Огляд тест-драйву: Buick Enclave 2021

23 грудня 2020

Buick Enclave - хороший середньорозмірний позашляховик. Він має довгий список стандартних інформаційно-розважальних функцій, пропонує комфортну поїздку і потужний двигун V6. Авто може похвалитися одним з найпросторіших салонів у своєму класі. Однак цей кросовер поставляється з декількома стандартними функціями активної безпеки (хоча багато з них доступні), і в ньому занадто багато неякісних матеріалів салону для автомобіля з такою високою базовою ціною.

Новий білий Buick Enclave 2021 на AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

Істотних змін у 2021 році немає.

Кому варто купити? 

Добре обладнаний і просторий, Buick Enclave - привабливий автомобіль. Вам варто вибрати Бьюїк Енклейв, якщо потрібен універсальний середньорозмірний позашляховик. У трирядному салоні достатньо простору для пасажирів. Місткий багажник дозволяє перевозити практично будь-який вантаж. Позашляховик оснащений функціональною і простою у використанні інформаційно-розважальною системою.

Обов'язково протестуйте Buick Enclave, щоб прийняти правильне рішення про покупку. 

Нове або б/у авто? 

Істотних відмінностей між моделями 2020 і 2021 років немає. Представлений на ринку Buick Enclave належить до другого покоління, яке дебютувало в 2018 році. Вибирайте позашляховик з пробігом або минулих років випуску. Ви не пропустите нічого важливого, але заощадите. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Buick Enclave або  Chevrolet Traverse

Chevrolet Traverse має багато спільного з Buick Enclave. Ці позашляховики середнього розміру мають однаковий пасажирський і вантажний простір, обидва оснащені одним і тим же двигуном V6. Головна перевага Chevy - його доступність. Немає особливих причин витрачати набагато більше, щоб отримати, по суті, той же автомобіль.

Buick Enclave або GMC Acadia

У Enclave і Acadia багато спільного: показники продуктивності, GMC може бути оснащений таким же двигуном V6. GMC коштує дешевше, ніж Buick, але Enclave пропонує кілька переваг. Енклейв має кращу прогнозовану надійність, просторі сидіння в третьому ряду і набагато більше вантажного простору. GMC - прекрасний автомобіль, але Buick - кращий вибір.

Салон

У цьому трирядному позашляховику можуть розміститися до семи чоловік. Тканинне оздоблення є стандартним, як і передні сидіння з підігрівом і електрорегулюванням. Оновлення включають шкіряну обшивку, вентильовані і масажні передні крісла, крісла другого ряду з підігрівом, третій ряд з функцією автоматичного складання і рульове колесо з електроприводом і підігрівом.

Мало хто з суперників надає стільки простору в салоні, як Buick Enclave. Ви виявите, що навіть дорослим вистачає місця в третьому ряду. Капітанські крісла другого ряду полегшують доступ до задньої частини салону. 

Позашляховик Buick Enclave має два повних набору роз'ємів LATCH на сидіннях другого ряду і якір страхувального ременя для кожного сидіння третього ряду. 

Якість салону - недолік Buick Enclave. Дешеві пластикові панелі і перемикачі зрадницьки скриплять під час використання або простого дотику. Навіть красиві дерев'яні деталі на їхньому тлі здаються трохи вбогими.

Enclave має один з найбільших багажників в класі позашляховиків середнього розміру. У нього є 668 літрів простору за третім рядом, 1642 літрів за другим рядом і 2763 літрів за першим. Крім того, ви знайдете в Buick 880 літрів під підлогою багажника.

Інформаційно-розважальна система Enclave багато оснащена і проста у використанні. Є багато фізичних елементів управління, сенсорний екран яскравий і моментально реагуючий.

Стандартні інформаційно-розважальні функції: 

  • 8-дюймовий сенсорний екран, 
  • Apple CarPlay і Android Auto, 
  • стереосистема з шістьма динаміками, 
  • Bluetooth, 
  • шість портів USB, 
  • Siri Eyes Free,
  • точка доступу Wi-Fi.

Ви можете поліпшити Бюік Енклейв 2021, підібравши потрібні характеристики комфорту. Доступні опції: навігаційна система, бездротова зарядка пристроїв, супутникове радіо, HD Radio і аудіосистема Bose з 10 динаміками, дистанційний запуск, запуск натисканням кнопки, доступ без ключа, тризонний автоматичний клімат-контроль і панорамний дах.

Відео тест-драйв Buick Enclave 2021 року 

Технічні характеристики 

Enclave приводить в рух енергійний 3,6-літровий двигун V6 потужністю 310 кінських сил. Він легко розганяє цей автомобіль до сотні всього за 5,15 секунд. 

V6 працює в парі з дев'ятиступеневою автоматичною коробкою передач з плавним перемиканням передач.

З переднім приводом Buick Enclave 10.7 л/100 км в комбінованому циклі. Додавання повного приводу збільшує показник до 11.2/100 км.  

Enclave відрізняється вишуканою поїздкою з хорошими манерами, а його підвіска допомагає автомобілю непомітно долати нерівності дороги. У нього спокійна керованість, частково завдяки надійним гальмам і хорошому зворотному зв'язку рульового управління. Незважаючи на це, громіздкому трирядному позашляховику буває важко маневрувати в обмеженому просторі.

Безпека

Стандартні розширені функції безпеки - це камера заднього виду і датчики паркування ззаду. 

Доступні розширені функції безпеки: система паркувальних камер кругового огляду, передній датчик парковки, попередження про виїзд з смуги руху, Lane Keep Assist, адаптивний круїз-контроль, попередження про лобове зіткнення, покращене автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон, індикатор відстані до транспортних засобів поруч.

Розміри і вага 

Buick Enclave 5,18 м в довжину. Його споряджена маса коливається від 1977 до 2125 кг, а повна маса автомобіля складає 2794 кг. 

Можливі комплектації 

Buick випускає Enclave 2021 року в чотирьох комплектаціях: Preferred, Essence, Premium і Avenir. Повний привід (AWD) доступний у всіх комплектаціях, крім Preferred. Базова модель оснащена безліччю технологій, але в ній мало функцій допомоги водієві. Щоб отримати додаткові елементи комфорту, такі як шкіряні сидіння, вам необхідно вибрати версію Essence, а для поліпшення технологій безпеки, вибирайте комплектацію Premium або Avenir.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Subaru Forester 2021
Новий позашляховик Субару Форестер 2021 року
Новий Hyundai Tucson синього кольору на AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Tucson 2021