Всі моделі Всі моделі

Оголошення про продаж Міцубісі Деліка 2 літра

З VIN-кодом
27.04.2024
6 000 $
239 100 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
200 тис. км
Краматорськ
...полноприводный бус.По автомобилю все сделано, все перебрано.Двигатель собран новый, работает отлично. Газ/ Бенз. Газ вписанМосты, раздаточные материалы, кпп, все перебрано, заменено масло 1000км назад везде.Новый антифриз, новый ГУР.Ходовая отличная, технически все отлично.По кузову, поваренный, усиленный и профессионально окрашенный в «раптор» черный. По тп тоже черный цвет.Двухсторонняя сигнализация, тонированная полностью, android магнитола.Можно писать и говорить еще многое, так как автомобиль не готовился к продаже и даже сейчас дорабатывается как для себя.ЦЕНА БЕЗ ТОРГА. Вообще.Кому дорого, не тратьте свое и мое время.
З VIN-кодом
27.04.2024
6 000 $
239 040 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручна / Механіка
200 тис. км
Краматорськ
...за апарат, той знає що це за звір. Рамний повнопривідний бус. По автомобілю все зроблено, все перебрано. Двигун зібраний новий, працює відмінно. Газ/ Бенз. Газ вписаний Мости, роздатка, кпп, все перебрано, замінено масло 1000км назад скрізь. Новий антифриз, новий ГУР. Ходова відмінна, технічно все відмінно. По кузову, поварений, посилений, і професійно пофарбований в «раптор» чорний. По тп теж чорний колір. Двостороння сигналізація, тонована повністю, android магнітола. Можна писати і говорити ще багато, так як автомобіль не готувався до продажу і навіть зараз допрацьовується як для себе. ЦІНА БЕЗ ТОРГУ. Взагалі. Кому дорого, не витрачайте свій і мій час.
З VIN-кодом
07.02.2024
2 506 $
99 864 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручна / Механіка
132 тис. км
Нове
...залишилося),роботи призупинені взвязку з обставинами в країні. Стоїть не на ходу,але їздив повноцінно Що цікавить звертайтесь ,не зможу відповісти перетелефоную,або пишіть

Міцубісі Деліка в Україні

Дивіться також: