Огляд тест-драйву: Volkswagen Golf 2021

7 червня 2021

Volkswagen Golf - класика серед хетчбеків, і модель 2021 року не виняток. У нього відмінні ходові якості, тихий салон і завидна економія палива. А завдяки добре підібраному 1,4-літровому двигуну та восьмиступінчастій автоматичній коробці передач Golf перетворюється в приємного супутника в повсякденному житті. 

Купити новий автомобіль Фольксваген Гольф 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Але варто згадати і недоліки Volkswagen Golf. Двигун досить сильний для повсякденних поїздок, але для шосе він явно здає позиції. Відсутність додаткових функцій, неякісний пластик в салоні та посередні шини в врешті-решт зменшують привабливість хетчбека на тлі конкурентів.

Нове в 2021 році 

Фольксваген Гольф не змінився в 2021 році. Це останній останній рік виробництва сьомого покоління Golf. 

Кому варто купити? 

Фольксваген Гольф - практичний і зручний чотиридверний хетчбек з величезним багажником. Це одна з небагатьох моделей на ринку, яка все ще доступна з механічною коробкою передач. Якщо, звичайно, вам подобаються такі речі. 

Volkswagen Golf відмінно підійде для життя в місті: маневрений, компактний, місткий. Вам обов'язково слід придивитися до моделі, якщо ви віддаєте перевагу авто з лаконічним дизайном.

Нове або б/у авто?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Істотних відмінностей між Volkswagen Golf 2021 і 2020 року немає.

Є багато причин купити Volkswagen Golf, але жодної, щоб вибрати новий автомобіль. На авторинку є багато б/у Фольксваген Гольф, які нічим не поступаються актуальній моделі, але коштують дешевше. 

Volkswagen Golf або Volkswagen GTI

Volkswagen GTI - спортивна версія Golf. Volkswagen Golf GTI 2021 забезпечує кращу продуктивність з більш живим управлінням і бадьорим 228-сильним двигуном. Він також доступний з функціями, яких немає в стандартному Golf: шкіряні сидіння, адаптивний круїз-контроль, великий інформаційно-розважальний дисплей і навігація. Зворотною стороною є те, що GTI має одну з найвищих стартових цін в класі. Якщо ваш гаманець дозволяє, а душа вимагає драйву за кермом, вибирайте GTI, а не Golf.

Volkswagen Golf або Honda Civic

Honda Civic - традиційний лідер в класі компактних автомобілів. Модель пропонує спритне управління та кілька потужних варіантів двигуна, серед яких високопродуктивний Civic Type R з потужністю 306 кінських сил. Ви також можете вибрати стиль кузова седан або хетчбек, обидва з яких мають чудовий пасажирський та вантажний простір. І Хонда, і Фольксваген радують якісними салами. Але в кінцевому підсумку продуктивність робить Civic переможцем в цьому порівнянні.

Салон

Цей невеликий хетчбек вміщує п'ять чоловік. Передні сидіння зручні, з великим простором над головою і під ногами. Ззаду дорослі пасажири теж знайдуть достатньо місця для комфортної поїздки. 

В Гольфі використані м'які на дотик поверхні і якісні матеріали, але місцями зустрічається твердий пластик. Volkswagen Golf завжди мав елегантний і стриманий салон. Модель 2021 року повністю відповідає заданому стандарту. 

Інтер'єр хетчбека функціональний. Салон Golf пропонує досить місця для зберігання речей: відсік перед перемикачем передач, два підстаканники, контейнер в центральній консолі, глибокі дверні кишені.

Volkswagen Golf - це хетчбек, у якого більше вантажного простору, ніж у будь-якого іншого автомобіля цього класу. Він також пропонує більше місця, ніж деякі малолітражні позашляховики. Ви отримуєте 645 л за задніми сидіннями, а при складанні задніх сидінь - 1490 л. 

У Golf лаконічна приладова панель. Органи управління на кермі спочатку трохи збивають з пантелику, але ті водії, які раніше їздили на Volkswagen, відразу ж впізнають їх. 

А ось технології не можна назвати сильною стороною Golf. 6,5-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи малуватий для нового автомобіля, і в графіці немає нічого особливого. Система також може повільно реагувати на введення. Стандартна інтеграція зі смартфоном і дзеркальне відображення екрану - приємний плюс, на відміну від короткого списку функцій. Система проста у використанні, зі спеціальними кнопками, які спрощують доступ до основних аудіо- та інформаційно-розважальних функцій.

Відео тест-драйв Volkswagen Golf 2021 року

Технічні характеристики 

Новий Фольксваген Гольф 2021 отримав єдиний варіант двигуна - рядний чотирициліндровий двигун з 147 "конячками" і турбонаддувом. Він забезпечує швидке прискорення після зупинки і вражаючий крутний момент на середніх оборотах під час руху. Розгін до 100 км/год займає 7.6 с. Проте спробуйте обігнати іншу машину, і ви засмутитесь, наскільки Golf слабший.

У стандартній комплектації Golf поставляється з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Опціональна автоматична трансмісія також добре працює і точно перемикає передачі.

Volkswagen Golf має найменшу витрату палива в порівнянні з іншими моделями в класі компактних автомобілів. Зі стандартною механічною коробкою передач хетчбек витрачає 6.9 л/100 км, з автоматом - близько 7.4 л/100 км.

Незважаючи на обмежену прохідність по шосе, цей VW володіє відмінною керованістю, і це сприяє приємному водінню. Він залишається зібраним на поворотах, на низьких швидкостях зберігає маневреність. Якість поїздки м'яка та комфортна на більшості асфальтованих доріг.

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США протестувала Volkswagen Golf 2021 року на аварійність. Хетчбек отримав загальну оцінку безпеки 5/5: 5/5 в бічному краш-тесті і 4/5 в лобових краш-тестах і випробуваннях на перекидання.

Розміри і вага

Хетчбек Фольксваген Гольф має довжину кузова Гольф 4.5 м. Його споряджена маса складає 1335-1366 кг. 

Можливі комплектації 

Гольф 2021 року випускається тільки в одному рівні оздоблення салону - TSI. Volkswagen Golf оснащений 147-сильним двигуном з турбонаддувом, шестиступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом. Якщо ви захочете поліпшити Фольксваген Гольф 2021 і змінити технічні характеристики, можете вибрати опціональну восьмиступінчасту автоматичну коробку передач.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Colorado 2021
Купит новий автомобіль Шевроле Колорадо 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Ford F-150 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford F-150 2021