Огляд тест-драйву: Lexus RX 2021

17 травня 2021

Lexus RX 2021 року виглядає агресивно і спортивно, але його спокійний характер перетворює позашляховик в ідеальний вибір для круїзів. Це розкішний автомобіль Лексус, тому автоматично отримує ряд позитивних характеристик: відмінні прогнозовані показники надійності і безпеки, довгий список стандартних і додаткових інформаційно-розважальних функцій і технологій активної безпеки. З надійним двигуном V6 RX не сходить з дистанції ні в місті, ні на шосе, впевнено вписується в повороти і нічим не поступається конкурентам. 

Купити новий автомобіль Лексус РХ 2021 року на автобазарі AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

Lexus RX 350 2021 отримав невелике оновлення:

  • стандартні моніторинг сліпих зон і попередження про перехресний рух ззаду;
  • стандартні бічні дзеркала з електроприводом;
  • опціональну бездротову зарядку для смартфона.

Кому варто купити? 

Lexus RX 350 - авто з однією з найнижчих базових цін в класі і достатньою кількістю стандартного устаткування. Вам сподобається позашляховик, якщо ви шукаєте гарне співвідношення ціни і якості. У нього зручна поїздка і приємний інтер'єр, а також довгий список опцій. Ви можете купити Лексус РХ 350 2021 з тими додатковими функціями, якими хочете, і залишитися в рамках свого бюджету. 

Нове або б/у авто? 

Оновлений Лексус РХ 350 2021 відрізняється від моделі попереднього року декількома стандартними функціями. Lexus RX 2021 мало чим відрізняється від торішньої моделі, якій був зроблений повний рестайлинг. Якщо хочете заощадити, є сенс пошукати Lexus RX минулих років випуску в хорошій комплектації. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Lexus RX або BMW X5

BMW X5 перевершує Lexus RX по багатьом параметрам, хоча обидва автомобілі виглядають дуже привабливими. У BMW є ряд силових агрегатів, в тому числі дві високопродуктивні моделі M з двигунами V8, які потужніші за всі, що ви знайдете в RX. X5 також дає більше драйву на дорозі і має простішу у використанні інформаційно-розважальну систему. З іншого боку, базова комплектація Lexus коштує мінімум на $ 10 000 дешевше. Такий різкий ціновий розрив може підштовхнути деяких покупців до RX, але обидва позашляховика - хороший вибір.

Lexus RX або RX Hybrid Lexus

Lexus пропонує RX як гібрид, який, на жаль, не такий гарний для більшості покупців, як може здатися. У RX 450h кращі оцінки економії палива, але результати тестів показують, що найефективніша версія кожного позашляховика має однакові річні оцінки витрат на паливо. Оскільки на бензині не так багато економії, важко виправдати високу ціну RX Hybrid. Ці позашляховики Lexus мають аналогічний перелік характеристик і подібні розміри салону та вантажного простору.

Салон

Лексус РХ 2021 в стандартній комплектації - це розкішний дворядний позашляховик, що вміщує п'ять чоловік. RX L - трирядна модель, яка розрахована на сім пасажирів. У трирядних моделях диван другого ряду можна замінити двома капітанськими кріслами, в результаті чого кількість сидячих місць зменшиться до шести.

Перші два ряди сидінь зручні, а ось третій ряд в RX L дуже тісний і не рекомендується нікому, крім дітей.

Позашляховик RX відрізняється зразковою збіркою і преміальним оздобленням. У салоні використані високоякісні матеріали, а дизайн простий і лаконічний. Однак йому не вистачає зайвої елегантності, властивої європейським розкішним позашляховикам.

У Lexus RX менше вантажного простору, ніж у більшості інших розкішних позашляховиків середнього розміру. У стандартній дворядної моделі ви отримуєте 520 літрів в багажнику і 1590 л при складених задніх сидіннях.

Трирядний RX L пропонує лише трохи більше місця. Ви отримуєте близько 210 л з усіма сидіннями в вертикальному положенні, близько 650 л зі складеним третім рядом і до 1655 л з усіма складеними задніми сидіннями.

Lexus RX в стандартній комплектації оснащений інформаційно-розважальною системою з сенсорним екраном, яка швидко реагує і проста у використанні. Дисплей більшого розміру не є обов'язковим, але він поставляється з незручним в використанні контролером Lexus Remote Touch.

Відео тест-драйв Lexus RX 2021 року

Технічні характеристики

Кожен Лексус РХ, незалежно від комплектації, оснащений дуже потужним 3,5-літровим двигуном V6, який видає 295 к.с. Він розганяє позашляховик до 100 км/год за 7.3 с і дає впевненість у будь-якій дорожній ситуації. Двигун поєднується зі стандартною восьмиступеневою автоматичною коробкою передач.

Новий Lexus RX 350 витрачає 11.2 л/100 км. Повнопривідні версії і версії RX L менш ефективні, ніж їх передньопривідні аналоги і версії зі звичайною колісною базою.

У цьому Lexus комфортна і спокійна поїздка важливіше маневреності. Позашляховик поводиться впевнено в будь-якій ситуації. Підвіска згладжує всі нерівності дороги, а салон відмінно захищає від шуму. RX - відмінний круїзер для далеких подорожей.

Безпека

Хороші результати краш-тестів Національного управління безпеки дорожнього руху США (п'ять зірок для повнопривідних моделей і чотири зірки для передньопривідних) - вагомий аргумент на користь Лексус РХ. Позашляховик 2021 року став ще краще завдяки розширеному списку стандартних помічників водієві. 

Розміри і вага 

Лексус РХ має довжину близько 4.8 м. Його споряджена маса коливається від 1915 до 2095 кг.

Можливі комплектації 

Lexus RX 2021 року випускається в декількох варіантах. RX 350 і RX 350 F Sport - дворядні позашляховики, а RX 350 L - трирядні. Всі комплектації стандартно поставляються з двигуном V6 і переднім приводом. Додати Lexus RX повний привід можна за доплату. Окремо продається гібридний Lexus RX 450h.

Єдині причини для покупки чогось іншого, крім базової моделі, - якщо вам потрібні додаткові сидіння RX L або якщо вам подобаються поліпшення спортивних характеристик, що надаються RX F Sport. Завдяки безлічі пакетів та індивідуальних опцій, доступних для всіх версій Лексус РХ, ви можете вибирати зручності та робити справжній рестайлинг авто на свій смак.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Suburban 2021
Купити новий автомобіль Шевроле Субурбан 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль BMW X3 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: BMW X3 2021