Моделі Toyota: брати зараз, чи почекати 2022 року?

8 листопада 2021

Toyota – один з найбільших автовиробників у світі. Що готує японський бренд на 2022 рік? Яких новинок чекати, а які машини залишаться без оновлень? Підготували короткий огляд змін у модельному ряді Toyota.

Corolla

Купити Corolla 2022 року випуску

Седан, хетчбек і гібрид Corolla переносяться з 2021 з невеликими оновленнями. Для всіх негібридних моделей Toyota переглянула палітру кольорів кузова та замінила всі порти USB Type A портами Type C.

Corolla Hybrid 2022 буде доступний з пакетом Premium Interior. Він додає сидіння водія з електроприводом із поперековою опорою, а також обігрів переднього ряду. 

Незначні зміни означають, що можна купити Toyota Королла на автобазарі.

Prius

Купити Prius 2022 року випуску на автобазарі

Prius 2022 дуже схожа на модель 2021, тому що Toyota внесла лише незначні оновлення в свій популярний гібрид. Кожен хетчбек тепер оснащується новою системою нагадування про пасажирів на задніх сидіннях і доступний з пакетом темного дизайну Nightshade Edition. Якщо ви хочете купити Toyota Prius, зробіть це прямо зараз. 

Camry

Купити Camry на автобазарі в Україні

Camry – ще одна Toyota 2022 року, яка практично не змінилася. Якщо давно плануєте купити Камрі, немає сенсу відкладати угоду до наступного року. Оновлення торкнуться колірної гами кузова та салону, а також набору опцій у топових версіях. 

Avalon

Купити седан Avalon на автобазарі в Україні

2022 стане останнім для Avalon. Toyota припиняє випуск повнорозмірного седану після 2022 року, тому вже зняла з виробництва версії XLE AWD, Limited AWD, XSE Nightshade та TRD. Єдиний спосіб купити Авалон у потрібній версії – автобазар.

Sienna

Купити мінівен Sienna на АвтоМото

Мінівен Сієна був повністю оновлений для 2021 року, тому зміни для 2022 будуть мінімальними. З'явиться версія Wilderness з повним приводом, стандартною спеціальною підвіскою для збільшення дорожнього просвіту, з 18-дюймовими колесами, чорними значками та темним інтер'єром у спортивному стилі з акцентами з темного хрому. 

4Runner

Купити позашляховик 4Runner на АвтоМото

Всі 4Runner наступного року отримують світлодіодні фари та протитуманні фари, а також версію TRD з адаптивними амортизаторами, 20-дюймовими колесами та чорними рейлінгами на даху. Лінійка трансмісій залишається незмінною. 

C-HR

Купити автомобіль C-HR з пробігом на АвтоМото

Найменший кросовер у лінійці Toyota поставляється лише з переднім приводом та сучасними стандартними функціями безпеки. Зміни на 2022 незначні, а значить можна купити C-HR з пробігом і заощадити. 

RAV4

Купити б/у RAV4 на автобазарі АвтоМото

Для всіх, хто хоче купити РАВ4, є новини - кросовер освіжив зовнішній вигляд. Модель після фейсліфтингу відрізняють стандартні світлодіодні фари, свіжий дизайн радіаторної решітки і пластикові обвіси. 

Highlander

Купити позашляховик Highlander на авторинку

У 2022 році можна придбати Хайлендер в ексклюзивній версії Bronze Edition. Позашляховик особливої ​​серії отримає 18-дюймові колісні бронзові диски, бронзові декоративні шви в салоні, спеціальні накладки на пороги, і звичайно ж, бронзовий логотип. 

Sequoia

Купити Sequoia з пробігом на автобазарі

Великий позашляховик Sequoia переходить у наступний рік без змін. Натомість у 2023 на нього чекає серйозне оновлення. 

Tundra

Купити пікап Тойота Tundra

Пікап Тундра постане в 2022 році у свіжому вигляді. Модель відкриває четверту генерацію у повністю переробленому вигляді. Нова двоважільна передня підвіска та задня багатоважільна зі спіральними пружинами замінюють старі листові ресори. Виробник пропонує двигун V6 з подвійним турбонаддувом замість V8 та додає 10-швидкісний автомат. Гібридна версія використовує 437-сильний 3,5-літровий твін-турбо V6 з електромотором і ту саму АКПП. 

Подивитися всі автомобілі японського бренду, які є на українському авторинку, можна в каталозі Тойота на AutoMoto.ua.

Попередня стаття Nissan Leaf: огляд цін на автобазарі
Nissan Leaf: огляд цін на автобазарі
Встигни купити: 5 авто, яких вже не буде у 2022 році
Наступна стаття Встигни купити: 5 авто, яких вже не буде у 2022 році

Популярні новини