Всі моделі Всі моделі

Оголошення про продаж Шевроле Еквінокс 2 літра

З VIN-кодом
23.03.2024
19 150 $
768 681 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Автомат
105 тис. км
Київ
...подогрев руля, удержание в полосе, предупреждение о столкновениях, авто плей, автомобильный запуск, фаркоп.Музыка Bose.Таких комплектаций почти нет в Украине, а с ГБО НИКАКОЙ. Поэтому обращайте внимание на размер экрана мультимедийной системы (в Premier он больше), а также на наличие удержания в полосе движения (кнопка на руле), и наличие вентиляции сидений летом просто необходима опция для кожаных салонов.Установлено ГБО 5го поколения (1300 евро)новая резина (уже переобувь), есть зимняя резина.Заменено масло АКПП (методом частичной замены, дважды).Отдам масло в двигатель в качестве торга.
З VIN-кодом
07.05.2024
12 900 $
517 806 грн
Бензин 2 л.
Автомат
65 тис. км
Львів
...салоном та багатьма технологічними функціями. Сучасний Дизайн: Equinox Premier має стильний і сучасний зовнішній вигляд, що включає в себе характерний передній грільцю та виразні фари. Комфортний Салон: Внутрішній простір обладнаний комфортабельними сидіннями, високоякісними матеріалами та розумним розташуванням елементів керування. Технології: Автомобіль оснащений інфотейнмент-системою, сенсорним екраном, підтримкою смартфонів, системою навігації та іншими сучасними технологіями. Безпека: Equinox Premier має системи безпеки, включаючи систему аварійного гальмування, систему моніторингу сліпих зон, систему попередження про виїзд з полоси та багато інших функцій, що забезпечують безпеку. Практичність: Модель має просторий багажник і можливість складати задні сидіння, що робить її більш практичною для перевезення великих вантажів. Пальну Ефективність: Вибір моторів дозволяє збалансувати продуктивність і пальну ефективність відповідно до ваших потреб. 2018 Chevrolet Equinox Premier - це зручний і функціональний автомобіль, ідеальний для щоденних поїздок та подорожей. Він пропонує комфорт, безпеку та сучасні технології за доступною ціною.
З VIN-кодом
06.01.2024
19 000 $
762 660 грн
Бензин 2 л.
Автомат
62 тис. км
Київ
...– не берите 1,5л с 6ст, они слабы. Здесь 250л.с., едет супер (на уровне с мерсами и BMW).Очень хорошая ходовая, очень хорошо держит дорогу, хорошая шумоизоляция. Очень технологичная, много разных систем помощи и инноваций.19 колеса на новой крутой зимней резине, датчики давления шин.Салон в идеале, кожаные сиденья из перфорированной кожи, водительское с электрорегулировкой, подогрев сидений.Ровный пол заднего ряда. Задние сиденья складываются в ровный пол с багажником.Хорошая музыкальная система, большой мультимедиа-экран, беспроводная зарядка телефона, USB порты для переднего пассажира и куча других наворотов.Автомобиль имеет топовые led-фары.Функция автоматического дальнего света. Противотуманные фары. Задняя камера и парктроники. В боковых зеркалах – датчики слепых зон.Электро привод багажника, открывание махом ноги.Дистанционный запуск авто и запуск кнопкой, система старт/стоп для экономии топлива.Бесключевой доступ, беспроводная зарядка телефона, карплей и андроид авто.Имеется заводской фаркоп и функция буксировки прицепа. За такие деньги вы не найдете лучшего автомобиля.Все тюксоны, митсубиши, рено, киа – слабы по динамике и езде. Это авто высокого уровня!
З VIN-кодом
19.02.2024
17 599 $
706 423 грн
Бензин 2 л.
Автомат
95 тис. км
Черкаси
...крутой комплектации.Есть все, что нужно в современном внедорожнике.Звоните спрашивайте, дам ответ на любой ваш вопрос!Торг возле АВТО!
З VIN-кодом
10.05.2024
18 999 $
762 619 грн
Бензин 2 л.
Автомат
43 тис. км
Івано-Франківськ
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
03.01.2024
21 000 $
842 940 грн
Бензин 2 л.
Автомат
70 тис. км
Київ
...автоматі. Повний привід. 19 колеса на новій зимовій резині. Салон в ідеалі, шкіряні сидіння з перфорованої шкіри, пам& #700; ять сидінь, передні сидіння з електро регулюванням, з обдувом, з підігрівом, підігрів керма. Задні сидіння з підігрівом і можливістю вибору підігрів всього сидіння чи тільки спинки. Рівна підлога заднього ряду. Задні сидіння складаються в рівну підлогу з багажником. Величезна панорама, музика Bose, найбільша мультимедіа яка можлива, бездротова зарядка телефону, usb порти для переднього пасажира, для заднього ряду. Ніші для мокрих зонтів в передніх дверях. Авто має топові led-фари по колу. Функція автоматичного дальнього світла. Протитуманні фари. Опції і асистенти які допомагають під час водіння: - датчики сліпих зон - камера 360, камери заді, спереду і в бокових дзеркалах - дзеркало заднього виду і бокове з автозатемненням - утримання в полосі з підрульовуванням - дистронік - попередження зіткненню з проекцією на лобове скло - контроль за авто попереду і пішоходами, наприклад людина вискакує перед авто, спрацьовує попередження і екстрене гальмування - вібрування водійського сидіння під час небезпеки - опускання бокових дзеркал при паркуванні - контроль за пішоходами під час паркування - електро привід багажника - відкривання багажника без рук, махом ноги - дистанційний запуск авто, з підігрівом чи охолодженням сидінь і салону - безключовий доступ - запуск кнопкою - бездротова зарядка телефона , карплей, андроїд авто. Авто технічно і візуально чудове. Динамічне, потужне, з збитою підвіскою, комфортне і тихе в салоні, при цьому витрата бензина як у малолітражки. Великий багажник , в який можна засунути все що завгодно. Є фаркоп і функція буксировки причепа.
З VIN-кодом
19.12.2023
19 500 $
782 730 грн
Бензин 2 л.
Автомат
71 тис. км
Київ
...телефона.Запуск двигателя с кнопки есть дистанционный запуск с подогревом или охлаждением сидений. Задние сиденья тоже с подогревом. 2-зонный климат. Подогрев руля.Камеры на 360 градусов, датчики слепых зон, предупреждение об авто и пешеходах спереди проекцией на лобовое стекло и вибрацией кресла. Есть функция удержания полосы с подруливанием. Бесконтактное открытие багажника – махом ноги.В авто стоит двигатель 2.0 (260 л.с) на 9-ступенчатом автомате с турбиной. Очень легко набирает скорость, работу коробки при этом почти не чувствуешь – все плавно. Можно выбрать постоянный или подключаемый полный привод. Есть еще опция буксировки прицепа. Два ключа.Салон и багагажник вместительны, подвеска работает плавно.Визуально и технически авто в хорошем состоянии. Пройдено ТО.
З VIN-кодом
18.01.2023
18 000 $
722 520 грн
Бензин 2 л.
Автомат
55 тис. км
Черкаси
...сторона почти без замен рабочих деталей). Обмен не интересует. CarPlay, управление воротами, электро регулировка сиденья водителя, электробагажник, фаркоп производителя, датчики встречной полосы, датчик света, добавлены LED, расход топлива реальный 9.8 литров по городу. Есть зимняя резина.

Шевроле Еквінокс в Україні

Дивіться також: