Огляд тест-драйву: Infiniti QX80 2020

19 червня 2020

Infiniti QX80 2020 року поєднує у собі розкішний образ, потужний двигун і комфортний салон. На тлі переваг цього позашляховика, всі його недоліки здаються менш значними.

Огляд тест-драйву: Infiniti QX80 2020

Нове в 2020 році

  • Додали підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto в стандартну комплектацію

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Автомобіль Infiniti QX80 варто купити тим водіям, які цінують розкіш і комфорт. Але QX80 вражає не тільки виглядом кузова - віддача його мотора становить 400 "коней". Infiniti QX80 прекрасно підійде як для експлуатації по місту, так і для захоплюючої подорожі за його межами.

Нове або б/в авто?

Новий Infiniti QX80 поставляється з підтримкою сервісів Apple CarPlay і Android Auto, а також із додатковим екраном інформаційно-розважальної системи. Якщо ці оновлення не грають для вас істотної ролі, купуйте старий QX80. Таким чином ви отримаєте модель, ідентичну нової, але на кілька тисяч доларів дешевшу.

Не варто вибирати автомобіль, старше 2018 р.в., оскільки саме в 2020 році Infiniti оновили дизайн інтер'єру, покращили звукоізоляцію і допрацювали підвіску QX80.

Infiniti QX80 або Nissan Armada?

Nissan Armada можна назвати бюджетною версією люксового QX80. Але незважаючи на величезну різницю в ціні, Armada складає серйозну конкуренцію Infiniti завдяки потужному 5,6-літровому мотору V8. Головні відмінності між цими позашляховиками полягають у дизайні інтер'єру і стандартному технічному оснащенні. Nissan Armada - це ідеальний варіант для тих, хто не готовий переплачувати за люксовий салон.

Infiniti QX80 або Cadillac Escalade?

Ці два розкішних позашляховика багато в чому схожі: мають чудовий зовнішній вигляд, сучасну інформаційно-розважальну систему і комфортний салон. Єдина відмінність між ними полягає у ціні - Cadillac на кілька тисяч доларів дорожче Infiniti. Тому вибір між цими автомобілями залежить виключно від вашого бюджету і особистих переваг.

Салон

Infiniti QX80 може вмістити до 8 осіб. У стандартну комплектацію моделі входять сидіння і кермо з функцією підігріву. Салон зручний і просторий.

Дизайн інтер'єру виконаний із високоякісної шкіри і натурального дерева.

Багажник Infiniti QX80 є одним із найбільших у класі. Його максимальний об’єм становить 2 690 л.

Цей автомобіль поставляється з інформаційно-розважальною системою InTouch із двома сенсорними екранами діагоналлю 8 і 7 дюймів, підтримкою сервісів Android Auto і Apple CarPlay, навігаційною системою, чотирма портами USB, Bluetooth, супутниковим радіо і стереосистемою Bose з 13 динаміками.

У список доступних функцій входить інформаційно-розважальна система з двома 8-дюймовими екранами для пасажирів на задньому сидінні, стереосистема Bose з 17 динаміками, точка доступу Wi-Fi і 120-вольтовий мережевий роз'єм.

Відео тест-драйв Infiniti QX80 2020 року

Технічні характеристики

Infiniti QX80 обладнаний 5,6-літровим мотором V8 потужністю 400 кінських сил і автоматичною коробкою передач із сімома швидкостями.

Витрата палива Infiniti QX80 становить 16.8 л на 100 км в місті і 11.8 л на шосе.

Одна із сильних сторін цього позашляховика - м'яка підвіска, яка гарантує плавну їзду в будь-яких дорожніх умовах. Задній привід є стандартним, але за додаткову плату доступний привід на 4 колеса.

При правильному оснащенні Infiniti QX80 може буксувати до 3 855 кг.

Безпека

Стандартний Infiniti QX80 обладнаний передніми і задніми парктроніками, попередженням при лобовому зіткненні, автоматичним екстреним гальмуванням, системою виявлення пішоходів, датчиками дощу, попередженням при поперечному русі ззаду і паркувальною камерою з об'ємним оглядом.

У список доступних систем входить моніторинг сліпих зон, допомога в утриманні смуги руху, попередження про виїзд зі смуги руху, адаптивний круїз-контроль, адаптивні фари і автоматичне оповіщення про зіткнення.

Розміри і вага

Довжина Infiniti QX80 становить близько 5.18 м. Його споряджена маса коливається від 2574 до 2685 кг.

Можливі комплектації

Infiniti QX80 поставляється в двох комплектаціях: Luxe і Luxe ProActive. Обидві моделі обладнані восьмициліндровим V-подібним двигуном об'ємом 5.6 л і семиступінчастою автоматичною коробкою передач. У стандартну комплектацію входить задній привід, але за додаткову плату доступний повний.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Toyota Highlander 2020
Огляд тест-драйву: Toyota Highlander 2020
Огляд тест-драйву: Fiat 500 X 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Fiat 500 X 2020