Огляд тест-драйву: Cadillac Escalade 2018

3 травня 2018

Улюбленець мам і магнатів Cadillac Escalade - це повноцінний, вишуканий позашляховик з виразною стилізацією, великим V8 двигуном і салоном на вісім людей. Доступний у двох розмірах, повнорозмірний Escalade і навіть більший Escalade ESV, наймасивніший позашляховик Cadillac, конкурує з Lincoln Navigator, меншими Mercedes-Benz GLS, Infiniti QX80, Lexus LX і технічно подібними GMC Yukon and Chevy Tahoe і Suburban. На розсуд представлено чотири комплектації: Base, Luxury, Premium Luxury і Platinum. За неймовірною решіткою радіатора прихований найбільший у класі 6.2-літровий V8 на 426 кінських сил. У поточному році пару йому складає автоматична коробка передач на 10 ступенів, завдяки чому покращився рівень економії. Стандартним приводом є задній, але повний доступний також. Позашляховик здатний буксирувати 3.765 кг, до сотні розганяючись приблизно за шість секунд.

Огляд тест-драйву: Cadillac Escalade 2018

Вам сподобається

Бажаючим отримати найбільший серед великих позашляховиків, варто звернути увагу на Escalade. Але творіння Cadillac не просто пропонує салон на вісьмох людей, він оздоблений шкірою, доповнений сучасними технологіями і вражає вишуканістю.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Позашляховик з такими габаритами і вагою як у  Escalade можна асоціювати з надійністю і безпекою, але насправді він отримав чотири з п’яти зірок за загальну безпеку від Національного управління безпекою руху на трасах США. А менші Mercedes GLS 550 і AMG GLS 63 пропонують більше потужності і краще управління.

Нове у 2018 році

У поточному році Cadillac Escalade обладнали новою десятиступінчастою автоматичною коробкою передач, що позитивно відобразилося на економії. Топова модель Platinum отримала оздоблення салону «Maple Sugar» з акцентами «Jet Black».

Враження від їзди

Позашляховик виглядає масивно і, навіть, загрозливо. Але люди за кермом отримують вкрай піддатливий транспортний засіб. Він зручний, легкий в управлінні, добре тримається на дорозі і потужний. Звісно великі розміри вносять свої корективи і паркування перетворюється на нелегкий процес, але на дорозі Escalade поводиться як вишуканий седан. 6.2-літровий V8 двигун в міру брутальний. Браку потужності водій не відчує в принципі. Ситуація стала ще кращою з новою автоматичною коробкою передач на 10 ступенів. Система «Magnetic Ride Control» творить дива, дозволяючи масивному Escalade поглинати нерівності дороги і чітко входити в повороти. Управління з підсиленням дивує пропорційністю відповіді. Додавши систему повного приводу, отримуємо майже всюдихідний транспортний засіб.

Найкращі характеристики

Якщо ви непокоїтеся з приводу паралельного паркування з таким великим автомобілем - заспокойтесь. Автоматична допоміжна система паркування входить до бази. Вона використовує ультразвукові сенсори для виявлення підходящого паркувального місця і скеровує автомобіль туди, водієві залишається тільки натискати на педалі.

Функції електроприводу, підігріву і охолодження передніх сидінь є стандартними для всіх Каділак Ескалейд 2018-го модельного року, але топова Platinum додасть масаж. При тривалому перебуванні за кермом це рятує.

Детально про автомобіль Cadillac Escalade

Інтер’єр

При вражаюче просторому салоні новий Escalade дозволяє сповна насолодитися вишуканою шкірою, дерев’яними акцентами і сучасними технологіями. Позашляховик вміщує вісьмох пасажирів з суцільним сидінням другого ряду і сімох з двома окремими кріслами. Третій ряд тіснуватий для високих пасажирів, але у версії Cadillac ESV можна розраховувати на додаткові сантиметри і, заразом, кращий об’єм багажного відділення. Другий і третій ряди повністю складаються, дозволяючи максимально збільшити вантажний простір.

Екстер’єр

Не помітити масивну решітку радіатора неможливо, але цілком реально пропустити активні аерозатвори за нею, які закриваються для покращення аеродинаміки і економії пального. Виграє Escalade від повністю світлодіодних фар з чотирма кристалами, які виконують роль дальнього світла, забезпечуючи вражаюче освітлення. Довгі вертикальні задні фари теж використовують світлодіоди, що дозволяє не губити позашляховик з виду при поганих погодних умовах і сприяє моменту безпеки. Встановлений для покращення аеродинаміки задній спойлер не лише додає спортивної харизми, а й приховує задній двірник.

Базова комплектація

У 2018-му стандартними елементами для Cadillac Escalade нового покоління стали передні сидіння з 12 режимами автоматичного налаштування, 20-дюймові колеса, система «Magnetic Ride Control» і функція відкривання багажника без рук. Дистанційний старт, тризонний клімат-контроль і змінна приладова група не дадуть забути про високий статус Escalade, так само як третій ряд сидінь, який складається автоматично, підігрів і охолодження передніх сидінь, склоочисники з сенсорами дощу, камера кругового огляду, автоматична допоміжна система паркування, Apple CarPlay і Android Auto, аудіосистема «Bose Centerpoint» на 16 динаміків, точка Wi-Fi, інформаційно-розважальна система CUE з навігацією, рульова колонка, яка регулюється по куту і вильоту, та шкіряне кермо.

Опційне обладнання

Система слідкування за дорожньою розміткою, система допомоги руху по смузі, адаптивний круїз-контроль, попередження про перехресний рух, 22-дюймові колеса доступні Cadillac Escalade. Бажаючим отримати більше топова Platinum пропонує шкіру Nappa, замшеве мікроволокно стелі, 18 режимів налаштування передніх сидінь з масажем для водія. Опціями стали приладова панель на вітровому склі, люк даху, розважальна система для задніх сидінь з 9.0-дюймовим екраном, бездротовими навушниками і дистанційним управлінням. Модель Platinum отримала унікальну хромовану решітку радіатора, автоматичні підніжки, замшеве оздоблення стелі, шкіряну приладову групу і консоль.

Технічні характеристики

За потужність Cadillac Escalade відповідає 6.2-літровий V8 двигун на 426 кінських сил та 623 Нм. Стандартною у поточному році стала автоматична коробка на 10 ступенів. Сотні позашляховик  досягає за 6.0 секунд. Витрата пального Cadillac Escalade з заднім приводом становить 16.8 л/100 км у міському, 10.2 л/100 км у заміському та 13.5 л/100 км у змішаному циклах. З повним приводом витрата пального зростає до 16.8, 10.7 та 13.7 л/100 км відповідно.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz CLA-Class 2018
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz CLA-Class 2018
Огляд тест-драйву: BMW X4 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: BMW X4 2018