Огляд тест-драйву: Ford F-150 2021

8 червня 2021

Ford F-150 2021 - повнорозмірний пікап. У нього різноманітна лінійка потужних силових агрегатів, включаючи варіанти V6, V8 і дизельного двигуна, а також абсолютно новий гібрид. F-150 володіє врівноваженою керованістю та плавністю ходу, і жоден з його однокласників не може буксирувати або тягнути стільки ваги. Усередині ви знайдете добре продуману кабіну, просторі сидіння й прості у використанні технічні функції. Його справжня цінність полягає в широкому діапазоні конфігурацій та опцій, які дозволяють покупцям адаптувати вантажівку до своїх потреб.

Купити новий автомобіль Ford F-150 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

  • Повністю перероблена модель відкриває 14-е покоління пікапа;
  • Представлений новий гібридний силовий агрегат і бортовий генератор;
  • Додана нова інформаційно-розважальна система з додатковим 12-дюймовим екраном.

Кому варто купити? 

Якщо ви шукаєте пікап, почніть підбір автомобіля з F-150. Це один з кращих і найуніверсальніших варіантів у своєму класі. Цей Форд приваблює своїм нескінченним набором конфігурацій. Неважливо, чи ви шукаєте просту робочу вантажівку, повністю "упакований" розкішний круїзер або всюдихідний позашляховик, знайдеться версія F-150, яка відповідатиме вашим потребам і бюджету.

Нове або б/у авто? 

Пікап Ford F-150 повністю перероблений і в нього внесено безліч змін. По-перше, в лінійці силових агрегатів поповнення: повний гібрид, що розвиває 430 к.с. Виробник додав багато стандартних функцій, включаючи абсолютно нову інформаційно-розважальну систему SYNC 4 з 8-дюймовим сенсорним екраном. У F-150 також збільшилася максимальна буксирувальна здатність на 360 кг в порівнянні з моделлю 2020 року. Однозначно, є сенс купити новий Форд F-150. 

Ford F-150 або Chevrolet Silverado 1500

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Chevrolet Silverado здається відмінним пікапом, поки не почнете порівнювати його з Ford F-150. У Шевроле потужні силові агрегати (включаючи турбо-четвірку, яку Ford не пропонує), відмінні можливості буксирування, а також просторий салон. Втім, те ж саме і з Форд F-150 2021. Нехай Ford не пропонує варіант з турбонаддувом, але може буксирувати більше, ніж Chevy. У нього також приємніший інтер'єр та менша витрата палива. Щоб прийняти правильне рішення, протестуйте обидва пікапа.

Ford F-150 або Ram 1500

Ram 1500 - конкурент №1 для Ford F-150 за перше місце в щорічних рейтингах повнорозмірних пікапів. Ram не може зрівнятися з F-150 в буксируванні чи транспортуванні, але він дійсно потужний та здатний багато на що. Це також єдина вантажівка в своєму класі, яка перевершує F-150 в двох важливих аспектах: інтер'єрі та ходових якостях. Ram є лідером в класі за цими двома параметрами, а в топових комплектаціях створюється враження, що ви їдете на розкішному автомобілі. Виберіть, що для вас важливіше: люксова поїздка або вантажопідйомність.

Салон

У моделях Regular Cab F-150 можуть розміститися до трьох осіб, а в версіях SuperCab і SuperCrew - до шести осіб. Передні сидіння зручні, у водія відмінна оглядовість. У топових комплектаціях ви можете вибрати крісла Max Recline, які відкидаються і створюють майже плоску поверхню. Це зручно, щоб відпочити або подрімати, але їм не вистачає бічної підтримки і загального комфорту стандартних крісел. У моделях SuperCrew найпросторіше заднє сидіння.

Інтер'єр F-150 не гірший і не кращий, ніж у будь-якого іншого повнорозмірного пікапа. Дизайн привабливий, якість матеріалів в цілому гідна, а салон залишається тихим навіть на швидкостях шосе.

F-150 доступний з вантажними платформами довжиною 2.4 м, 1.9 м і 1.6 м., Хоча не кожна комбінується з кабіною будь-якого типу. Доступно безліч функцій зручності, в тому числі Ford BoxLink - регульовані планки-кріплення, розетка, відкидна сходинка, задній борт з електроприводом та вантажна рампа.

У вас буде мало претензій до інформаційно-розважальну систему SYNC 4. Вона має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс з легкокерованими меню. Дисплей отримав чітку графіку й великі кнопки, що спрощує використання в дорозі. Також є логічно організовані фізичні елементи управління.

Відео тест-драйв Ford F-150 2021 року

Технічні характеристики 

Ford F-150 пропонує технічні характеристики на будь-який смак і потреби. Вибираючи трансмісію для F-150, у вас є цілих шість варіантів: 290-сильний V6 (базовий двигун), 325-сильний EcoBoost V6 з подвійним турбонаддувом, 400-сильний EcoBoost V6, 400-сильний V8, турбодизель на 250 к.с. і абсолютно новий гібрид F-150 (EcoBoost V6 і електродвигун) загальною потужністю 430 к.с.

Базовий V6 хороший, але EcoBoost V6 меншого розміру - кращий вибір, якщо ви в основному використовуєте F-150 для щоденних поїздок. Якщо ж плануєте застосовувати пікап для буксирування вантажів, подумайте про дизельні мотори або варіант V8. 

Незалежно від того, що ви хочете від свого F-150, двома найбільш вражаючими силовими агрегатами є EcoBoost V6 та гібрид. У них краще прискорення, вони стрімко злітають, розганяючись до 100 км/год за 5.4 с, і завжди мають запас потужності на трасі.

Форд F-150 з базовим двигуном і заднім приводом має витрату палива близько 10.7 л/100 км. Це хороші оцінки для класу повнорозмірних пікапів. 

Незважаючи на те, що це великий автомобіль, F-150 досить простий в управлінні. Він забезпечує плавність ходу, а підвіска без проблем поглинає нерівності дороги. Цей Ford веде себе зібрано на звивистих дорогах, з хорошим відчуттям рульового управління і невеликим нахилом корпусу.

Кожна модель F-150 пропонує повний привід і, таким чином, відразу ж має непогані позашляхові можливості. Також є кілька позашляхових пакетів і комплектацій. Для екстремальних умов існує Форд F-150 Раптор, який з'явиться на ринку ближче до кінця 2021 року.

За умови правильного оснащення жоден суперник не може зрівнятися з F-150 у всьому, що стосується буксирування. Він може тягнути до 6350 кг.

Безпека

Краш-тести Ford F-150 та версії Raptor в 2021 році ще не проводилися. 

Розміри і вага 

Оновлений Ford F-150 має довжину від 5.3 м до 6.1 м, в залежності від обраного розміру кабіни і вантажної платформи. Споряджена маса пікапа становить від 1823 до 2512 кг.

Можливі комплектації 

Форд Ф-150 2021 року випускається в семи комплектаціях: XL, XLT, Lariat, King Ranch, Platinum, Limited і Tremor. Існує також версія Ford F-150 Raptor, у якій спеціальні технічні характеристики для бездоріжжя. 

Ви можете вибрати тип кабіни, розмір вантажної платформи, оформлення салону, трансмісію, додаткові робочі пакети і варіанти зовнішнього вигляду, щоб створити свій унікальний F-150.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Golf 2021
Купити новий автомобіль Фольксваген Гольф 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль BMW 2 Series 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: BMW 2 Series 2021