Объявления о продаже Ауди Ку 7 4 литра

С VIN-кодом
29.04.2024
46 500 $
1 850 235 грн
Дизель 4 л.
Автомат
234 тис. км
Днепр (Днепропетровск)
...Состояние идеальное По низу рынка Автомобиль полностью обслужен Вложений никаких не требует. Авто возможно приобрести в кредит, без справки о доходах. Все вопросы по телефону.
С VIN-кодом
21.03.2024
69 000 $
2 749 650 грн
Дизель 4 л.
Автомат
120 тис. км
Львов
...пробіг, авто проходить повністю перевірки в салоні ауді і вся інформація також у базі салону.Комплект резини. За час експлуатації замінені тормозні диски по колу,масла у всіх агрегатах(в редукторах,коробці і роздатці) Комплектація: Підвіска Advanced Plus з посиленою стабілізацією та посиленим спортивним заднім диференціалом, задня підрулююча вісь, активний вихлоп, мертві зони, скло тепло і звукоізолююче, підігрів лобового скла, дотяжки дверей, безключовий доступ, стеля алькантара, обдув та підігрів сидінь, задній клімат, підігрів керма і лобового скла, Apple CarPlay, камери 360 по колу, Активна система інтелектуальної безпеки із асистентом паркування(адаптивний круїз-контроль, контроль за полосами,радар…) аудіосистема BOSE, Webasto, матричні фари та багато іншого. За автомобілем слідкували,обслуговували своєчасно і тільки оригінальними комплектуючими! По всіх питаннях прошу телефонувати.
07.03.2024
25 300 $
1 008 205 грн
Бензин 4 л.
Автомат
19 тис. км
Львов
...підбору авто із США, Канади чи Європи? Тоді тобі у компанію Select Avto. Доставка протягом 45-55 днів з моменту викупу автомобіля. Вигода на автомобілі до 35% від ринку України. Даруємо безкоштовний підбір п'яти автомобілів з повною історією CARFAX.
С VIN-кодом
08.04.2024
10 000 $
398 500 грн
Бензин 4 л.
Автомат
297 тис. км
Черновцы
...Музика bose і грає дуже гарно В цьому році зробив по електриці Вже як на всіх q7 чи Touareg, акум нічого нерозряжає + новий акб AGM EXID Нові свічки запалювання Саленблоки деякі ричаги По ходові без стуків Пневма обслужена поміняв правий передній балон на новий ! Нові 2 передні лямбди Робочий ручник Нові колодки дорогі поставив 200км назад Кондюк зремонтував і заправив Працює кондюк ідеально Купляв для подорожі до цієї ситуації в державі але нажаль в подорожі на данний час небуде ! Потолок з заводу алькантара дуже гарний ! Салон в хорошому стані. Без панорами пятимісна Коробка працює добре Мотор працює також добре
19.03.2024
67 999 $
2 709 760 грн
Дизель 4 л.
Автомат
89 тис. км
Киев
...-Рідній пробіг! Вся історія на Офіціалі! -Жодного підкрасу! -Без Пробігу по Україні! -Тільки з Німеччини! -Один Власник з салону! -Розмитнення -100%, Сертифікована! -Салон шкіра NAPPA! -Максимальні сидіння S Line! -Вентиляція/Обдув сидінь! -Зкошений руль S Line! -Спідометр Монітор Virtual Cockpit! -Топові матричні фари MARTIX! -Динамічні Поворотники! -Пневмо підвіска+ Off Road! -Активний стабілізатор! -Активна задня вісь (підрулює)! -Чорний потолок! -Безключевий доступ! -Камера і Парктроніки 360*! -Проекція на лобове! -Всі можливі асистенти! -Активний круїз Distronic ACC! -Екстене гальмування! -Рух у пробці! -Стеження за смугами! -Мертві зони в дзеркалах! -Розпізнавання Пішоходів! -Топова музика BOSE 3D! -Ел.Багажник -Ел.Фаркоп! -Задній клімат! -Автономка Webasto з пультом! -Підсилені тормоза! -Різнокольорові підсвітки салону, порогів! -Оригінальні Диски R21 Audi Sport з новою Pirelli! Стан НОВОГО АВТО! Тільки після Т.О! Справжня німецька якість! В Топовій Комплектації! Можливий перерахунок з ПДВ, та у крипті! Можлива доставка по Україні та Європі! Дивитись в Києві на Печерську! Зазделегідь Наберайте!
Предложения от автосалонов

Ауди Ку 7 в Украине

Смотрите еще: