Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Evoque 2020

29 жовтня 2020

Land Rover Range Rover Evoque 2020 року - розкішний субкомпактний позашляховик. У нього люксовий салон з високотехнологічними функціями безпеки, стандартний повний привід і надійне управління. 

Новый Land Rover Range Rover Evoque 2020

Land Rover Range Rover Evoque - лідер в своєму класі по готовності до пригод. 

Нове в 2020 році 

Повністю оновлений автомобіль.

Кому варто купити?

Land Rover Range Rover Evoque 2020 варто купувати тим, кому важливо задоволення від водіння. Автомобіль сподобається всім, хто шукає комфортний позашляховик. 

Нове або б / у авто? 

Бренд Land Rover переробив Evoque 2020 року. Тепер в моделі більше стандартних функцій, включаючи Apple CarPlay, Android Auto і систему Terrain Response 2, яка автоматично адаптується до мінливих умов. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме

Оновлений Евок отримав нову м'яку гібридну трансмісію і більше місця на задніх сидіннях. 

У 2020 році Land Rover представив доступну функцію ClearSight Ground View. Вона проектує на сенсорний екран зображення того, що знаходиться під передньою частиною автомобіля. 

Вибираючи старий Evoque ви заощадите гроші, але залишитесь без суттєвих оновлень моделі.

Land Rover Range Rover Evoque або Mercedes-Benz GLA?

Mercedes-Benz GLA не найкращий малолітражний позашляховик класу "люкс". Прискорення з базовим двигуном помірне, а поїздка на більшості поверхонь жорстка. У салоні використовується дешевий пластик, що неприйнятно для автомобіля, вартість якого починається від 34000 доларів. До того ж у Mercedes-Benz тісні задні сидіння і невеликий вантажний відсік. Хоча технічні функції GLA більш інтуїтивно зрозумілі, Evoque може похвалитися довгим списком стандартного устаткування, який включає Apple CarPlay, Android Auto, повний привід, шкіряні сидіння і багато іншого. Краще вибрати Land Rover. 

Land Rover Range Rover Evoque або Land Rover Range Rover Velar?

Land Rover Range Rover Velar - розкішний середньорозмірний позашляховик. Тому у нього набагато більше пасажирського і вантажного простору, ніж у його меншого брата. Дивно, але Велар має кращі оцінки економії палива. Velar пропонує потужний двигун V6, якого ви не знайдете в Evoque. Обидва автомобілі мають розкішні кабіни і неймовірні позашляхові якості, але за Evoque ви заплатите приблизно на 7000 доларів менше. Зрештою, вибір між цими двома Land Rover - справа особистого смаку, бюджету і того, скільки вантажного і пасажирського простору потрібно.

Салон

Салон Land Rover Evoque 2020 вміщує п'ять чоловік. Передні сидіння мають електропривод з регулюванням в 10 напрямках. У Evoque нового покоління більше місця для колін пасажирів другого ряду. 

Опціонально доступні:

  • передні сидіння з вентиляцією і підігрівом, 
  • передні сидіння з додатковим регулюванням потужності, 
  • масажні передні сидіння, 
  • задні сидіння з підігрівом.

Задній ряд сидінь у всіх комплектаціях має два повних набору кріплень дитячих автокрісел. 

Салон Evoque 2020 повністю відповідає преміум класу: розкішна оббивка, простір, комфорт і тиша. 

Багажник Land Rover Range Rover Evoque 2020 має 591 л. Якщо скласти задні сидіння, об'єм збільшиться до 1 383 л. 

Опціонально доступні підйомні двері з електроприводом і задні двері, керовані жестами - можна відкривати, махнувши ногою під бампером.

У стандартне мультимедійне оснащення Range Rover Evoque 2020 входить 10-дюймовий сенсорний екран, точка доступу Wi-Fi, Android Auto, Apple CarPlay, навігаційна система, Bluetooth, порт USB і стереосистема з шістьма динаміками. Другий 10-дюймовий сенсорний екран доступний як частина інформаційно-розважальної системи InControl Touch Pro Duo. Додатково можна замовити проекційний дисплей, цифрову приладову панель, стереосистему Meridian, супутникове радіо, HD-радіо і панорамний дах.

Хоча інтерфейс Touch Pro Duo є кроком вперед у порівнянні зі старим інтерфейсом InControl, з сенсорних екранів може бути важко читати під час водіння. 

Користувачі смартфонів по достоїнству оцінять стандартні Apple CarPlay і Android Auto.

Відео тест-драйв Land Rover Range Rover Evoque 2020

Технічні характеристики

Evoque 2020 року оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 246 кінських сил. У моделях R-Dynamic цей двигун поєднується з м'якою гібридною системою, збільшуючи потужність до 296 кінських сил. У стандартну комплектацію обох моделей входить дев'ятиступінчата автоматична коробка передач і фірмова система повного приводу. 

Оновлений Евок стартує з місця до сотні за 11,2 секунди, розвиває швидкість до 196 км / ч. 

Безпека

У стандартну комплектацію Range Rover Evoque 2020 року входить кілька допоміжних засобів для водія: камера заднього виду, система попередження про зіткнення, гальмівна система, передній і задній датчики парковки, система допомоги утримання смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків і моніторинг стану водія.

Можна вибрати додаткові функції допомоги водієві: високошвидкісне автоматичне гальмування, паркувальну камеру з об'ємним оглядом, перпендикулярну і паралельну паркувальну систему, попередження про поперечному русі ззаду, моніторинг сліпих зон, датчики глибини подоланої перешкоди, проекційний дисплей, адаптивний круїз-контроль і безпечний вихід. Опціонально доступні системи ClearSight Ground View і ClearSight Rear View. ClearSight Ground View використовує встановлену спереду камеру, щоб віртуально бачити «крізь» капот позашляховика, а ClearSight Rear View відображає те, що знаходиться за Evoque, на дзеркалі заднього виду.

Розміри і вага

Довжина кросовера Land Rover Evoque 2020 року - 4 371 мм, ширина - 1 965 мм, висота - 1 660 мм, колісна база - 2 660 мм. Споряджена маса автомобіля складає 1 780 кг, повна маса - 2 429 кг.

Можливі комплектації

Land Rover пропонує Evoque 2020 року в трьох основних варіантах: Evoque, R-Dynamic і First Edition. Деякі з них можна розділити на рівні по якості матеріалів в салоні. Evoque випускається в комплектаціях S і SE, а R-Dynamic - в комплектаціях S, SE і HSE. Перше видання поставляється як є.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Citroen C-Elysee 2020
Огляд тест-драйву: Citroen C-Elysee 2020
Червона Audi Q7
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Audi Q7 2020