Огляд тест-драйву: Chevrolet Equinox 2021

6 квітня 2021

Chevrolet Equinox 2021 року - красивий кросовер для сімейних подорожей. Американський компактний позашляховик з просторим салоном, пристойною економією палива і динамічною поведінкою сподобається багатьом. Шевроле Еквінокс готовий до вашої наступної пригоди. Завдяки технологіям, безпеці і відмінним характеристикам ви будете почувати себе впевнено в кожній поїздці.

Купити новий автомобіль Chevrolet Equinox 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

Chevrolet Equinox не отримав оновлень до 2021 модельного року. 

Кому варто купити? 

Довгий список стандартних інформаційно-розважальних функцій і можливостей активної безпеки цього Chevy в поєднанні з досить низькою ціною для класу робить його хорошим співвідношенням ціни та якості. Якщо вам потрібен простий кросовер з просторими пасажирськими місцями, варто подумати про Equinox.

Нове або б/у авто? 

Шевроле Еквінокс 2021 року переноситься з 2020 року без істотних змін. Оновлена версія компактного позашляховика дебютує у 2022 модельному році після річної затримки через пандемію коронавіруса, яка завадила редизайну. Ви можете пошукати торішню модель або почекати і купити новий Шевроле Еквінокс вже в наступному. 

Chevrolet Equinox або GMC Terrain

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Chevy Equinox і GMC Terrain виробляються General Motors і мають багато спільного. Обидва кросовери пропонують однакові варіанти трансмісії і списки функцій, і кожен має зіставні оцінки економії палива, вантажних і внутрішніх габаритів. Вище положення Chevy в рейтингу компактних позашляховиків пов'язано з його кращим прогнозованим рейтингом надійності. Найпомітнішою перевагою GMC є його висококласний інтер'єр, хоча Terrain трохи дорожчий. Вам слід купити Terrain, якщо для вас краса салону на першому місці. Якщо інтер'єр не головний пріоритет, Equinox - кращий вибір.

Chevrolet Equinox або Subaru Forester

Subaru Forester має поганий прогнозований рейтинг надійності, в той час як Equinox - виключно високий. Це єдиний аспект, в якому Subaru поступається Chevy. У Forester одна з найбільших вантажних площ в класі, а також вишуканіший інтер'єр, ніж у Equinox. Модель від Subaru економніше витрачає паливо, "слухняніша" в управлінні та в стандартній комплектації поставляється з повним приводом. Обидва цих позашляховика мають просторі задні сидіння, хороші результати краш-тестів і довгий список базових помічників водія та інформаційно-розважальних функцій. Вибір між ними залежить від того, скільки уваги ви приділяєте прогнозами надійності.

Салон

Новий Chevrolet Equinox 2021 - дворядний п'ятимісний компактний позашляховик. У просторому салоні як передні, так і задні пасажири перебувають з розумним комфортом. 

Зроблений з міцних матеріалів і красиво оформлений інтер'єр Equinox повинен привернути увагу багатьох. Кросовер Equinox отримав змішані відгуки про якість оздоблення салону і дизайн. Поверхонь з твердого пластика і інших тьмяних матеріалів достатньо, але м'які акценти приємно дивують. В цілому, кабіна створена для міцності, а не для розкоші.

Якщо не брати до уваги місткого відсіку для зберігання на центральній консолі, ви виявите в салоні Equinox достатньо місця для речей і багато підсклянників. 

Деякі конкуренти пропонують більше місця в вантажному відсіку, але Equinox зможе вас порадувати. Ви отримуєте близько 850 літрів простору за задніми сидіннями і приблизно 1800 літрів при складеному другому ряді. При вертикальному положенні крісел в багажник без проблем поміститися декілька валіз.

Система Chevrolet Infotainment 3 входить в стандартну комплектацію Equinox. Вона відрізняється простим керуванням, зрозумілою структурою меню і чіткою графікою. Інша частина центральної консолі має кнопки і ручки для регулювання гучності звуку і температури.

Відео тест-драйв Chevrolet Equinox 2021 року
 

Технічні характеристики 

Шевроле Еквінокс 2021 стандартно поставляється з 1,5-літровим двигуном з турбонаддувом потужністю 170 к.с. Цієї трансмісії досить для повсякденних поїздок, хоча ви, ймовірно, втомитеся від її тьмяного прискорення - 8.9 секунд до сотні. Chevrolet Equinox був би зовсім сумним, а його технічні характеристики - печальними, якби не стандартна шестиступінчаста автоматична коробка передач. Однак вона налаштована на максимальну паливну економічність, тому не завжди перемикається на понижену передачу при різкому натисканні на педаль газу.

2,0-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 252 к.с. з дев'ятиступеневим автоматом - опціональний для кросовера Шевроле Еквінокс. Така комбінація краще підходить для Equinox. Фактично, потужність більшого двигуна є однією з найвищих в класі, поступаючись лише декількох моделям Jeep.

При оснащенні базовим двигуном і стандартним переднім приводом Equinox витрачає в середньому 9.0 л/100 км. Такі цифри досить гарні для компактного позашляховика. 

Цей Chevy зазвичай забезпечує комфортну і приємну поїздку. Однак використання великих коліс призводить до нервових відчуттів, особливо на нерівних дорогах.

Безпека

Equinox отримав п'ять зірок в краш-тесті від Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США, але провалив випробування Страхового інституту безпеки дорожнього руху через те, що фари отримали лише мінімальні бали за якість освітлення. Для покупців, які ставлять функції допомоги водієві на перше місце, знайте, що кросовер в стандартній комплектації забезпечує автоматичне екстрене гальмування, автоматичні фари дальнього світла і допомогу в утриманні смуги руху.

Розміри і вага 

Довжина Equinox становить 4.66 м. Споряджена маса в базовій комплектації - 1653 кг. 

Можливі комплектації 

Кросовер Chevrolet Equinox 2021 року поданий в чотирьох комплектаціях: L, LS, LT і Premier. У стандартному оснащенні всіх версій 1,5-літровий двигун з турбонаддувом, шестиступінчаста автоматична коробка передач і передній привід. Всі комплектації, крім базової L, доступні з повним приводом. На топових варіантах кросовера Шевроле Еквінокс LT і Premier встановлений з 2,0-літровий турбований мотор і автомат-дев’ятиступка.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Sonata 2021
Купити новий автомобіль Hyundai Sonata 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити Subaru Legacy 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Subaru Legacy 2021