Огляд тест-драйву: Infiniti QX60 2019

14 грудня 2018

З Infiniti QX60 2019 покупці знайдуть вишуканий, семимісний позашляховик з динамічною стилізацією, вишуканим салоном та потужним, але економним, V6 двигуном. Перед ними опиниться автомобіль з винятковими параметрами управління, комфортною їздою та ціною, яка приємно дивує. Розміри Infiniti QX60 спрощують процес паркування та покращують маневреність, особливо у порівнянні з більшим QX80. Салон, між тим, спокійно вміщує п’ятьох дорослих та двох дітей на третьому ряду. За відсутності певних елементів розкоші QX60, тим не менше, пропонує багато аспектів, які є важливими для більшості водіїв. За відсутності дизельної та гібридної моделі позашляховик трохи не дотягнув до ідеального варіанту, але зовсім трохи.

Огляд тест-драйву: Infiniti QX60 2019

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте семимісний, вишуканий позашляховик з привабливою зовнішністю, високим рейтингом надійності і безпеки, новий Infiniti QX60 2019 вартий уваги. Потужний V6 двигун тішить рівнем економії, а параметри ходу просто змушують посміхнутися.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви перебуваєте у пошуку потужності V8 двигуна, BMW X5 і Mercedes-Benz GLS 550 раді вам служити. А тим, хто зосереджений на економії більше за інших, уподобає Acura MDX Sport Hybrid або Land Rover Discovery з дизельним двигуном.

Нове у 2019 році

На 2019 модельний рік автомобіль Infiniti QX60 нагороджений новою естетикою «Pure and Luxe». Екстрене гальмування, попередження про можливе зіткнення та моніторинг сліпих зон нині стандартні для всіх моделей. Новий пакет «ProAssist» додає систему попередження виїзду за межі смуги руху.

Враження від їзди

Сучасний QX60 це один з найприємніших позашляховиків на ринку в плані управління. Щоправда, заради цього довелося пожертвувати м’якістю ходу та легкістю оперування з кермом, що так полюбляють покупці сегменту. Як би там не було, але це справедливий обмін, оскільки дорога відчувається стабільно і плавно. Компанія досить агресивно підійшла до налаштувань підвіски, що стане бонусом при їзді по звивистим, другорядним дорогам та гірським стежкам, трохи дивно стає, коли знову повертаєшся на асфальтоване покриття. Потужний V6 двигун дає можливість як без проблем впоратися з великим QX60, так і добряче економити. Можливо, когось розчарує відсутність Apple CarPlay і Android Auto, які стають майже незамінними для сучасних водіїв, особливо в дорозі.

Найкращі характеристики

Завжди на крок попереду, або у цьому випадку на один автомобіль, система попередження про можливе зіткнення здатна виявити раптову зупинку транспортного засобу на два автомобіля попереду. З урахуванням цього зростає активність системи екстреного гальмування.

Система дотримання безпечної дистанції дотримується необхідної відстані між автомобілями. Це не єдина система, яка рятує водія від зайвих стресових ситуацій, але добре, що вона є.

Детально про автомобіль Infiniti QX60

Інтер’єр  

Якщо ви шукаєте автомобіль з сучасним салоном, комфортність якого не поступається привабливості, завітайте до Infiniti QX60. Всі три ряди тішать простором, хоча останній традиційно краще залишити дітям. Доступ до останнього ряду спрощено завдяки сидінням другого ряду, які можна посунути вперед і назад. Хоча не завадило б додати електропривод передньому сидінню пасажира. Замінник шкіри мало чим поступається оригіналу, між тим, натуральна шкіра доступний за окрему плату.

Відео тест-драйв Infiniti QX60 2019 року

Екстер’єр

Заокруглені форми добре співпрацюють з фірмовим дизайном решітки радіатора та фар. Низхідна лінія даху трохи ускладнює бокову видимість, але ніяким чином не шкодить внутрішньому простору. Одним з ключових моментів дизайну стала похилена лінія рами задніх вікон. Щось подібне можна побачити у купе Q60. Позаду приємною несподіванкою стане електропривод дверей багажника.

Базова комплектація

Очікується, що навіть базова модель вишуканих позашляховиків має хороший перелік оснащення і QX60 не збирається розчаровувати. У базу найдешевшої QX60 Pure увійшли бічні дзеркала з підігрівом і автоматичним складанням, електропривод люку даху і дверей багажника. Всередині очікують обшивка зі штучної шкіри, підігрів і охолодження передніх сидінь, акустичні передні вікна, кнопкове запалювання, чіп-ключ, клімат-контроль трьох зон, Bluetooth, USB порти, рульова колонка, яка налаштовується по куту і вильоту, камера заднього виду з 8.0-дюймовим екраном та AM/FM/CD аудіо на 6 динаміків.

Опційне обладнання

Обравши модель Luxe, ви отримуєте чимало пакетів. Навігація стала опцією, так само як аудіосистема «Bose» на 15 динаміків, шкіряна обшивка, вентиляція передніх сидінь, підігрів сидінь другого ряду, функція активації дверей багажника рухом, точка Wi-Fi, автоматичне дальнє світло, підігрів керма, люк над другим і третім рядами та розважальна система для задніх сидінь. Доступними стали і багато систем безпеки, включно з розумним круїз-контролем, попередженням про виїзд за межі смуги руху та системи, які здатні автоматично активувати гальма.

Під капотом

За потужність позашляховика відповідає 3.5-літровий V6 двигун на 265 кінських сил та 336 Нм. Компонується він варіатором. Привід на передні колеса. Розгін відбувається за 8.6 секунд. Витрата Infiniti QX60 перебуває на рівні 12.5 л/100км у міському, 9.0 л/100км у заміському та 10.1 л/100км у змішаному циклах.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Jetta 2019
Огляд тест-драйву: Volkswagen Jetta 2019
Огляд тест-драйву: Hyundai Elantra 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Elantra 2019