Всі моделі Всі моделі

Оголошення про продаж Міцубісі Спейс Гір в Україні

08.06.2024
7 300 $
302 950 грн
Дизель 2.5 л.
Ручна / Механіка
286 тис. км
Львів
...разом з велосипедом, для нього є кріплення на терасі. Проєктом займались 1 рік. Міцьо має інстаграм сторінку, кому треба скину, там усі процеси по машинці наочно. Легше написати чого по ній не зроблено ніж зроблено. - Нова ходова. - Нові патрубки охолодження - Нове щеплення - Нові ремні - Новий генератор - Новий акумулятор - Нові лампи на фарах - Додаткове світло протитуманне - Камера заднього виду і CarPlay - Утеплення підлоги 6-7 см. - Утеплення стелі 5 см - Утеплення бокових дверей і стінок кузова. - Утеплення кришки багажника - Віброізоляція по колу. - Шумоізоляція по колу - Нові тормозні колодки - Новий масляний кронштейн та масляний фільтр і датчик - Тераса - Великий бокс на даху з великою кількість речей для кемпінгу (близько 350 літрів) який закривається на ключ - Додаткова фара заднього ходу - Недавно замінили 4 свічі накалу і пропустили змазкою для кращої зйомки з часом. - Новий ступичний підшипник правий - Нові рульові тяги і зроблена геометрія - Свіже масло - Переуплотнена клапанна кришка - Нові шини Yokohama Geolandar 215 75 15 дуже круті і машина виглядає лімітована - Запаска з заду під кузовом - 6 рейлінгів на ключ - Новий сальник хвостовика Ще дуже багато нових деталей які робились в різний період в на які уваги не зверну уже… Додаю зимову резину з дисками Hankok 195 65 14 з болтами Сидіння трансформер Delica. В середині кухня: - газова плита Tramp - газовий балон на 8 літрів з редуктором і манометром. Каністри на сіру 10 л і білу воду 20 л. - автоматична подача - умивальник із сифоном. Тумбочки закриваються плотно і на магніт. Ліжко 180 на 145. Велике, ергономічне і складне. В ньому вмонтовано 2 шухляди ззаду на вулицю котрі відкриваються і дві ніші в середину салону на постіль чи їжу. По автомобілю. Більше фото скину зацікавленим. - Особистий автомобіль, і другий власник в Україні. - Проєкт завершений на 95%. Ще потребує для повної автономії: - сонячної панелі, - душ літній на терасу - автомобільний холодильник - вебасто(автономна на 2kw) Омивач заправлений Бак повний Машина гарна і приємна, цікава, динамічна так як турбована, великий бак на 75 літрів. Стильна і олдова, чудовий варіант для кемпінгу, катання на великі дистанції і малі також. Любов з першого погляду яка морально не застаріла. Ми з дівчиною любили і любимо це авто так як провели у ньому багато часу. Це цікавий і доступний автомобіль на любу вікову категорію який дарує емоції і вони позитивні.
З VIN-кодом
02.06.2024
2 000 $
83 000 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
200 тис. км
Хмельницький
Не ратоможен!! 2.4бенз.99год Автомат. Подробности по телефону 38********29
25.05.2024
5 500 $
228 250 грн
Дизель 2.8 л.
Автомат
160 тис. км
Рівне
...троїть,не димить від слова взагалі. Тнвд-заводиться з пів тичка при любій погоді. Автомат-праюцє у всіх положеннях без нюансів. 4х4-працює у всіх положеннях(між осьовий блок + понижені) Електрика-яка присутня в авто працює кожна кнопка. Ходова частина-не брязкає,не гупає.На дорозі тримається впевнено. Є слідки експлуатації по кузову БЕЗ критичного Пройдено повне ТО-заміна фільтрів та рідин. Більш детально прошу за телефоном авто в Україні,без завдатків!
21.05.2024
5 500 $
228 250 грн
Дизель 2.8 л.
Автомат
160 тис. км
Рівне
...троїть,не димить від слова взагалі. Тнвд-заводиться з пів тичка при любій погоді. Автомат-праюцє у всіх положеннях без нюансів. 4х4-працює у всіх положеннях(між осьовий блок + понижені) Електрика-яка присутня в авто працює кожна кнопка. Ходова частина-не брязкає,не гупає.На дорозі тримається впевнено. Є слідки експлуатації по кузову БЕЗ критичного Пройдено повне ТО-заміна фільтрів та рідин. Більш детально прошу за телефоном авто в Україні,без завдатків!

Міцубісі Спейс Гір за типом палива та за видом трансмісії

Міцубісі Спейс Гір за об'ємом двигуна та за видом трансмісії

Міцубісі Спейс Гір за видами трансмісії

Міцубісі Спейс Гір за типом палива

Міцубісі Спейс Гір в Україні

Міцубісі Спейс Гір за кольором

Міцубісі Спейс Гір за типом приводу

Інші Міцубісі Спейс Гір

Міцубісі Спейс Гір за об'ємом двигуна

Міцубісі Спейс Гір по рокам

Дивитися відео тест-драйви Mitsubishi Space Gear
Mitsubishi Delica Space Gear - автомобиль для путешествий, охоты, рыбалки
Дивіться також:
Усі відгуки
4.3/5
(16 відгуків)
BBG
4.4/5

Отличная машина, служила верой и правдой, помогла поднять бизнес и построить дом. Неприхотлива, маневренна, умеренно прожорлива (10,5 на трассе с грузом). Открутил 4 болта, снял переднее сиденье — и грузы 3-3,5 метра свободно входят. Из минусов — шумновата (мотор почти в салоне), не очень резвая (мало такому бегемоту 128 л.с.), в морозы печке такой салон тяжело прогреть (в морозы как раз и созрел продавать). В —30 заводится легко, в —35 крутанул вяло, не стал насиловать. По трассе ходил максимум 130, некомфортно. 100-110 нормально идёт. Фары слабоваты, надо апгрейдить.Ещё 16 фото

vladmirs7041
5/5

Получил машину в подарок от отца в честь 18-летия, до сих пор счастью нет предела! Однозначными плюсами машины является:-Стильный дизайн-Вместимость-Проходимость-За время использования ни разу не ломалась!Заднеприводный минивен, идеально подходит для больших компаний. Объем двигателя 2.0. 5 дверей, задняя открывается вверх. Практически без проблем одолевает препятствия в виде ям, горок, и в целом "неоднотипного" рельефа. Стоимость такого автомобиля на даный момент составляет около 120 тысяч гривен, и поверьте, за эти деньги подобный автомобиль будет трудно найти! Рекомендую!

Читати всі відгуки