Огляд тест-драйву: Hyundai Tucson 2019

25 січня 2019

Сучасний Hyundai Tucson це компактний кросовер, який апелює до тих самих покупців, що і  Honda CR-V and Toyota RAV4 з популярним Mazda CX-5. Перевагами Tucson є щедрий перелік стандартного оснащення та тривала гарантія. Нинішній модельний рік став роком потрясінь, у хорошому сенсі слова, для кросовера, принісши йому нові допоміжні системи, оновлення в зовнішності, покращення салону та переглянуті двигуни. Саме такий радикальний підхід допомагає творінню Hyundai витримувати конкуренцію у дуже насиченому сегменті.

Огляд тест-драйву: Hyundai Tucson 2019

Вам сподобається

Якщо стилізація, безпека, економність є важливими для вас, Hyundai Tucson 2019 року гарантує все це. А якщо можливість повсякчас підкорювати бездоріжжя для вас не актуальна, Tucson взагалі ідеальний варіант.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Іноді, між тим внутрішній простір та потужність теж можуть бути бажаними аспектами кросовера. Якщо це ваш випадок, краще поглянути в сторону Honda CR-V чи Toyota RAV4. Бажаючі отримати кращий водійський досвід будуть щасливішими з Mazda CX-5, а Kia Sportage SX Turbo потішить більшим запасом потужності.

Нове у 2019 році

Зміни у поточному році торкнулися екстер’єру, інтер’єру та переліку стандартного оснащення. Така система як моніторинг стану водія стала доступною моделям вищої комплектації. Інформаційно-розважальна система отримала 7.0-дюймовий сенсорний екран з Apple CarPlay і Android Auto.

Враження від їзди

Не було зазначено, чи попрацювали розробники над покращенням ізоляції салону Hyundai Tucson 2019, але цей аспект і так був на висоті. Салон не пропускає жодного стороннього звуку навіть на високій швидкості. Підвіска, як і колись, гарантує плавність, хоча більші колеса негативно відображаються на комфорті їзди. Скоріше за все, водіям захочеться отримати більше зворотного зв’язку від керма, але варто відмітити, що для 99% автомобілів з електричним підсилюванням це є нормою. Режим «Sport» трохи пожвавлює реакцію дроселя і трансмісії, завдяки чому у водія з’являється шанс отримати задоволення від управління.

Найкращі характеристики

Ніколи не недооцінюйте силу впливу комфорту на повсякденне життя. Система автоматичного відкривання дверей багажника навіть не потребує проведення ногою під заднім бампером. Варто лише постояти декілька секунд позаду автомобіль з брелоком у кишені чи сумці і двері відчиняться.

Розлита рідина і розсипані продукти це речі, від яких нікуди діватися з сім’єю у салоні, отож Hyundai оснастила Tucson з тканинною обшивкою технологією стійкості до плям «Yes Essentials». Окрім стійкості до плям тканина пригнічує неприємні запахи та зменшує статичну електрику.

Детально про автомобіль Hyundai Tucson

Інтер’єр

Інтер’єр Hyundai Tucson 2019 отримав новий центральний стек з покращеним сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи на горі. У салоні також змінилися вентиляційні отвори, дзеркало заднього виду, набір приладів та дизайн шкіряних сидінь топової моделі Limited. Приємна на вигляд панель пропонує легкі у використанні елементи управління. Вночі вони підсвічуються приємним блакитним світлом. Цифровий дисплей не перевантажує водія інформацією. Навіть якщо задні сидіння не самі просторі у класі, вони зручні. З розкладеними задніми сидіннями  багажник Hyundai Tucson вміщує 877 літрів, зі складеними сидіннями показник змінюється на 1752 літра.

Відео тест-драйв Hyundai Tucson 2019 року

Екстер’єр

Новий вигляд Tucson тішить очі, особливо якщо ви фанат дизайну в стилі Audi. Немає нічого поганого у тому, щоб популярні марки віддавали належне чомусь високоякісному та успішному. Це робить повсякденні поїздки приємнішими, а покупців впевненішими у покупці. Сучасні моделі Tucson, окрім іншого, можуть похвалитися новим дизайном коліс. Під переглянутим кузовом приховано шасі, виготовлене на 50% з високоміцної сталі, що слугує одним з аспектів надійності і безпеки Tucson.

Базова комплектація

Хороший перелік стандартного оснащення за відносно невисоку ціну є однією з переваг Hyundai. Модельний ряд Tucson складається з SE, Value, SEL, Sport і Limited. Найдешевша SE пропонує привід на передні колеса, 17-дюймові колеса, бічні дзеркала з підігрівом і електроприводом, водійське сидіння з шістьма механічними режимами налаштування, Bluetooth. Модель Value додає моніторинг сліпих зон, водійське сидіння з вісьмома автоматичними режимами налаштування, підігрів передніх сидінь, супутникове радіо та функцію доступу без ключа і запалювання. Світлодіодні фари і задні вогні з`являються з моделлю Sport, в той час як топова Limited може похвалитися шкіряними сидіннями, 8.0-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи, навігацією, адаптивним круїз-контролем та аудіосистемою «Infinity».

Опційне обладнання

Система повного приводу стала опцією для всіх моделей. Моделі SEL і вище мають доступ до більш потужного двигуна. Окремо модель Limited можна доповнити функцією виявлення пішоходів з системою уникнення можливого зіткнення, моніторингом стану водія, склоочисниками з сенсорами дощу, панорамним люком даху, бездротовою зарядкою та підігрівом задніх сидінь.

Під капотом

Щойно явлені моделі Tucson під капотом приховують два двигуна. Базові моделі постачаються з 2.0-літровим чотирьохциліндровим двигуном на 164 кінських сили та 205 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на передні колеса. Витрата пального перебуває на рівні 10.3 л/100км у міському, 7.9 л/100км у заміському та 9.1 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом кросовер витратить 10.7 л/100км у місті та 9.4 л/100км за його межами. Моделі вищої комплектації отримали 2.4-літровий чотирьохциліндровий двигун на 181 кінську силу та 237 Нм. У пару йому дісталася та сам коробка передач. З приводом на передні колеса автомобіль витратить 10.7 л/100км у міському та 8.4 л/100км у заміському циклах, з повним приводом показники зміняться на 11.2 та 9.1 л/100км відповідно.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW I8 2019
Огляд тест-драйву: BMW I8 2019
Огляд тест-драйву: Toyota Camry 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Toyota Camry 2019