Огляд тест-драйву: Chevrolet Tahoe 2018

6 лютого 2018

З вражаючою кількістю внутрішнього простору, сучасними технологіями, потужним V8 і неймовірною здатністю буксирувати будь-що, стильний Chevrolet Tahoe продовжує домінувати у категорії габаритних позашляховиків. Будучи доступним з приводом на два і чотири колеса, він сміливо виступає проти Ford Expedition, Nissan Armada, Toyota Sequoia і GMC Yukon. На розсуд покупця представлені LS, LT і Premier комплектації та декілька посадочних конфігурацій. Найбільшою популярністю користуються версії на 8 та 7 пасажирів, у разі обрання останньої покупець отримує капітанські крісла другого ряду. У 2018 році Chevrolet представила Tahoe Custom, п’ятимісну модель, в якій третього ряду позбулися заради вантажного простору.  

Огляд тест-драйву: Chevrolet Tahoe 2018

Вам сподобається

Просторий, вишуканий і потужний, небагато транспортних засобів оснащені краще, ніж сучасний Tahoe. Улюбленець великих сімей легко перетворюється на підкорювача бездоріжжя, а завдяки доступній системі повного приводу, ви отримуєте можливість дістатися значно віддаленіших місць, ніж зі звичайними кросоверами.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

На ринку представлені більш дешеві й економні варіанти на три ряди сидінь, включно з ще одним творінням Chevrolet, потужним Traverse. Чимало нарікань може викликати розмір Tahoe, особливо при паркуванні.

Нове у 2018 році

У поточному році було представлено спеціальне видання Rally Sport Truck або RST, що додало лінійці Tahoe лоску і стилю. Вихлопна система Borla, більші Brembo гальма і 6.2-літровий V8 двигун на 420 кінських сил з коробкою передач на 10 ступенів доступні як опції. До лінійки приєднався Tahoe Custom, варіант на 2 ряди і 5 місць.

Враження від їзди     

Великі позашляховики типу Chevy Tahoe все ще вважаються королями міських джунглів. Принаймні у водія є можливість відчути себе королем на високому троні зі шкіряним кермом у руках. Потужний 5.3-літровий V8 гарчить наче лев. Дні позашляховиків, які більше нагадують трактор, давно минули. Новий Шевроле Тахо вражає зовнішніми габаритами, але він сповнений вишуканості всередині. Видимість відмінна, управління легке, а салон залишається невимовно тихим. У позашляховику на диво комфортно їздити, навіть з урахуванням застарілої задньої підвіски з суцільним мостом. Спокусившись на 22-дюймові колеса, ви втратите в плані комфорту, але при доступній магнітній підвісці (MRC), яка постійно налаштовує амортизатори відповідно до умов, ви можете виправити ситуацію. Зручно буде навіть пасажирам третього ряду. V8 двигун і шестиступінчаста автоматична коробка передач добре співпрацюють, гарантуючи необхідне прискорення й утримання потужності.

Найкращі характеристики

Інформаційно-розважальна система MyLink від Chevrolet вважається однією з найлегших для використання. При вражаючій графіці і зрозумілому, 8.0-дюймовому сенсорному інтерфейсі система пропонує: постійний 4G LTE Wi-Fi, Bluetooth, голосову активацію, додатки «Apple CarPlay» і «Android Auto». Доступна навігаційна система.

Ексклюзивно для продуктів Chevy представлений режим управління для підлітків або технологія Teen Driver. Ця розумна система постійно тримає вас у курсі подій. Вона не дозволить рушити поки ремені безпеки не будуть пристебнуті. Крім того, з її допомогою ви можете обмежити швидкість і встановити ліміт гучності аудіосистеми.

Детально про автомобіль Chevrolet Tahoe

Інтер’єр

Зручне водійське сидіння Tahoe налаштовується відповідно до чисельних режимів. Додайте сюди телескопічне кермо, опційні педалі з електроприводом, і у вас не виникне проблем з пошуком комфортної позиції. Матеріали виключно високої якості, а елементи управління легко знайти і використовувати. На великому, 8.0-дюймовому екрані все добре видно, а використовувати його не складніше за смартфон. Розміщення важеля перемикання передач може видатися старомодним, але завдяки такому рішенню центральна консоль вміщує чимало необхідних речей. Пасажирам, можливо, хотілося, щоб другий ряд регулювався у напрямках назад і вперед, а не тільки по куту нахилу спинки. Третій ряд для дорослих придатний, але краще його лишити дітям. У новому Tahoe Custom третій ряд відсутній взагалі, що відкриває 1.5 м3 вантажного простору.

Екстер’єр

Ви точно знатимете, що перед вами Chevy, велику емблему на решітці радіатора видно здалеку. Але зрозуміти, що новий Chevrolet Tahoe 2018-го року все ще створюється на основі пікапу Silverado, зможе не кожен. Крім того, у Tahoe є брат-близнюк GMC Yukon, автомобілі ідентичні всередині. Багатьом припаде до смаку зухвала стилізація з виразними крилами і світлодіодними денними ходовими вогнями. Новенький Tahoe здається ширшим за GMC Yukon, за що треба подякувати розтягнутій решітці радіатора, яка плавно переходить у головні фари.  

Базова комплектація

Стандартним силовим агрегатом для Tahoe став 5.3-літровий V8 двигун і шестиступінчаста автоматична коробка передач. Навіть у базовій LS моделі Tahoe приємно дивує переліком оснащення. Покупець отримує: тканинну обшивку, аудіосистему на 6 динаміків з Bluetooth, додатки «Apple CarPlay» і «Android Auto», автоматичний клімат-контроль, камеру заднього виду і задні сенсори паркування. Ексклюзивно представлена технологія Teen Driver. На ряду з подушками, антиблокувальними гальмами і контролем стабільності, усі Tahoe стандартно постачаються з повним комплектом OnStar.

Опційне обладнання

Водій і передній пасажир отримали чимало можливостей розміщення завдяки суцільному передньому сидінню. Модель середнього рівня можна доповнити майже будь-яким елементом, передбаченим у Premier, завдяки пакету «Luxury». Модель Premier представлена виключно у конфігурації на сім пасажирів, у той час, як LT доступна у версії на вісьмох. Запропоновані: система попередження про зіткнення, автоматичне гальмування на низьких швидкостях, система допомоги руху по смузі, система попередження про сліпі зони і вбудована в сидіння водія система попередження Safety Alert Seat. Окремо представлена система повного приводу.

Технічні характеристики Chevrolet Tahoe

Стандартним для Chevy Tahoe став 5.3-літровий V8 двигун на 355 кінських сил і 519 Нм. Пару йому складає шестиступінчаста автоматична коробка передач. З приводом на задні колеса позашляховик витрачає 14.7 л/100км у міському, 10.2 л/100км у заміському і 12.5 л/100км у змішаному циклах. З приводом на всі колеса витрата пального Шевроле Тахо зростає до 16.8 л/100км у місті, 12.3 л/100км за його межами і 14.5 л/100км у середньому. Сотні Tahoe досягає за 9.0 секунд. Спеціальне видання Rally Sport Truck або RST запропоноване з 6.2-літровим V8 двигуном на 420 кінських сил і автоматичною коробкою передач на 10 ступенів.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford Mustang 2018
Огляд тест-драйву: Ford Mustang 2018
Огляд тест-драйву: Jeep Cherokee 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Jeep Cherokee 2018