Огляд тест-драйву: Mazda CX-9 2021

8 лютого 2021

Mazda CX-9 - відмінний позашляховик середнього розміру. Модель є флагманом японського бренду. Позашляховик демонструє кращі в своєму класі характеристики з потужним двигуном, зоряною економією пального і добре збалансованим поєднанням комфорту і спортивності. Всередині автомобіль відрізняється елегантними матеріалами салону та інтуїтивно зрозумілими елементами управління інформаційно-розважальною системою. 

Новий позашляховик Mazda CX-9 2021 на AutoMoto.ua

CX-9 також високо цінується за безпеку, адже навіть в базовій версії модель оснащена актуальними функціями активної безпеки. Це добре продуманий автомобіль.

Нове в 2021 році 

Мазда СХ-9 отримала рестайлінг в 2021 році:

  • оновлення інформаційно-розважальної системи;
  • додавання стилю Carbon Edition.

Кому варто купити? 

Mazda CX-9 - автомобіль для тих, хто шукає сімейний позашляховик. Флагман від Мазда підкорить вас розкішним салоном, маневреністю і потужністю.  

Нове або б/у авто? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Mazda CX-9 відмінно демонструє вміння бренду поступово впроваджувати поліпшення, які зберігають автомобіль актуальним. До 2021 року Мазда оновила інформаційно-розважальну систему CX-9. Тепер позашляховик поставляється з Apple CarPlay, Android Auto і 10,3-дюймовим сенсорним екраном. Підставка для бездротової зарядки смартфона входить в стандартну комплектацію моделей Touring, Grand Touring і Signature. 

Також дебютувала версія Carbon Edition для комплектації Grand Touring. Пакет зовнішніх змін додає чорні елементи кузова, затемнену радіаторну решітку, чорні 20-дюймові колеса і червоні шкіряні сидіння. 

Вибирайте нову версію Мазда СХ-9 2021, щоб отримати позашляховик з актуальними оновленнями. 

Mazda CX-9 або Toyota Highlander

Якщо вам потрібен позашляховик середнього розміру, який може перевозити вісім чоловік або має місткий вантажний відсік, то Toyota Highlander - кращий варіант, ніж Mazda. В іншому CX-9 - чудовий автомобіль, багато в чому завдяки красивішим матеріалам салону і привабливішій керованості.

Mazda CX-9 або Hyundai Palisade

Hyundai Palisade - гідний автомобіль в класі великих позашляховиків. Він затьмарює Mazda з точки зору простору, забезпечуючи зручні для дорослих сидіння в третьому ряду і більше вантажного об'єму. Обидва автомобілі мають розкішні салони і відмінну керованість, хоча CX-9 відрізняється спортивністью. Mazda також демонструє меншу витрату палива. Однак Hyundai коштує дешевше. Між цими двома позашляховиками немає неправильного вибору. Протестуйте перед покупкою обидва автомобілі. 

Салон

CX-9 - трьохрядний позашляховик,що вміщує шість або сім чоловік, в залежності від того, чи оберете модель з багатомісним диваном другого ряду або капітанськими (окремими) кріслами. Доступні розсувні і відкидні крісла другого ряду полегшують доступ до третього ряду, але ззаду неймовірно мало місця. Перший і другий ряди просторі, а салон тихий та затишний.

Тканинне оздоблення, передні сидіння з підігрівом і сидіння водія з регулюванням в шести напрямках є стандартними. Оновлення включають шкіряну обробку, сидіння водія з електроприводом з регулюванням у восьми напрямках, сидіння переднього пасажира з регулюванням в шести напрямках, вентильовані передні сидіння, сидіння другого ряду з підігрівом і рульове колесо з підігрівом.

У салоні Мазда CX-9 стільки красивих і якісних матеріалів, що критики порівнюють його з розкішними автомобілями таких брендів, як Lexus або Audi. Топові комплектації прикрашені вставками з натурального дерева і алюмінію.

Багажник Mazda CX-9 відстає від інших трирядних позашляховиків. Автомобіль пропонує 407 літрів при піднятих сидіннях, 1080 літрів позаду другого ряду і в цілому 2016 літрів зі складеними задніми рядами. 

Другий і третій ряди крісел CX-9 легко складаються для швидкої зміни конфігурації в рівну підлогу, що дозволяє легко завантажувати громіздкі предмети. Доступні двері багажного відділення з електроприводом і функцією гучного зв'язку.

Використовувати інформаційно-розважальну систему Mazda Connect дуже просто. Сенсорний екран великий, з чіткою графікою, швидко реагує на команди. Фізичні елементи управління зручно розташовані. 

Відео тест-драйв Mazda CX-9 2021 року

Технічні характеристики 

У Mazda CX-9 під капотом захований 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом. Потужність залежить від того, яке пальне ви використовуєте. На звичайному бензині турбо-четвірка розвиває 227 кінських сил, на преміум-класі - до 250. Виходить, ви здатні вплинути на технічні характеристики Мазда CX-9. 

Mazda спеціально підсилює звук двигуна CX-9, щоб водій міг його чути. Мотор видає гучний гул від натискання на кнопку запуску. Це викликає бажання або з драйвом водити машину, або здивування, чому позашляховик такий гучний.

Двигун Mazda CX-9 з турбонаддувом не поступається V6, якими оснащено більшість конкурентів. Його енергії вистачає і для міста, і для обгону на трасі. Разом з силовою установкою працює шестиступінчаста автоматична коробка передач. Ця пара розганяє великий позашляховик Мазда до 100 км/год за 7.1 с.

Привід на передні колеса входить в стандартну комплектацію. Повний привід також доступний за додаткову плату.

Мазда CX-9 2021 року зі переднім приводом демонструє одні з кращих показників витрати палива в своєму класі - 10.2 л/100 км в змішаному циклі. 

Якщо ви вирішили купити Мазда СХ-9 2021 року, гарантовано отримаєте задоволення від водіння. Цей великий сімейний позашляховик відчувається напрочуд легким і маневреним. За кермом СХ-9 здається, що керуєте маленьким кросовером.  

Безпека

Важко заробити нагороду Top Safety Pick + від Страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS) США, але Mazda зуміла показати відмінні результати у всіх краш-тестах. 

Розміри і вага 

Мазда CX-9 має немаленькі розміри, але це ж трьохрядний позашляховик. Довжина автомобіля - 5 м, ширина - 1.96 м, висота - 1.7 м. Споряджена маса коливається від 1916 до 1990 кг.

Можливі комплектації 

Mazda пропонує CX-9 2021 року в п'яти комплектаціях: Sport, Touring, Carbon Edition, Grand Touring і Signature. 

Повний привід Mazda i-Activ доступний для будь-якої модифікації, крім Signature, де він є стандартним.

 

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Toyota C-HR 2021
Купити позашляховик Toyota C-HR на AutoMoto.ua
Дивитись комплектації Kia Forte 2021 на AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Kia Forte 2021