Огляд тест-драйву: Lexus GS 2020

8 грудня 2020

Lexus GS - хороший розкішний седан середнього розміру. Він гарантує вражаючу потужність незалежно від того, який з двох двигунів ви вибираєте, а поліпшена підвіска F Sport забезпечує захоплюючу їзду з спортивною керованістю. У люксовому салоні використані тільки якісні матеріали. 

Седан Lexus GS 2020 року випуску

Нове в 2020 році 

Комплектація GS 300 знята з виробництва.

Кому варто купити? 

Якщо ви вирішите купити Лексус GS 2020 року, отримаєте комфорт під час поїздок, безліч стандартних функцій і розкішний салон. Цей седан підкреслить ваш статус. 

Нове або б/у авто? 

Lexus GS 2020 року є частиною покоління, яке дебютувало в 2013 модельному році, і за ці роки було проведено декілька рестайлінгів. Виробник оновив зовнішній стиль в 2016 році, додав Lexus Safety System + і навігацію в якості стандартного обладнання на 2017 рік. Lexus припинив випуск GS Hybrid і представив Amazon Alexa в якості опції на 2019 рік. У 2020 році Лексус відмовився від комплектації GS 300. 

Ви можете вибрати Лексус минулих років випуску і заощадити. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Lexus GS або BMW 5 серії?

BMW 5 серії є більш дорогим седаном, ніж GS, але й він пропонує більше. У 5-й серії є вибір потужних двигунів, в тому числі 617-сильний V8 з подвійним турбонаддувом. Крім того, спортивне управління робить його одним з найпривабливіших авто в своєму класі. Обидві моделі мають просторий п'ятимісний салон, великий багажник і безліч стандартних функцій безпеки. Серія 5 пропонує зручну інформаційно-розважальну систему, яка має кілька варіантів управління, включаючи сенсорний екран, контролер сенсорної панелі, фізичні кнопки і доступні засоби управління жестами. У цьому порівнянні BMW - кращий автомобіль.

Lexus GS або Mercedes-Benz E-Class?

Mercedes-Benz E-Class коштує дорожче, ніж GS, але він поставляється з багатшим інтер'єром і ширшим діапазоном комплектацій. Ви можете придбати цей Мерседес як седан, універсал, купе і кабріолет. Салон E-класу має стандартне оздоблення з елементами із натурального дерева та доступні передні сидіння з функцією масажу. Крім того, він може похвалитися широким спектром потужних двигунів і комфортною їздою. Складно назвати найкращий автомобіль в цьому порівнянні. Дозвольте ціні і вашим особистим уподобанням прийняти рішення.

Салон

Lexus GS 2020 року вміщує в салоні п'ять чоловік. Стандартні передні сидіння з електроприводом, регульовані в 10 напрямках, допомагають водієві знайти зручне положення. Задній ряд відрізняється комфортом для пасажирів будь-якого зросту. 

Повнопривідні базові моделі стандартно поставляються з обшивкою із синтетичної шкіри, передніми сидіннями з підігрівом і пам'яттю налаштувань водійського сидіння, рульового колеса і бічних дзеркал.

У моделях Лексус GS з заднім приводом додано шкіряне оздоблення, вентильовані передні сидіння. Водійське сидіння з механічним регулюванням в 16 напрямках встановлене в звичайному GS, передні спортивні сидіння з регулюванням в 10 напрямках - в F Sport.

Є два комплекти роз'ємів LATCH для дитячих автокрісел на задніх бокових сидіннях.

Висококласний салон GS оснащений стандартною обшивкою із синтетичної шкіри, яка заслуговує на похвалу за свою якість. Також доступні першокласні аксесуари, такі як акценти з дерева і алюмінію і оздоблення натуральною шкірою. 

Стандартний багажник GS об'ємом 521 л є одним з найбільших в своєму класі. Ви не зможете скласти задні сидіння. Багажник в GS F трохи менший - 396 літрів.

Стандартна інформаційно-розважальна система GS має великий 12,3-дюймовий дисплей з навігацією. На жаль, він оснащений метушливим, схожим на мишу, контролером Remote Touch, який відволікає під час водіння.

Додаткові стандартні функції включають Amazon Alexa, аудіосистему преміум-класу з 12 динаміками, голосові команди, Siri Eyes Free, HD Radio, Bluetooth і порт USB. Доступна аудіосистема преміум-класу Mark Levinson з 17 динаміками.

Відео тест-драйв Lexus GS 2020 року

Технічні характеристики 

У Лексус ГС традиційно вражаючі технічні характеристики. Седан має два варіанти силових агрегатів: 3,5-літровий двигун V6 потужністю 311 к.с. встановлений на GS 350 і GS 350 F Sport, і 5,0-літровий двигун V8 потужністю 467 кінських сил доступний в висококласному Lexus GS F. Ця модель може розігнатися з нуля до 100 км/год менш ніж за 5 секунд. 

Лексус ГС в комплектації з заднім приводом працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Повнопривідні моделі поставляються з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Обидві трансмісії відрізняються плавністью.

Задньопривідний Lexus GS 350 2020 року витрачає 10,2 л/100 км в змішаному циклі. Повнопривідний витрачає 11,2 л/100 км в змішаному циклі. 

Безпека

GS стандартно поставляється з системою безпеки Lexus Safety System +. У неї входить:

  • адаптивний круїз-контроль, 
  • попередження про виїзд з смуги руху, 
  • допомога в утриманні смуги руху, 
  • попередження про лобове зіткнення, 
  • виявлення пішоходів,
  • автоматичний дальнє світло фар. 

Моделі з заднім приводом мають додаткові стандартні функції безпеки: камеру заднього виду і чутливі до дощу склоочисники.

Доступні технології включають в себе моніторинг сліпих зон, попередження про перехресний рух ззаду, проекційний дисплей і датчики паркування.

Розміри і вага 

GS має довжину 4880 мм, ширину 1840 мм, висоту 1455 мм. Кліренс седана 130 мм, колісна база 2850 мм. 

Споряджена маса автомобіля складає від 1690 до 1829 кг. 

Можливі комплектації 

Lexus GS 2020 року випускається в трьох комплектаціях: GS 350, GS 350 F Sport і GS F. Потужний 311-сильний двигун V6 в базовій версії 350 і довгий список стандартних функцій роблять його надійним вибором для багатьох покупців.

Вам буде цікава комплектація GS 350 F Sport, якщо хочете додати динамічності поїздкам. Вона додає спортивну регульовану підвіску і режим Drive Mode Select з режимами Sport S і S +, які покращують керованість. 

Щоб отримати 467-сильний V8, виберіть оснащення GS F. 

Перші дві версії поставляються з заднім або повним приводом, топова GS F доступна тільки з заднім приводом.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen T-Roc 2020
Кросовер Volkswagen T-Roc 2020 року випуску
Компактний позашляховик Honda CR-V 2021
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Honda CR-V 2021