши нову, скульптурну решітку радіатора, головні фари та двокомпонентні задні фари. Схожі оновлення отримали Cruze і Spark 2019, але ідентичними автомобілі від цього не стали. Діаметр коліс Malibu варіює від 16 до 19 дюймів.

Базова комплектація

Базова L модель пропонує кондиціонер, круїз-контроль, AM/FM радіо, камеру заднього виду, 8.0-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, Bluetooth та CarPlay/Android Auto. Про безпеку дбають 10 подушок, контроль стабільності, система «OnStar». Моделі гібриду і Premier отримали камеру заднього виду високої роздільної здатності.  

Опційне обладнання

Доступними для моделей 2019 року є адаптивний круїз-контроль, система попередження про сліпі зони, система попередження про можливе зіткнення та попередження про перехресний рух позаду. У нагоді стануть 4G LTE Wi-Fi, навігаційна система та автоматична система «Parking Assist». Доступною є шкіряна обшивка, а модель Premier додасть автоматичний клімат-контроль.

Під капотом

Стандартний 1.5-літровий чотирьохциліндровий двигун Chevrolet Malibu гарантує 163 кінських сили і 250 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід виключно на передні колеса. Розгін відбувається за 8.6 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 8.7 л/100км у міському, 6.4 л/100км у заміському та 7.6 л/100км у змішаному циклі. Як альтернатива пропонується 2.0-літровий чотирьохциліндровий двигун на 250 кінських сил і 350 Нм. Він у пару отримав автоматичну коробку передач на дев’ять ступенів. Сотні седан досягає за 6.7 секунд. Витрата пального становить 10.7 л/100км у місті, 7.3 л/100км за його межами та 8.7 л/100км у середньому. Гібрид поєднує 1.8-літровий чотирьохциліндровий бензиновий двигун на 182 кінських сили та два електричних мотори. Таке поєднання дозволяє досягти рівня 4.8 л/100км у змішаному циклі.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lexus ES 2019
Огляд тест-драйву: Lexus ES 2019
Огляд тест-драйву: Subaru Impreza 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Subaru Impreza 2019