Огляд тест-драйву: Buick Encore 2019

10 жовтня 2019

Небагато виробників пережили стільки змін за останній час як Buick. Між тим, кросовер Encore, так само як новий Envision, це одна з причин, чому General Motors привертає багато уваги молодих покупців. Найменший кросовер Buick пропонує приємне поєднання оснащення і збалансованої стартової ціни. Як опція пропонується система повного приводу, що гарантує безпеку при пересуванні по мокрим і засніженим дорогам. Незважаючи на компактний розмір, салон у автомобіля досить просторий і тихий. Оскільки у 2020 планується повне перетворення, нинішні Encore не тішать значними змінами.

Огляд тест-драйву: Buick Encore 2019

Вам сподобається 

Якщо ви шукаєте компактний, але практичний і стильний кросовер з переліком функцій, які зазвичай є у люксового бренду, Buick Encore 2019 вартий уваги.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Треба подумати двічі, перш ніж купувати Encore, якщо є потреба у значному внутрішньому просторі або обмежений бюджет. Альтернативою творінню Buick можуть стати Honda CR-V і Subaru Crosstrek.

Нове у 2019 році 

У поточному році з модельного ряду зникли декілька моделей. Але більшій кількості комплектацій, що залишилися, доступні функції і системи безпеки типу попередження про можливе зіткнення і попередження про виїзд за межі смуги руху.

Враження від їзди 

Сучасний Buick відійшов від м’якої манери ходу, яка здебільшого асоціюється з пересуванням по місті, відмінної риси старих седанів типу Electra. Новий Encore не їздить настілки жорстко, як варіанти з Європи, але він точно гарантує хороше відчуття дороги і збалансоване управління без небажаної вібрації на поганих дорогах. Перевагою сучасних Encore стало активне подавлення шуму, завдяки чому салон залишається тихим майже на всіх швидкостях. За потужність відповідає 1.4-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун у варіантах на 138 і 153 кінських сил. Невеликий силовий агрегат відзначається досить помірним апетитом на пальне і продуктивною роботою. Доступна система повного приводу стане бонусом при їзді у погану погоду або взимку. Технічні характеристики Buick Encore мають сподобатися сучасній молоді і не тільки. 

Найкращі характеристики 

Компанія має репутацію по створенню одних із самих приємних і тихих салонів. Досягти цього вдалося завдяки використанню достатньої кількості ізоляції і залученню системи активного подавлення шуму.

Гарантуючи максимальне зчеплення у будь-яку погоду, система повного приводу Active On-Demand здатна виявити пробуксовку коліс і направити максимум потужності на ті колеса, які мають найкраще зчеплення. За звичайних умов Encore повертається до переднього приводу задля економії пального.

Детально про автомобіль Buick Encore

Інтер’єр 

Нинішній Encore можливо і самий базовий представник бренду, але ніхто це не відчує. Оздоблений тканиною, замінником шкіри чи справжньою шкірою салон тішить лаконічністю і увагою до деталей. У передній частині передбачений 4.2-дюймовий цифровий інформаційний екран і 8.0-дюймовий кольоровий екран над центральною консоллю. Не забули про сучасні функції типу OnStar чи Wi-Fi. Всередині більше простору, ніж можна було очікувати, між тим, трьом дорослим пасажирам на задньому сидіння може бути тіснувато. Об’єм багажного відділення з 510 літрів збільшується до 1359 літрів, якщо скласти задні сидіння.

Відео тест-драйв Buick Encore 2019 року

Екстер’єр  

З решіткою радіатора, схожою на випростані крила, скульптурним капотом і 18-дюймовими колесами з легкого сплаву компактний Encore робить чимало для того, щоб створити привабливий образ для молодих і прогресивних покупців. Продумана архітектура і підібрані зі смаком, яскраві акценти вдало підкреслені світлодіодним освітленням. Матові алюмінієві псевдо захисні пластини і широкі колеса додають нотку агресивності.  

Базова комплектація 

Модель Encore Preferred пропонує кондиціонер, інтегровані інформаційні засоби Buick IntelliLink, 8.0-дюймовий сенсорний екран, рульову колонку, яка налаштовується по куту і вильоту, круїз-контроль, електропривод водійського сидіння, кнопкове запалювання, Bluetooth, Wi-Fi і камеру заднього виду. Модель Sport Touring отримала протитуманні вогні і задній спойлер. Модель Encore Essence вирізняється шкіряною обшивкою, підігрівом передніх сидінь і керма та світлодіодними фарами.

Опційне обладнання 

Кількість і якість оснащення зростає від моделі до моделі, тому окремих опцій не передбачено багато. Найбільше виділяється модель Preferred з потужнішим двигуном. До загального переліку потрапили навігаційна система з GPS, люк даху з електроприводом, 18-дюймові колеса з легкого сплаву і аудіосистема «Bose» на 7 динаміків.

Під капотом 

За потужність автомобіля Buick Encore відповідає 1.4-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун у версіях на 138 кінських сил і 201 Нм та 153 кінських сили і 240 Нм. У будь-якому випадку у пару передбачена шестиступінчаста автоматична коробка передач. Привід стандартно на передні колеса. Кросовер, під капотом якого буде менше конячок, витратить 9.4 л/100км у міському і 7.1 л/100км у заміському циклах. З повним приводом показник зміниться на 10.2 і 7.8 л/100км відповідно. З двигуном на 153 кінських сил Encore витрачатиме ще більше.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz CLA-Class 2019
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz CLA-Class 2019
Огляд тест-драйву: Buick LaCrosse 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Buick LaCrosse 2019