Огляд тест-драйву: Chevrolet Traverse 2021

26 липня 2021

Chevrolet Traverse 2021 - один з найбільших трирядних позашляховиків в середньорозмірному класі. Тихий салон, м'який хід і вражаючі інформаційно-розважальні технології роблять його привабливим. Traverse заслуговує на увагу, якщо максимальний простір є вашим пріоритетом.

Купити новий автомобіль Chevrolet Traverse 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове в 2021 році

Кросовер Chevrolet Traverse не отримав серйозних змін у 2021 році. 

Кому варто купити? 

Якщо ви шукаєте позашляховик, який ідеально підходить для сімейних подорожей, то Traverse - один з кращих варіантів. Більше того, у нього розумна ціна, яка робить його гідним вибором у своєму класі.

Нове або б/у авто? 

Новий Шевроле Траверс 2021 залишився ідентичним торішній моделі. Зважаючи на це, подивіться пропозиції б/у Traverse на автобазарі. 

Chevy планує оновити Traverse до 2022 модельного року.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Chevrolet Traverse або Toyota Highlander

Toyota Highlander трохи не дотягує до стандарту, заданого Chevrolet Traverse. Обидва позашляховика оснащені вісьмома сидіннями та стандартним двигуном V6, але трансмісія Chevy трохи "живіша". Traverse забезпечує набагато більше вантажного простору та зручний третій ряд для дорослих, тоді як третій ряд Highlander крихітний. Toyota поставляється з широким набором стандартних функцій допомоги водієві, а також пропонує деякі речі, яких немає в Traverse, наприклад, 12,3-дюймовий сенсорний екран. Проте цього недостатньо, щоб допомогти Хайлендеру перемогти в цьому порівнянні. Між цими двома авто краще вибрати Шевроле Траверс.

Chevrolet Traverse або Honda Pilot

Honda Pilot входить в число обраних однокласників, які можуть змагатися з Траверсом за простір, а його третій ряд - один із найпросторіших у класі. У Chevy зручніша інформаційно-розважальна система, але Honda здається висококласнішою. Traverse також стандартно поставляється з такими технологіями, як Android Auto і Apple CarPlay, які ви можете знайти тільки в Pilot топових комплектацій. Витрата палива - це параметр, в якому Хонда Пілот має невелику перевагу. В цілому, вибір зводиться до особистих вподобань.

Салон

Якщо ви насамперед шукаєте комфортний та тихий сімейний транспорт, Traverse повинен бути у вашому короткому списку. Сидіння досить зручні для тривалих поїздок, а у всіх трьох рядах вистачає місця для дорослих середнього зросту. У Шевроле Траверс один із найпросторіших салонів серед трирядних позашляховиків. Але це має зворотну сторону. Сидіння та гігантські стійки закривають оглядовість ззаду, тому в Traverse корисно мати систему моніторингу сліпих зон, камеру заднього виду і задні датчики паркування.

Якість поїздки залишається на вищому рівні на всіх дорожніх покриттях. На швидкостях салон Шевроле Траверс залишається відносно тихим.

Інтер'єр Traverse виглядає добре, але йому далеко до конкурентів. Преміальних матеріалів не так багато, та й дизайн не найстильніший. Однак, крім цього, у цього Шевроле не так багато внутрішніх недоліків. У салоні Chevrolet Traverse нічого не скрипить, елементи добре підігнані. 

Traverse створений для зручних поїздок, тому пропонує широкий вибір внутрішніх відсіків для зберігання речей. У кожному ряду є підстаканники, а в першому і другому ряди - дверні кишені з тримачами для пляшок.

Траверс - один з кращих вантажних автомобілів в своєму класі. Позашляховик забезпечує 650 л простору за третім рядом сидінь, 1635 л зі складеними сидіннями третього ряду і 2780 л зі складеними сидіннями другого і третього ряду.

Якість матеріалів складно назвати топовою, але Chevy компенсує це пристойним рівнем технічних характеристик. Уже в базовій комплектації ви отримуєте трьохзонний клімат-контроль, круїз-контроль, камеру заднього виду. 

Всі нові Chevrolet Traverse 2021 оснащені системою Chevrolet Infotainment 3, але початкові версії не пропонують всі функції, доступні в системі. Базовий інтерфейс - це семидюймовий сенсорний екран з Bluetooth, Apple CarPlay, Android Auto з можливістю створення точки доступу Wi-Fi 4G LTE. У кожному ряду по два порти USB для зарядки пристроїв.

Інтерфейс з восьмидюймовим сенсорним екраном доступний у версії LT Cloth. Великий дисплей набагато кращий, і так, доданий дюйм має значення. Комплектація RS додає навігацію та звукову систему Bose з десятьма динаміками. Моделі Premier і High Country поставляються з підставкою для бездротової зарядки на передній панелі.

Стандартні для всіх модифікацій Apple CarPlay і Android Auto, спрощують синхронізацію смартфона з системою.

Відео тест-драйв Chevrolet Traverse 2021 року

Технічні характеристики 

Шевроле Траверс оснащений 3,6-літровим атмосферним двигуном V6, який розвиває 310 к.с. Він з'єднаний з дев'ятиступеневою автоматичною коробкою передач, яка передає потужність тільки на передні колеса, або додатковою системою повного приводу.

Витрата палива Шевроле Траверсе типова для класу позашляховиків середнього розміру та становить в середньому 10.2 л/100 км. 

Просто дивлячись на Traverse стає очевидним, що він ніколи не був призначений для божевільних гонок на трасі. З огляду на це, претензії до продуктивності та керованості відпадають. Так, Шевроле не такий маневрений, як суперники, та й на поворотах відчутний крен кузова. Недолік керованості Traverse компенсується комфортом. Цей Chevrolet плавно переміщається більшістю доріг і робить все, щоб пасажири не здогадалися про неякісне асфальтне покриття під ними. 

Безпека

IIHS дав Chevrolet Traverse 2021 року найвищу оцінку "Good" в п'яти проведених краш-тестах. 

Розміри і вага 

Щоб розмістити три ряди сидінь, загальна довжина Traverse становить 5.18 м. У нього не менш вражаюча колісна база - 3.07 м. Позашляховик має ширину 1.99 м без бічних дзеркал і висоту 1.79 м. Мінімальний дорожній просвіт становить 19 см. Chevy трохи важкуватий: в базовій комплектації маса спорядженого автомобіля становить 1978 кг.

Можливі комплектації

Traverse випускається в семи варіантах: L, LS, LT Cloth, LT Leather, RS, Premier і High Country. Всі модифікації Шевроле Траверс 2021 отримали однакові технічні характеристики. Різниця між ними в наборі функцій.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Corvette 2021
Купити новий Шевроле Корвет 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Порше Бокстер 2021 на автобазарі
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Porsche Boxster 2021