Огляд тест-драйву: Chery Tiggo 8 2020

11 листопада 2020

Chery Tiggo 8 2020 року - просторий семимісний SUV. Строгий зовнішній вигляд, продуманий до дрібниць інтер'єр і багате базове оснащення повністю розривають шаблон про китайські автомобілі. Оцініть Чері Тігго 8!

Новий позашляховик Chery Tiggo 8 2020 року випуску

Нове в 2020 році 

Chery Tiggo 8 2020 року - повністю оновлена модель. 

Кому варто купити? 

Купити Чері Тігго 8 варто, якщо у вас велика сім'я - в просторому семимісному салоні помістяться всі. Ця модель Chery відмінно підійде для частих виїздів за місто, адже має непогані позашляхові характеристики. 

Нове або б/у авто? 

Автомобиль попередніх поколінь дозволить заощадити, але позбавить вас всіх новинок і фішок нової моделі. Проведіть тест-драйв, подивіться відео Chery Tiggo 8 2020 року і самі оцініть, за що платите.

Салон

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

У Chery Tiggo 8 2020 року три ряди сидінь для семи пасажирів, в комплектації Comfort поміщається п'ять чоловік. 

Салон Тігго 8 виглядає пристойно: чи не розкішно, і не хистко. В інтер'єрі багато чорного пластику. Сидіння обшиті штучною шкірою високої якості. Самі крісла ергономічні. 

Середній ряд сидінь досить просторий. Диван може висуватися вперед завдяки напрямним. За це будуть вдячні задні пасажири. Третій ряд крісел не створює потрібного комфорту дорослим, але цілком підходить для дітей. 

Приладова панель красиво оформлена. Додатковим родзинкою є декоративне підсвічування по всьому салону. Особливо воно ефектне вночі. 

Якщо вам потрібно більше світла вдень, не хвилюйтеся, тому що є панорамний дах.

Багажне відділення в Tiggo 8 відмінне. При складеному третьому ряду можна розраховувати на 890 літрів. Коли ви залишаєте сім'ю вдома і складаєте другий ряд, вам доступно більше 1900 літрів простору. 

У Черрі Тігго 8 вам навіть не потрібно самостійно відкривати багажник. У цій моделі п'яті двері з електроприводом, і ви можете налаштувати їх так, щоб вони відкривалася наполовину або повністю за допомогою інформаційно-розважальної системи.

У Chery Tiggo 8 чудова комплектація інформаційно-розважальною системою і помічниками водія для своєї ціни. Уже в початковій версії ви отримуєте 10,25-дюймовий сенсорний екран, на якому розміщені камери з оглядом на 360 градусів. Хотілося б, щоб камери були більш чіткими, але для більшості завдань і в більшості умов освітлення цього достатньо. 

Дуже шкода, але у Тігго 8 немає Apple CarPlay або Android Auto. Однак Bluetooth на цій моделі працює добре, так що претензій немає. 

З інших зручностей водій отримує сидіння з електронним регулюванням. Також є підігрів крісел для пасажира і водія. Ви отримуєте двозонний автоматичний клімат-контроль, яким можна керувати за допомогою сенсорної панелі. На рульовому колесі розташовані зручні кнопки для керування круїз-контролем і для перемикання між дисплеями цифрової панелі приладів. Як і у випадку з попереднім поколінням, Chery використовує в Tiggo 8 деякі не зовсім стандартні терміни. Але в цілому все зрозуміло. 

Одна з найкрутіших особливостей цієї машини - ключ в розумному годиннику, а не в звичайному брелоку. За допомогою ключа розумного годинника ви можете розблокувати і заблокувати свій автомобіль, опустити вікна, відкрити задні двері або навіть запустити двигун. Звичайно, доведеться звикнути до інтерфейсу, але це дуже корисний аксесуар. Тільки не загубіть годинник. 

Відео тест-драйв Chery Tiggo 8 2020 року

Технічні характеристики 

Tiggo 8 отримав 147-сильний 1,5 л турбований бензиновий мотор з максимальним обертовим моментом 210 Нм в діапазоні від 1750 до 4500 обертів. Такий же агрегат був під капотом Chery Tiggo 7 і відмінно себе зарекомендував. 

Якщо хочете більше потужності, вибирайте дволітровий турбований дизельний двигун Чері Тіго 2020. Він має 170 к.с. і доступний в версіі Premium.

В Україні Chery Tiggo 8 представлені з 6-ступінчастою механікою в комплектації Comfort і Luxury, 6-ступінчастим автоматом з подвійним сухим зчепленням в Luxury і безступінчатим варіатором в Premium. Всі версії автомобіля передньопривідні. 

У питанні витрати палива Chery Tiggo 8 2020 року, ви отримаєте те, що отримаєте, коли поєднуєте 1,5-літровий двигун з турбонаддувом з досить великим кузовом. Показники справедливі і складають 7,3 л на 100 км в змішаному циклі. Дизельний мотор вимагає 7,7 літрів палива. 

До сотні на спідометрі Черрі Тіго 8 2020 набирає розгін за 11,3 с.

Безпека

У Chery Tiggo 8 характеристики безпеки не так вже й погані для своєї ціни. У вас є 6 подушок безпеки, АБС з електронним розподілом гальмівного зусилля, контроль стійкості, контроль тяги, допомога при рушанні з місця і контроль спуску, система моніторингу тиску в шинах і електронний протиугінний пристрій в поєднанні з іммобілайзером двигуна. Нарешті, ви отримуєте ремені ISOFIX для дитячих сидінь. 

Розміри і вага 

Габарити Chery Tiggo 8 2020 стандартні для семимісного позашляховика: довжина - 4700 мм, ширина - 1860 мм, висота - 1705 мм. Дорожній просвіт становить 200 мм, тому автомобіль легко справляється з перешкодами бездоріжжя.

Виробник декларує споряджену масу Tiggo 8 від 1556 до 1616 кг, залежно від комплектації. 

Можливі комплектації 

Chery Tiggo 8 можна придбати в комплектації Comfort, Luxury і Premium. 

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Renault Sandero 2020
Хетчбек Рено Сандеро 2020 року
Новий Jeep Wrangler 2020 року на дорозі
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Jeep Wrangler 2020