Огляд тест-драйву: Ford F-150 2019

6 червня 2019

Нинішній Ford F-150 є одним з найкраще продаваних і популярних пікапів на ринку і, здається, це зміниться не скоро. Змагаючись з представниками Chevy, Ram і Toyota, F-150 вдається бути попереду, постійно вдосконалюючись і встигаючи за технологічними новинками. З алюмінієвим корпусом, автоматичною коробкою на десять ступенів і чисельними системами допомоги водієві, Ford F-150 демонструє те, яким пікап може бути. Модельний ряд починається простою робочою конячкою і закінчується неймовірно вишуканим транспортним засобом. Силовий перелік теж не малий, покупець може розраховувати на V6 і V8 варіанти, декілька EcoBoost турбодвигунів і дизельну опцію. Дане творіння Ford вважається одним з самих потужних у своєму сегменті. Бонусом стануть найкращі буксирувальні можливості.

Огляд тест-драйву: Ford F-150 2019

Вам сподобається

Продуманий Ford F-150 2019 року гарантує найкращі у класі буксирувальні можливості, а саме 5.987 кг, найбільшу кількість кінських сил – 450 і найкращу вантажопідйомність у 1.497 кг. Кількість варіантів довжини кузова, конфігурації кабіни, двигунів та опцій майже незліченні, що дозволяє кожному покупцеві обрати щось для себе.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Немалий F-150 має відповідний, немалий цінник. Якщо вам потрібен звичайний, робочий пікап, розгляньте варіанти Toyota Tacoma, Chevy Colorado чи нового Ford Ranger.

Нове у 2019 році

У поточному році F-150 Limited отримала 3.5-літровий V6 на 450 коней з подвійним турбонаддувом. Модель F-150 Raptor постачатиметься з спеціальними амортизаторами для їзди по бездоріжжю «Fox Internal Bypass», сидіннями «Recaro» та новою системою «Trail Control».

Враження від їзди

Зупинившись на базовому, 3.3-літровому V6 двигуні, ви отримаєте достатній запас потужності для перевезення вантажу і буксирування з пристойним рівнем економії. Нажаль на вражаючий розгін з місця і значну маневреність розраховувати не доводиться. Крім того, зважайте і на розміри Ford F-150. Доступний 5.0-літровий V8 двигун потішить хорошим запасом потужності, але не таким вже і хорошим рівнем економії. Тому, якщо хочете обрати підходящий силовий агрегат для такого великого пікапу, варто зупиниться або на 2.7-літровому V6 EcoBoost, або на 3.5-літровому EcoBoost V6. Гарним варіантом стане 3.0-літровий V6 Power Stroke дизельний турбодвигун. Цих три двигуна гарантують виняткові можливості, особливо, коли мова заходить за перевезення великої ваги або буксирування. Рівень витрати пального їх здібності не підвищують. Не постраждає від їх появи і ціна. Що стосується їзди і управління, то ви будете здивовані, наскільки пікап подібних розмірів може мати хорошу реакцію. Їзда плавна і стабільна, навіть із повністю завантаженим кузовом.  

Найкращі характеристики

Не дозволяйте невеликим розмірам обдурити себе, 2.7-літровий V6 EcoBoost пропонує не менше крутного моменту, ніж 5.0-літровий V8 двигун, і дозволяє буксирувати до 3.855 кг. Бонусом двигуна стане найкраща серед силової лінійки F-150 економія пального.

Маєте проблеми з паркуванням з під’єднаним причепом? Система «Pro Trailer Backup Assist» впорається з ними. Використовуючи екран візуального спостереження і кнопку регулювання, водій може обирати сторону руху, а пікап керуватиме і контролюватиме гальма. Камера на 360о теж стане у нагоді, так само як моніторинг сліпих зон.

