Огляд тест-драйву: BMW X6 2019

7 лютого 2019

Нова модель BMW X6 2019 це пожвавлена, але менш практична версія X5. Невеликий X5 знається на перевезенні людей та їх вантажу з найвищим рівнем комфорту, більший X6 з купеподібним профілем має більш спортивну натуру. Можливо спочатку поєднання типових пропорцій позашляховика із зовнішністю спортивного купе може виглядати дивною ідеєю, але, зрештою, X6 досяг певного успіху, конкуруючи з Mercedes-Benz GLE Coupe. Пропонуючи потужні шестициліндрові та V8 двигуни, доступний він у версії X6 M.

Огляд тест-драйву: BMW X6 2019

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте продуктивний автомобіль, то скоріше бажаєте отримати спортивні відчуття, ніж практичність. В такому випадку варто розглянути варіант BMW X6 2019. Легендарні розкіш бренду та хороший рівень продуктивності гарантовані. Бонусом стануть 20 см кліренсу BMW X6 2019 та опційна система повного приводу.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви твердо переконані, що форма має відповідати функціям, які виконує автомобіль, X6 не для вас. Профіль позашляховика виглядає класно, але він негативно впливає на особистий простір задніх пасажирів та вантажний об’єм. Крім того, третій ряд не пропонується навіть як опція.

Нове у 2019 році

Ми щасливі повідомити, що Apple CarPlay від тепер є частиною базового оснащення, так само як система виявлення сліпих зон. Також доплачувати не доведеться за попередження про виїзд за межі смуги руху, попередження про можливе зіткнення з функцією виявлення пішоходів та гальмування при їзді по місту.  

Враження від їзди

Новий BMW X6 великий, достатньо важкий і жвавий позашляховик. Перш за все, варто відзначити, що він швидкий. Шестициліндровий двигун здатний розігнати його до сотні за 6.4 секунд. З більшим V8 сотні автомобіль досягне за 5.8 секунд, що дозволяє йому конкурувати зі спортивним седаном. Більш того, X6 вражає точністю входження в повороти. Шанувальники азартної їзди зрадіють тому, що позашляховик доступний з приводом на задні колеса. При повсякденному використанні вражає високим рівнем комфорту. Що стосується недоліків, то перш за все це великі сліпі зони позаду. Проблема, з якою не просто так впоратися. На щастя з нав’язливою системою стоп/старт розібратися легше, її можна просто вимкнути.

Найкращі характеристики

Новенький X6 виступає законодавцем моди, масивний позашляховик є важливою частиною портфоліо BMW. Він не лише став праобразом для менших X4 і X2, а й надихнув дизайнерів інших брендів.

Якщо ви справжній меломан і маєте додаткові кошти, вашої уваги заслуговує аудіосистема «Bang & Olufsen» на 16 динаміків, завдяки якій ви на довго запам’ятаєте кожну ноту улюбленої композиції.

Детально про автомобіль BMW X6

Інтер’єр

Нічого приховувати, що стилістичні лінії екстер’єру X6 це відхід від класики BMW, але і подібного фанати знайдуть чимало. Як і у X5 передні сидіння X6 дуже комфортні та підняті достатньо для того, щоб гарантувати водію і передньому пасажиру відмінну видимість. Широкий підлокітник з внутрішнім відсіком розділяє водійське і пасажирське крісло. Центральний 10.2-дюймовий екран контролює навігацію, аудіо та інші функції. Салон BMW X6 2019 передбачений на п’ятьох людей. Крім того, високим заднім пасажирам доведеться берегти голову, адже лінія даху обмежує простір. З багажним відділенням непоганих розмірів та задніми сидіннями, що складаються, X6 пропонує не такий поганий рівень практичності, але до X5 далеко.

Відео тест-драйв BMW X6 2019 року

Екстер’єр

Те, що пропонує X6 або подобається, або ні. З’явившись у 2009 році, X6 став загадкою, пропонуючи купеподібний профіль і пропорції традиційного позашляховика. Друге покоління, яке побачило світ чотири роки тому, залишилося вірним основним лініям, але підняло поняття власного стилю на новий рівень. Основною відмінною рисою є похилий дах. Вже неодноразово згаданий X5 більше вписується у поняття традиційного позашляховика, в той час як X6 нагадує збільшене, спортивне купе. Перед нами випадок, коли є все і одразу, включно з вражаюче виразною стилізацією та можливостями позашляховика.

Базова комплектація

Модель sDrive 35i постачається з чорною, шкіряною обшивкою, електроприводом дверей багажника, 14 автоматичними режимами налаштування водійського сидіння, камерою заднього виду, передніми/задніми сенсорами паркування, трьома ступенями підігріву передніх сидінь, універсальним відкривачем гаражних дверей, двозонним клімат-контролем та електроприводом рульової колонки. У 2019 році усі моделі X6 отримали набір «Active Driving Assistant», до якого увійшли попередження про виїзд за межі смуги руху, попередження про можливе зіткнення, функція виявлення пішоходів та автоматичне гальмування. До технологічного ряду приєднався Apple CarPlay.

Опційне обладнання

Пакет «Driver Assistance» позбавили системи виявлення сліпих зон та інформування про ліміт швидкості, оскільки вони поповнили перелік стандартного оснащення. Пакет «Convenience», між тим, гарантує клімат-контроль чотирьох зон для моделей з шестициліндровими двигунами. Пакет «Premium» додає допомогу при паркуванні, камеру кругового огляду, проекційну приладову панель на вітровому склі, бездротову зарядку та точку Wi-Fi. До пакету «Executive» потрапили функція «м’якого» зачинення дверей, задні завіси, адаптивні, світлодіодні фари та автоматичне дальнє світло. Окремими опціями є динамічна система контролю амортизаторів і задня пневматична підвіска.  

Під капотом

Модель початкового рівня sDrive 35i пропонує шестициліндровий двигун об’ємом три літри на 306 кінських сил і 400 Нм. Компонується він восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на передні колеса, в якості опції пропонується повний, що більше пасує натурі позашляховика. Розгін до сотні відбувається за 6.4 секунд. Витрата пального знаходиться на рівні 11.4 л/100км у міському, 7.0 л/100км у заміському та 8.4 л/100км у змішаному циклах. Модель xDrive 50i отримала 4.4-літровий V8 турбодвигун на 450 кінських сил і 650 Нм. Пару йому складає та сама коробка передач. Привід стандартно повний. Розгін відбувається за 5.8 секунд. Витрата пального становить 13.1 л/100км у місті, 7.8 л/100км за його межами та 9.7 л/100км у середньому. Окремо доступні дизельні турбодвигуни на 258, 313 та 380 кінських сил. З першим автомобіль розженеться за 6.7, з другим – за 5.8, а з третім – за 5.2 секунд. Витрата пального у змішаному циклі становить 6.0, 6.3 та 6.6 л/100км відповідно. Привід стандартно повний.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW X1 2019
Огляд тест-драйву: BMW X1 2019
Огляд тест-драйву: Ford Flex 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford Flex 2019