Всі моделі Всі моделі

Оголошення про продаж Міцубісі Харизма Фіолетового кольору

З VIN-кодом
29.04.2024
3 600 $
143 460 грн
Газ/бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
400 тис. км
Київ
...замінено і зроблено. Кузов автомобіля піддавався ремонту, а саме: замінено два пороги з полицею для посилення, днище автомобіля провариловалось все грамотно і оброблено захисними компонентами від іржі. Дірок ніде немає. Двері, арки, все в живому стані - немає ніде іржі. Що стосовно ходової частини: були відреставровані рідні важелі повністю (аналоги не став ставити, вирішив залишити рідні.) Стійки, пружини, тяги, стійки стабілізатора, все проїхало не більш як 5000 км. А тепер до головного. Було замінено коробку передач, через те, що стара розсипалася під час їзди без масла. • Все витекло я не помітив і сталася тріщина. Коробка стоїть трохи від іншої моделі, відрізняється вона лише посиленою першою і другою передачею. У коробці перед установкою були замінені всі сальники, а також сальник штока куліси (це найголовніше для коробок JB3). Коробка максимально суха, ніде не підтікає і повністю обслужена. Придбав я її з розбирання євро автомобілів, як заявив продавець, її пробіг 115к. • Так само було відразу встановлено нове зчеплення Valeo. Що стосовно електроніки і всього іншого. Нова заслінка з новими датчиками, регулятор холостого ходу і положення • дроселя.Було замінено через те, що оберти автомобіля постійно були низькі (особливо з кондиціонером.) Після заміни заслінки, оберти з кондиціонером, підігрівом заднього скла, рівні та стабільні. Прогрівальні оберти 1300, • після нагрівання вирівнюються на 900. Кондиціонер холодить дуже сильно, працює все добре, заправляв його минулого літа. Було замінено проводку автомобіля, а саме блок запобіжників. Унаслідок того що минула просто згнила від старості. • Дана проводка йде лише тільки на фари, омивайку, abs, і кондер. Замінена на хорошу, всі роз'єми цілі, ніде дроти не сухі, не ламаються. Роз'єми всі у відмінному стані. На машині не економив. Машинка дуже економна. Живу в Ірпені, можу під'їхати до Академ.
20.04.2024
4 000 $
159 400 грн
Газ/бензин 0.18 л.
Ручна / Механіка
230 тис. км
Чернігів
Продам чудове авто, двигун працює чудово, як годинник, кузов у відмінному стані, газ вписаний в тп., любий вид переоформлення. Можливий обмін, варіанти обміну в олх або вайбер.
З VIN-кодом
01.04.2024
3 600 $
143 460 грн
Газ/бензин 0.16 л.
Ручна / Механіка
400 тис. км
Київ
...замінено і зроблено. Кузов автомобіля піддавався ремонту, а саме: замінено два пороги з полицею для посилення, днище автомобіля провариловалось все грамотно і оброблено захисними компонентами від іржі. Дірок ніде немає. Двері, арки, все в живому стані - немає ніде іржі. Що стосовно ходової частини: були відреставровані рідні важелі повністю (аналоги не став ставити, вирішив залишити рідні.) Стійки, пружини, тяги, стійки стабілізатора, все проїхало не більш як 5000 км. А тепер до головного. Було замінено коробку передач, через те, що стара розсипалася під час їзди без масла. Все витекло я не помітив і сталася тріщина. Коробка стоїть трохи від іншої моделі, відрізняється вона лише посиленою першою і другою передачею. У коробці перед установкою були замінені всі сальники, а також сальник штока куліси (це найголовніше для коробок JB3). Коробка максимально суха, ніде не підтікає і повністю обслужена. Придбав я її з розбирання євро автомобілів, як заявив продавець, її пробіг 115к. Так само було відразу встановлено нове зчеплення Valeo. Що стосовно електроніки і всього іншого. Нова заслінка з новими датчиками, регулятор холостого ходу і положення дроселя.Було замінено через те, що оберти автомобіля постійно були низькі (особливо з кондиціонером.) Після заміни заслінки, оберти з кондиціонером, підігрівом заднього скла, рівні та стабільні. Прогрівальні оберти 1300, після нагрівання вирівнюються на 900. Кондиціонер холодить дуже сильно, працює все добре, заправляв його минулого літа. Було замінено проводку автомобіля, а саме блок запобіжників. Унаслідок того що минула просто згнила від старості. Дана проводка йде лише тільки на фари, омивайку, abs, і кондер. Замінена на хорошу, всі роз'єми цілі, ніде дроти не сухі, не ламаються. Роз'єми всі у відмінному стані. На машині не економив. Машинка дуже економна. Живу в Ірпені, можу під'їхати до Академ.
З VIN-кодом
30.05.2023
2 850 $
113 572 грн
Газ/бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
370 тис. км
Київ
...чудово, без нарікань. Коробка також. Стоїть газ, таблетка в місці для запаски. Хороша музика, сабвуфер. Машина на впевненому ходу!

Міцубісі Харизма в Україні

Дивіться також: