Audi у 2022 році: що чекати фанатам бренду

24 січня 2022

Хтось обожнює універсал Ауді А4 за практичність, інший мріє про спорткар R8, а комусь до душі екологічний та високотехнологічний E-tron. Ми зібрали інформацію про модельний ряд вашого улюбленого бренду у 2022 році. Отже, що чекати від Audi?

Audi A3

купити автомобіль Ауді А3 2022 на авторинку

Невеликий седан Audi A3 та його спортивна версія S3 отримують оновлення до 2022 модельного року. Головна зміна – це використання технології м'якого гібрида вперше в історії моделі. Штатна 48-вольтова система надає рестайлінговому седану додатковий крутний момент при розгоні з місця і плавно перемикає передачі. Нова трансмісія дозволяє навіть рухатися накатом для підвищення економії палива. Audi заявляє, що новий A3 40 TFSI quattro на 24% ефективніший за попередній A3 quattro.

S3 працює зі звичайним 4-циліндровим двигуном з турбонаддувом, але його потужність збільшилася на 18 кінських сил, і у нього більше крутного моменту. Потужний Audi RS 3 отримав приріст коней до 401, що гарантує максимальну швидкість майже 290 км/год.

Дивіться також каталоги:

Перегляньте каталог оголошень про продаж Ауді А3 на автобазарі, щоб порівняти актуальні пропозиції з новинками. 

Audi A4

купити машину Ауді А4 2022 на автобазарі

Audi готує кілька істотних змін для A4 в 2022 модельному році. Пакет зовнішнього вигляду Black Optic тепер доступний у комплектації 40 TFSI. Більш потужна версія A4 45 TFSI отримує у стандартній версії раніше опціональну спортивну  підвіску. Високопродуктивний S4 повертається у 2022 році з карбоновими вставками, які стануть найзначнішою зміною порівняно з моделлю 2021 року. Якщо вас не вразили оновлення, є сенс заощадити та купити б/у Ауді А4.

Audi A5

купити авто Ауді А5 2022 в Україні

Найістотнішою зміною Audi A5 2022 року є встановлення нових 19-дюймових  всесезонних шин. Як і його 4-дверний "родич" A4, стильний A5 Sportback 40 TFSI може бути оснащений опціональним пакетом Black Optic. Audi зробила спортивну підвіску стандартною для купе A5 S-line та Sportback  2022 року. Чи варті оновлення, щоб вибрати свіжу модель? Подивіться Ауді А5 з пробігом, щоб порівняти і прийняти рішення. 

Audi A6

купити седан Ауді А6 2022 на АвтоМото

Покращення інформаційно-розважальної системи стане найсуттєвішою зміною у середньорозмірному розкішному седані Audi A6 2022 року. Комплектація Premium отримує збільшений 10,1-дюймовий екран MMI та цифрову віртуальну кабіну Audi Virtual Cockpit Plus. Пакет Black Optic тепер доступний на A6 45 TFSI.

Високопродуктивний S6 доповнений задніми бічними подушками безпеки, а в його Black Optic додані нові 21-дюймові легкосплавні диски.

Не забувайте, що на автобазарі можна купити Ауді А6 у будь-якій комплектації та заощадити. 

Audi A7

купити Ауді А8 2022 модельного року в Україні

Модель А7, еталон стилю бренду, отримає ряд покращень до нового модельного року. У 2022 році в авто з'являться: збільшений дисплей мультимедіа, Virtual Cockpit Plus, прямий контроль тиску в шинах (датчик встановлюється безпосередньо на колесі). Перед тим, як вирушити у салон за новинкою, подивіться, що пропонує автобазар Audi A7.

Audi A8

нова модель Audi A8 2022 року оголошення про продаж

Флагман марки 2022 року від торішньої версії відрізняє оптика: спереду матричні світлодіодні фари, ззаду – ліхтарі OLED з індикатором, який вмикає їх при наближенні іншого транспортного засобу. Дизайнери трохи змінили радіаторну решітку та додали пакет спортивного оформлення S Line. Інтер'єр та силові агрегати залишилися незмінними. Подивитися оголошення про продаж Ауді А8 можна в каталозі AutoMoto.ua.

Audi E-tron

підібрати комплектацію нової Audi E-tron 2022 на AutoMoto.ua

Електропозашляховик їде в 2022 практично без змін. Але до модельного ряду додалися орієнтовані на продуктивність Audi E-tron S та E-tron S Sportback, які мають два електродвигуни на задній осі та один на передній осі, здатні видавати до 500 к.с. Усім, хто не налаштований на найпотужніші комплектации, варто переглянути каталог б/у Ауді Е-трон.

Audi Q3

купити кросовер Audi Q3 2022 року випуску на автобазарі

Кросовер Ауді Ку3 з'явиться в 2022 році з інформаційно-розважальною системою нового покоління MIB 3, стандартним попередженням про сліпі зони та перехресний рух ззаду, а також системою допомоги при паркуванні. 

Audi Q4 E-tron

придбати новую модель Audi Q4 E-tron 2022

У 2022 році на ринку стане доступна новинка – Q4 E-tron. Це кросовер з батарейним живленням та "бюджетний" EV бренду. Він випускається як у формі традиційного позашляховика, так і у формі Sportback із похилим дахом. Q4 40 із заднім приводом вартістю близько $45 000 ховає під капотом 201 кінську силу від синхронного двигуна змінного струму з постійними магнітами і може похвалитися запасом ходу 400 км від батареї на 77,0 кВтг. Щоб зробити варіант Q4 50 e-tron Quattro, Audi додала асинхронний двигун на передню вісь, довівши загальну розрахункову потужність до 295 кінських сил. 

Audi Q5

оголошення про продаж Audi Q5 2022 року

Кросовер було оновлено у 2021 році, тому для 2022 модельного року зміни обмежені додаванням пакету Black Optic. Топова версія Q5 55 TFSI тепер має спортивні сидіння у стандартній комплектації. Недавній редизайн означає, що можна сміливо вибрати Ауді Ку5 із пропозицій автобазару. 

Audi Q7

купити позашляховик Audi Q7 2022 на автобазарі АвтоМото

Audi додала до стандартної комплектації великого позашляховика задні бокові подушки безпеки, зовнішні дзеркала з підігрівом, прямий контроль тиску в шинах та внутрішнє освітлення. Звичайно, для Q7 45 TFSI доступний пакет Black Optic. Високопродуктивний SQ7 стандартно оснащений адаптивним круїз-контролем та активною допомогою при утриманні смуги руху. Глобальний редизайн автомобіля був у 2019 році, тому на автобазарі можна легко підібрати актуальний позашляховик. Алгоритм АвтоМото знайшов більше 800 оголошень про продаж Ауді Ку7

Audi Q8

придбати машину Audi Q8 2022 року випуску в Україні

Найбільший позашляховик марки отримує доповнення у комплектації та пакети. Серед них 21-дюймові колеса, низькопрофільні шини, задні бокові подушки безпеки, прямий контроль тиску в шинах. Купити Ауді Ку8 у будь-якому оснащенні можна за допомогою агрегатора автомобільних оголошень AutoMoto.ua.

Audi R8

продаж Ауді R8 2022 в Україні оголошення

У 2022 році Audi додасть потужність своєму спортивному автомобілю R8, щоб зберегти його актуальність та конкурентоспроможність. Тепер R8 Coupe V10 Performance RWD S tronic має 562-сильну версію двигуна Audi V10 із заднім приводом. R8 Coupe V10 performance quattro S Tronic оснащений 602-сильною версією двигуна V10, повним приводом quattro та спеціальним випускним пакетом. Чи варто оновлення того, щоби переплачувати? Ознайомтеся з Ауді Р8 на авторинку та вирішіть!

Audi TT

нова Audi TT 2022 року де купити

Новий пакет Bronze – єдине суттєве оновлення спортивного купе Audi TT 2022 року. Якщо вам не сподобався новий стиль авто, можна заощадити та вибрати Ауді ТТ з пробігом.

Попередня стаття Лізинг авто: що це і як працює в Україні?
Лізинг авто: що це і як працює в Україні?
Є фаркоп? Ви повинні знати про ці правила
Наступна стаття Є фаркоп? Ви повинні знати про ці правила

Популярні новини