Огляд тест-драйву: Lexus LC 2018

28 січня 2018

Навіщо вибирати між розкішним та продуктивним авто, якщо можна зробити вибір на користь Lexus LC 500 або гібридної версії LC 500h 2018 року, адже вони, як ніколи раніше, витримують цей баланс. LC доповнює свою передову основу висококласним інтер’єром, високотехнологічним та потужним двигуном V8 або гібридним V6, огортаючи кузов в ефектну оболонку, яка повністю відповідає його внутрішньому потенціалу. LC 500 і LC 500h здатні конкурувати з такими моделями, як Porsche 911, Mercedes-AMG E63 Coupe і гібрид модулів BMW 650i та i8.

Огляд тест-драйву: Lexus LC 2018

Вам сподобається цей автомобіль, якщо ви шукаєте ультра-преміум купе для чотирьох, яке одразу кидається в очі серед нескінченного потоку автомобілів. Але, незважаючи на те, що авто не має проблем з динамікою, усе ж поступається манерам Porsche 911 Carrera S і Jaguar F-Type S. Ціна Lexus LC 500 починається від 93 000 дол., а LC 500h – від 97 500 дол.

Враження від поїздки

Те, що Lexus LC є чимось особливим, стає очевидно, щойно його колеса починають рух. Варто звернути увагу, що його вага така ж, як і у Porsche Cayenne, тому він досить стійкий. Багатофункціональна підвіска та адаптивні амортизатори чудово поєднані з рульовим управлінням з електропідсилювачем, великими дисковими гальмами та 21-дюймовими колесами Michelin Pilot Sport. Можна переключатися між режимами Comfort, Sport та Sport + для того, щоб поїздка була ще зручнішою. Усе працює гармонійно і надає відчуття впевненості водієві як жоден інший Lexus. При різкій спробі повернути кузов LC не схибиться навіть на декілька градусів, незалежно від того, наскільки непередбачуваним був маневр. Салон приємно радує тишею, навіть за стандартами Lexus і хорошою видимістю з салону, завдяки низько посадженому кузову купе.

Передачі рідко можна віднести до списку особливостей авто, не кажучи вже про варіатор, проте LC 500h заслуговує на таку похвалу. Його CVT поводить себе так само, як і звичайна 10-ступенева автоматика LC 500 і ніколи не дасть вам приводу скаржитися на різку зміну передач. Для унікального інтер’єру була спеціально розроблена аудіосистема, завдяки спільним зусиллям Lexus та Mark Levinson. Вона стратегічно розміщує кожний з 13 динаміків для оптимального звучання та являється однією з найкращих аудіосистем.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Детальніше про Lexus LC 2018 року

Інтер’єр

Салон був розроблений з орієнтацією на прихильників спортивних купе, одночасно зберігаючи елегантність та вишуканість, що й очікується від флагманського бренду. Місця розроблені для цілодобового комфорту і є можливість встановити спортивні ковшеподібні сидіння з додатковою бічною підтримкою для тих, хто полюбляє швидкість. Але салон ідеальний для двох та ігнорує тих, хто розміщується позаду. Навігаційна система Lexus Premium Navigation оснащена 10.3-дюймовим екраном, сидіння оббиті шкірою, а на лобове скло виводиться проекційне зображення основних даних, щоб водій не відволікався від дороги.

Екстер’єр

LC 500 - це інтерпретація всесвітньо відомого концепт-кара LF-LC. LC 500 і LC 500h практично не відрізняються, окрім їх значків, і мають задні 3D-ліхтарі, 3-елементні головні фари, підкреслені світлодіодним маркуванням Lexus, дах з вуглецевого волокна і велику ефектну решітку радіатора.

Стандартне обладнання

У 2018 році базовий Lexus LC добре облаштований: світлодіодні фари, 20-дюймові колеса, магнієві підрульові перемикачі швидкостей, фіксований скляний дах, аудіосистема Pioneer на 12 динаміків, прив’язана до високорівневого широкоформатного дисплею. Технологія безпеки представлена у формі: повномасштабного адаптивного круїз-контролю, автоматичного аварійного гальмування, помічника підтримки дорожньої смуги та автоматичного керування дальнім світлом.

Відео тест-драйв Лексус ЛС 2018

Додаткове обладнання

Lexus LC додатково пропонує: верхню панель з покриттям із вуглецевого волокна, вентильовані передні сидіння з підігрівом, обшиті напів-аніліном або Alcantara, моніторинг сліпих місць та повнофункціональні настройки заднього диференціалу з обмеженим ковзанням. Також опціонально пропонуються 21-дюймові колісні диски, активне управління задніми колесами для посилення спритності та задній спойлер, який активується при високій швидкості.

Технічні характеристики нового Lexus LC 2018 року

LC 500 оснащений 5-літровим V8, а LC 500h – 3.5-літровим гібридним V6, з’єднаним з двома електродвигунами і літій-іонним акумулятором на 44 кВт. У першому випадку потужність становить 471 к.с. і надходить на задні колеса за допомогою нової 10-ступеневої автоматичної трансмісії. У другому випадку гібрид здатний виробляти 354 к.с. за допомогою безступеневої трансмісії. LC 500 здатний розганятися за 4.5 секунди, а LC 500h – за 4.7 секунди, значно зменшуючи витрати пального з 9.4 л/100 км до 7.6 л/100 км.

 

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford Transit Connect 2017
Огляд тест-драйву: Ford Transit Connect 2017
Огляд тест-драйву: Toyota Camry 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Toyota Camry 2018