Огляд тест-драйву: MINI Clubman 2020

8 квітня 2020

Mini Cooper Clubman 2020 року має просторий і стильний салон, а також забезпечує комфортну експлуатацію в будь-яких дорожніх умовах. Цей автомобіль оснащений багатьма функціями безпеки і потужними турбованими моторами. Довгий список переваг виправдовує високу вартість Mini Cooper Clubman.

Огляд тест-драйву: MINI Clubman 2020

Нове в 2020 році

  • Оновлений дизайн
  • Система попередження при лобовому зіткненні доступна в базовій комплектації
  • Модель із трициліндровим двигуном знята з виробництва

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Mini Clubman 2020 року - це компактний автомобіль, який забезпечує відмінну керованість і маневреність як в міських умовах, так і на шосе. Ця модель коштує значно дорожче інших малолітражних автомобілів, які могли б скласти гідну конкуренцію Міні Куперу. Вибирайте Clubman, якщо ви є фанатом бренду, а інакше радимо розглянути інші варіанти.

Нове або б/в авто?

Mini Cooper Clubman другого покоління вперше з'явився в 2016 році, і з тих пір модель цілком інакша. Наприклад, стала доступна система повного приводу All4 і з'явилася високопродуктивна варіація John Cooper Works.

Найбільш значні зміни відбулися саме в 2020 році. Новий Clubman отримав оновлений зовнішній дизайн, більш потужний двигун для моделі John Cooper Works і стандартну систему попередження про зіткнення. Mini перестали випускати нові моделі Clubman з трициліндровим мотором. Це вагома причина розглянути для покупки модель 2019 року або старше.

Mini Clubman або Mini Countryman?

Mini Countryman і Mini Clubman мають багато спільного: шикарний інтер'єр, просторий вантажний відсік і відмінну керованість. Позашляховик Countryman відрізняється від Clubman більш просторим салоном. Якщо вам необхідний додатковий простір в автомобілі, вибирайте Mini Cooper Countryman.

Mini Clubman або Mini Cooper Hardtop?

Mini Clubman виглядає як подовжена версія Hardtop. Ці дві моделі мають схожий дизайн кузова і інтер'єру, а також однаковий набір функцій і систем безпеки. Головні відмінності полягають у великому вантажному відсіку і можливості оснастити Clubman повним приводом. Mini Cooper Hardtop не пропонує цю функцію, але коштує трохи дешевше.

Салон

Mini Clubman 2020 року вміщує 5 пасажирів. Базова модель поставляється з сидіннями зі штучної шкіри з функцією підігріву.

Інтер'єр поєднує в собі сучасні і ретроелементи дизайну. У салоні цього авто використані високоякісні матеріали.

Mini Clubman має один з найбільших багажників в класі малолітражних автомобілів - 480 л і 1330 л зі складеними задніми сидіннями.

Mini Clubman поставляється з 6,5-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи, Bluetooth, портом USB, стереосистемою з шістьма динаміками, HD-радіо, супутниковим радіо і кондиціонером. Доступні функції включають 8,8-дюймовий сенсорний екран, навігацію, Apple CarPlay, стереосистему Harman Kardon з 12 динаміками, бездротовий зарядний пристрій і двозонний автоматичний клімат-контроль.

Стандартний 6,5-дюймовий екран має просту структуру меню і управління за допомогою фізичних кнопок, розташованих на центральній консолі.

Відео тест-драйв Mini Clubman 2020 року

Технічні характеристики

Mini Clubman 2020 року має два варіанти двигунів. Передньопривідна модель Cooper S оснащена 189-сильним турбованим чотирициліндровим мотором і 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач із подвійним зчепленням. Спортивна варіація John Cooper Works обладнана двигуном потужністю 300 кінських сил, восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом.

Mini Clubman витрачає 9 літрів в місті і 6.9 л на шосе.

Безпека

Mini Clubman 2020 року поставляється в стандартній комплектації з камерою заднього виду, парктроніками, системою попередження при передньому зіткненні і автоматичним екстреним гальмуванням. Деякі з цих функцій входять в пакет систем допомоги водієві Active Driving Assistant від Mini. Доступні функції безпеки включають в себе систему допомоги при паралельній парковці, проекційний дисплей і адаптивний круїз-контроль.

Розміри і вага

Довжина Mini Cooper Clubman складає 4,26 м. Його споряджена маса коливається від 1408 до 1580 кг.

Можливі комплектації

Mini Cooper Clubman 2020 року поданий в трьох варіаціях: Classic, Signature і Iconic. Всі комплектації оснащені необхідними технічними функціями і відрізняються хіба що продуктивністю. Версія John Cooper Works обладнана повним приводом і покращеними опціями двигунів, але коштує дорожче базової моделі на кілька тисяч доларів.

 

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Toyota Yaris 2020
Огляд тест-драйву: Toyota Yaris 2020
Огляд тест-драйву: Infiniti QX50 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Infiniti QX50 2020