Огляд тест-драйву: BMW X6 2020

2 листопада 2020

BMW X6 - розкішний позашляховик середнього розміру. Це справжній звір з двигунами потужністю від 335 до понад 600 кінських сил. 

Оновлений BMW X6 2020 року

Нове в 2020 році 

BMW X6 2020 року - повністю перероблений автомобіль. Це нова модель.

Кому варто купити? 

BMW X6 - позашляховик для тих, хто хоче драйву і потужності. Цей кросовер підкреслить ваш характер і силу. 

Нове або б/у авто? 

BMW повністю переробила X6 в 2020 році, тому старі моделі сильно відрізняються від нового X6. Купіть новий BMW X6, якщо хочете потужності, більшого інформаційно-розважального екрану або просторого другого ряду. 

BMW X6 або BMW X5?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

BMW X5 був повністю перероблений для 2019, випереджаючи X6 на рік. Обидва цих розкішних позашляховика середнього розміру мають однакові варіанти двигунів і варіанти обробки салону. Ви також знайдете майже ідентичні списки стандартних та доступних функцій. 

X5 має один з найбільших багажників в своєму класі. Ви можете обладнати X5 третім рядом сидінь, хоча вони досить тісні. До того ж, X5 в базовій версії дешевше, ніж X6.

BMW X6 або Mercedes-Benz GLE?

Як і X6, Mercedes-Benz GLE повністю перероблений до 2020 року. Benz не жертвує спортивностью заради комфорту і може похвалитися лінійкою потужних двигунів. Mercedes пропонує аналогічний BMW список стандартних і додаткових функцій. Краще витратити гроші на базовий GLE або версію з потужнішим двигуном, ніж на X6.

BMW X6 або Audi Q8?

Як і X6, Q8 виконаний в стилі купе. Обидва цих кросовера мають просторі і стильні салони. Інформаційно-розважальний інтерфейс Audi зручніший для користувача.

Обидва позашляховика мають базову потужність в 335 кінських сил, але Q8 не пропонує додаткових продуктивніших двигунів. Вибирайте Audi, якщо вам подобаються його технології, або купуйте BMW X6, у якого більше об'єм двигуна і вище потужність.

Салон

Кросовер BMW X6 вміщує п'ять чоловік. Передні сидіння забезпечують завидний комфорт при тривалих поїздках, завдяки стандартному 16-позиційному регулюванню. Ви можете точно налаштувати положення в зоні боків і попереку для оптимальної підтримки. Передні сидіння з підігрівом входять в стандартну комплектацію. 

Пасажирам на задньому сидінні достатньо місця для ніг, щоб витягнутися, висота над головою дозволяє не сутулитися. 

BMW X6 2020 має висококласний салон з високоякісними матеріалами і розкішними деталями. Дизайн мінімалістичний, кожна поверхня приємна на дотик. Деталі обробки включають вставки з дерева, алюмінію або вуглецевого волокна. 

X6 - одна з небагатьох моделей BMW і єдиний позашляховик BMW з натуральною шкіряною оббивкою в стандартній комплектації. Приладова панель, центральна консоль і інші поверхні обтягнуті штучною шкірою. 

Оглядовість - це проблема X6. Через великі задні стійки важко побачити, що знаходиться позаду. З маленькими вікнами X6 водії або пасажири невисокого зросту можуть відчувати легку клаустрофобію.

У X6 менше вантажного простору, ніж у більшості інших середньорозмірних розкішних позашляховиків. За задніми сидіннями 775 літрів, складання другого ряду дає 1696 л. Це все ще нижче середнього для сегмента.

В X6 використовується інформаційно-розважальна система BMW iDrive з 12,3-дюймовим сенсорним екраном. Керувати нею можна через центральну консоль або голосовими командами. 

Дисплей має чітку графіку. Однак структура меню заплутана, а функцій так багато, що потрібен час на вивчення. Фізичні кнопки під екраном маленькі і ускладнюють налаштування. 

X6 2020 також стандартно поставляється з 12,3-дюймової повністю цифровою панеллю приладів, Apple CarPlay, HD Radio, стереосистемою з 10 динаміками, навігацією, декількома портами USB-C, панорамним дахом, двозонним автоматичним клімат-контролем і доступом без ключа. 

Відео тест-драйв BMW X6

Технічні характеристики 

BMW X6 стандартно поставляється з 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном з турбонаддувом, який видає 335 к.с. і 447 Н/м. У базового BMW X6 восьмиступінчаста автоматична коробка передач. 

M50i оснащений 4,4-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 523 кінських сили. об'єм двигуна Цей агрегат чудово звучить завдяки вихлопній системі M Sport.

X6 M і новинка 2020 року X6 M Competition використовують переналаштовану, продуктивнішу версію того ж двигуна V8 з подвійним турбонаддувом. Обидва цих БМВ Х6 демонструють вражаючі технічні характеристики. Версія M може похвалитися 600 кінськими силами, а Competition - 617 кінськими силами. Всі версії V8 мають крутний момент 749 Н/м.

X6 2020 з базовим двигуном витрачає 11,2 л в місті і 9,0 л на шосе. Версії X6 з V8 менш ефективні. BMW X6 M50i 2020 року витрачає 14,7/10,7 літри на 100 км по місту/шосе, X6M і X6M Competition вимагають 18,1/13,1 літри на 100 км

Безпека

X6 2020 року поставляється з гідним списком стандартного устаткування для активної безпеки і допомоги водієві. Сюди входить попередження про лобове зіткнення, виявлення пішоходів, автоматичне екстрене гальмування, попередження про виїзд з смуги руху, моніторинг сліпих зон, попередження про перехресний рух ззаду і розпізнавання обмеження швидкості. Ви також отримуєте автоматичний дальнє світло фар, передні і задні датчики паркування, камеру заднього виду.

Розміри і вага 

БМВ X6 має кузов довжиною - 4 935 мм, шириною - 2 004 мм, висотою - 1 696 мм. Споряджена маса варіюється від 2 125 до 2 438 кг. BMW X6 в 2020 збільшив кліренс до 211 мм.

Можливі комплектації 

BMW X6 2020 доступний в різних конфігураціях. Стандартний X6 sDrive40i - єдина модель із заднім приводом, всі інші стандартно поставляються з повним приводом. Моделі з позначенням 40i мають шестициліндровий двигун з турбонаддувом, а всі інші - V8 з подвійним турбонаддувом. 

У базовій моделі доступні майже всі додаткові функції і варіанти обробки салону. Переходьте до топових комплектацій, тільки якщо хочете більше потужності.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford Edge 2020
Новий Ford Edge 2020 на дорозі
Kia Sorento 2020 їде по засніженій дорозі
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Kia Sorento 2020