Детально про автомобіль Ford F-150

Інтер’єр

Салон F-150 приємний і привабливий, але перш за все, він простий у використанні. На 2019 рік представлено чимало кольорів і безліч класних елементів, як, скажімо, розетки на три зубця, адаптивний круїз-контроль, точка 4G LTE Wi-Fi, активна система допомоги при паркуванні та функція зачитування повідомлень інформаційно-розважальною системою Sync 3. Кабіна SuperCrew вражає внутрішнім простором, місця позаду не менше, ніж у великого седану. А завдяки пласкій підлозі навіть центральна позиція є зручною.

Відео тест-драйв Ford F-150 2019 року

Екстер’єр

Масивні пікапи Ford продовжують використовувати алюміній військового зразка. Між тим, кузов нещодавно переглянули для того, щоб зовнішність F-150 перегукувалася з більшим братом Super Duty. Решітка радіатора, фари і дизайн арок коліс допомагають розрізняти моделі. Окрім простого бажання освіжити автомобіль, декілька змін було зроблено з необхідності. Багажне відділення доповнили підніжкою, що полегшило доступ і процеси завантаження і розвантаження. По бокам теж передбачені підніжки, які допомагають пасажирам дістатися салону.

Базова комплектація

Базова модель це звичайна кабіна з достатньою кількістю оснащення, щоб виконувати всі очікувані від пікапу роботи, не переплачуючи при цьому. Навіть варіанти з 3.3-літровим двигуном і шестиступінчастою автоматичною коробкою отримали систему стоп/старт. Усі F-150 постачається з надміцним, гідроформованим, повністю рамним кузовом. Система допомоги при старті у гору і «Trailer Sway Control» є стандартними, так само як контроль виконання віражів, 17-дюймові колеса і кондиціонер.

Опційне обладнання

Передбачено багато привабливих і добре оснащених моделей типу King Ranch, Platinum і Limited. Розкішним салон покликані зробити шкіряні передні і задні сидіння з підігрівом, передні можуть мати 10 автоматичних режимів налаштування і масажну функцію, інформаційно-розважальна система Sync 3, аудіосистеми «Bang & Olufsen Play» і «Sony». Пропонується ряд систем безпеки і допомоги при їзді з причепом, так можна розраховувати на адаптивний круїз-контроль. Аспект безпеки покликані підсилити надувні задні ремені і моніторинг сліпих зон. Доступною є система повного приводу.

Під капотом

Базовим став 3.3-літровий V6 двигун на 290 кінських сил і 359 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса. Витрата пального Ford F-150 перебуває на рівні 12.4 л/100км у міському, 9.4 л/100км у заміському та 10.7 л/100км у змішаному циклах. Наступним йде 2.7-літровий V6 турбодвигун EcoBoost на 325 кінських сил і 542 Нм. Пару йому складає автоматична коробка передач на десять ступенів. Витрачає пікап 11.8 л/100км у місті, 9.1 л/100км за його межами і 10.7 л/100км у середньому. Ще одним бензиновим двигуном став 3.5-літровий V6 на 375 коней і 637 Нм. Компонується він автоматичною коробкою на десять ступенів. Найпотужнішим представником бензинової лінійки став 5.0-літровий V8 двигун на 395 кінських сил і 542 Нм. Коробка передач та сама, що і у попереднього двигуна. З ним варто готуватися до витрати пального на рівні 13.9 л/100км у міському, 10.3 л/100км у заміському та 12.4 л/100км у змішаному циклах. Як альтернатива пропонується 3.0-літровий V6 дизельний турбодвигун на 250 кінських сил і 597 Нм. У пару він отримав десятиступінчасту автоматичну коробку. Вирізнитися на фоні інших моделей Ford F-150 Raptor 2019 допомагає ще й унікальний 3.5-літровий двигун EcoBoost на 450 кінських сил.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Corvette 2019
Огляд тест-драйву: Chevrolet Corvette 2019
Огляд тест-драйву: Volkswagen Golf 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Golf 2019