Огляд тест-драйву: Infiniti Q50 2020

20 травня 2020

Нова Infiniti Q50 пропонує потужні двигуни, вишукану керованість і просторий салон, але також має безліч недоліків. Застаріла і незрозуміла інформаційно-розважальна система, низька якість матеріалів в інтер'єрі і короткий список стандартних функцій безпеки не відповідають заявленій ціні.

Огляд тест-драйву: Infiniti Q50 2020

Нове в 2020 році

  • Додали підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto в стандартну комплектацію
  • Зняли з виробництва чотирициліндровий двигун для моделі Q50

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Цей седан підійде тим, хто цінує комфорт під час поїздки. Салон Infiniti Q50 просторий, а сидіння зручні. Хоча підвіска цього авто досить жорстка, ви не відчуєте нерівностей на дорозі. Серйозна перевага Q50 - потужні силові агрегати, проте модель як і раніше багато в чому поступається конкурентам.

Нове або б/в авто?

Infiniti Q50 випущений у 2014 модельному році. За цей час відбулося кілька змін. Гібрид Infiniti Q50 був знятий з виробництва в 2019-му. У 2020 році Infiniti оснастили модель чотирициліндровим двигуном і додали підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto в стандартну комплектацію.

Якщо ви схиляєтеся до покупки гібридної версії, вибирайте модель старше 2019 р.в. У цілому, купувати новий Infiniti Q50 немає особливого сенсу, якщо можна отримати ідентичний автомобіль куди дешевше.

Infiniti Q50 або Mercedes-Benz C-Class?

Mercedes-Benz C-Class коштує дорожче, ніж Q50, але за високу ціну ви отримаєте елегантний інтер'єр, безліч стандартних функцій і м'яку їзду. Крім того, C-Class пропонує більше варіантів двигунів, ніж Infiniti Q50. У цьому порівнянні перемагає Mercedes-Benz.

Infiniti Q50 або Infiniti Q60?

Купе Infiniti Q60 - це дводверна версія седана Q50. Ці автомобілі дуже схожі: вони мають подібні характеристики і інформаційно-розважальну систему, однакові мотори і трансмісію. Серед цих моделей краще вибрати Infiniti Q50 в кузові седан, адже вона не тільки коштує дешевше купе Q60, але також пропонує більш просторий салон і місткий багажник.

Салон

Infiniti Q50 - чотирьохдверний седан, в якому вистачить місця для п'яти чоловік. У стандартній комплектації салон виконаний із синтетичної шкіри, але також доступні оббивка з натуральної шкіри, підігрів керма і передніх крісел. М'які сидіння Infiniti Q50 забезпечують хорошу підтримку при виконанні маневрів на дорозі.

Об’єм багажника Infiniti Q50 становить 370 л. Це середній показник для невеликого автомобіля преміум-класу.

Модель представлена ​​з інформаційно-розважальною системою Infiniti InTouch з двома сенсорними екранами діагоналлю 8 і 7 дюймів, підтримкою сервісів Apple CarPlay і Android Auto, Bluetooth, двома портами USB, HD-радіо, супутниковим радіо, CD-плеєром, шістьма динаміками і двозонним автоматичним клімат-контролем. У більш дорогих комплектаціях доступні навігація, Wi-Fi і аудіосистема Bose з 16 динаміками.

Відео тест-драйв Infiniti Q50 2020 року

Технічні характеристики

Infiniti Q50 2020 року оснащений двома моторами на вибір: 3,0-літровим Twin-Turbo V6 потужністю 300 кінських сил і високопродуктивною 400-сильною версією двигуна V6. Модель поставляється з автоматичною коробкою передач із сімома швидкостями і заднім приводом. За додаткову плату доступна система повного приводу.

Q50 в стандартній комплектації витрачає 11.8 л на 100 км в місті і 8.1 л за його межами. Повнопривідний Q50 - 12.4 л на 100 км в міських умовах і 8.7 л на шосе.

Цей автомобіль має чуйне управління, хорошу маневреність у поворотах і жорстку підвіску.

Безпека

Базовий Infiniti Q50 поставляється з камерою заднього виду, попередженням при лобовому зіткненні і автоматичним екстреним гальмуванням. Доступні функції безпеки включають передні і задні парктроніки, паркувальну камеру з об'ємним оглядом, моніторинг сліпих зон, попередження про виїзд зі смуги руху, допомогу в утриманні смуги руху, адаптивний круїз-контроль і адаптивні поворотні фари з автоматичним дальнім світлом.

Розміри і вага

Довжина Infiniti Q50 становить 4.57 м. Його споряджена маса коливається від 1670 до 1815 кг.

Можливі комплектації

Седан Infiniti Q50 2020 року поданий у п'яти комплектаціях: Pure, Luxe, Edition 30, Sport і Red Sport. Версія Edition 30 створена в честь 30-річчя компанії. Всі варіації, крім Red Sport, обладнані 300-сильним двигуном V6, автоматичною коробкою передач і заднім приводом. Комплектація Red Sport оснащена мотором V6 потужністю 400 кінських сил.

Базова комплектація має досить низьку ціну як для розкішного автомобіля, але пропонує мало функцій безпеки і систем допомоги водієві.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Kona 2020
Огляд тест-драйву: Hyundai Kona 2020
Огляд тест-драйву: Kia Niro 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Kia Niro 2020