Огляд тест-драйву: Chevrolet Tahoe 2019

5 листопада 2018

Потужний, просторий і практичний Chevrolet Tahoe 2019 залишається одним з найбільш здібних і рекомендованих позашляховиків. На відміну від варіантів, які створювалися на основі седанів, Tahoe має раму від справжньої вантажівки. Це трохи шкодить комфорту і збільшує витрату пального, але дає змогу буксирувати чималу вагу. Масивний Tahoe стоїть осторонь від більшості позашляховиків, навіть від нового Ford Expedition зі стандартним V8 двигуном. Маючи немалу стартову ціну, здібності Tahoe задоволення не з дешевих, але це не більше, ніж у Expedition, Toyota Sequoia, Nissan Armada і, навіть, GMC Yukon.

Огляд тест-драйву: Chevrolet Tahoe 2019

Вам сподобається

Якщо ви хочете отримати великий, масивний позашляховик на три ряди, який має вдосталь потужності, містить останні технології і систему безпеки, зверніть увагу на Chevrolet Tahoe. В разі необхідності можна обрати більший і потужніший 6.2-літровий V8 двигун.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Незважаючи на відсутність двох циліндрів Ford Expedition здатний буксирувати більшу вагу, пропонуючи більше вантажного простору. А якщо ви не плануєте тягати важкі грузи і не потребуєте надміцного шасі, менший Traverse обійдеться вам дешевше і потішить економністю.

Нове у 2019 році

Існуючи вже декілька років у нинішньому поколінні, Chevrolet Tahoe не має змін на 2019, щоб похвалитися.

Враження від їзди

Їздить Tahoe краще, ніж того можна очікувати від великого, рамного позашляховика. Він точно обійшов своїх попередників. Не такий комфортний, як кросовери, створені на основі легкових автомобілів, їздить Tahoe досить непогано. Ще кращих результатів можна досягти з підвіскою «Magnetic Ride Control» топової моделі Premier. Не має сенсу говорити, що при паркуванні водієві доведеться попотіти, це очевидно, між тим, управління легке, що спрощує процес.  На відкритих, шосейних дорогах позашляховик залишиться тихим і затишним всередині. Стандартний 5.3-літровий V8 двигун незмінно тішить потужністю, а шестиступінчаста автоматична коробка передач вражає плавністю. Проїхавшись по гірській місцевості, водій теж залишиться задоволеним. Задля ще кращого результату можна спокуситися на 6.2-літровий V8 двигун, який використовується у Cadillac Escalade і вже доступний для GMC Yukon. З двигуном на 426 кінських сил Tahoe RST сотні досягає за менше ніж шість секунд.

Найкращі характеристики

Стандартна інформаційно-розважальна система «MyLink» є однією з найшвидших і найлегших у використанні в індустрії. Окрім детальної графіки та інтуїтивного 8.0-дюймового сенсорного екрану вона пропонує постійну точку 4G LTE Wi-Fi, Bluetooth, активацію голосом і Apple CarPlay/Android Auto. Проста і зрозуміла навігаційна система теж доступна.

Новий Chevrolet Tahoe нарешті отримав доступ до 6.2-літрового V8 двигуна, доступного колись виключно Chevrolet Cadillac. Цей силовий агрегат є основою пакету «Performance», доступному моделям Tahoe з пакетом «RST». Він також додає трансмісію на 10 ступенів та підвіску «Magnetic Ride Control».

Детально про автомобіль Chevrolet Tahoe

Інтер’єр

Позашляховик заробив репутацію сімейного автомобіля завдяки чималому особистому і вантажному простору. До того ж це один з небагатьох автомобілів, які не є вантажівкою, але вміщує дев’ятьох людей. Можливим це стало завдяки суцільному сидінню попереду, яке доступне лише базовій моделі LS. Більшості покупців цілком вистачить восьми сидінь, або навіть і семи, зважаючи на капітанські крісла другого ряду. Представлено навіть п’ятимісний варіант у моделі Custom, в якій відсутній третій ряд. Стандартно багажник Chevrolet Tahoe вміщує 15.3 м3, зі складеним сидінням третього ряду об’єм зростає до майже 1.5 м3. Більшість водіїв знайде зручну позицію, а тим, у кого зріст нижче середнього варто розглянути модель LT, в якій кермо налаштовується по куту і вильоту. Великим 8.0-дюймовим сенсорним екраном легко користуватися, крім того, він має класну манеру появи з прихованого відсіку. Можливо, перемикач передач на колонці виглядає трохи старомодно, але він береже простір центральної консолі.

Відео тест-драйв Chevrolet Tahoe 2019 року

Екстер’єр

Не багато виглядають настільки масивно як Chevy Tahoe. Великий і плечистий транспортний засіб є безпосереднім втіленням самого поняття позашляховика. Багатьом припадуть до смаку різка стилізація, скульптурні боки та нові LED-денні ходові вогні. Сучасний Tahoe виглядає ширшим за GMC Yukon завдяки ширшій решітці радіатора, яка плавно переходить у головні фари. Люди зі зростом нижче середнього оцінять підніжки з електроприводом. Моделі Tahoe RST додають агресивності за рахунок чорної решітки радіатора, капюшонів дзеркал та 22-дюймоивх коліс.

Базова комплектація

На 2019 рік пропонується три комплектації Chevrolet Tahoe: LS, LT і Premier. Найдешевша модель LS постачається з тканинними сидіннями, автоматичним клімат-контролем трьох зон, функцією доступу без ключа, камерою заднього виду, задніми сенсорами паркування, круїз-контролем, інформаційно-розважальною системою MyLink з 8.0-дюймовим сенсорним екраном і Apple CarPlay/Android Auto. Трохи дорожча модель LT додасть попередження про можливе зіткнення, систему утримання смуги руху, шкіряну обшивку, електропривод дверей багажника, аудіосистему «Bose» з 9 динаміками, телескопічне рульове колесо, електропривод педалей, пам'ять сидінь та універсальний відкривач гаражних дверей. Ця ж модель дає можливість отримати капітанські крісла другого ряду, люк даху та ще чимало іншого.

Опційне обладнання

Топова модель Premier отримала функцію відкривання багажника без рук, навігацію, моніторинг сліпих зон, кнопкове запалювання та підігрів керма. Спеціально для Premier пропонуються підвіска «Magnetic Ride Control», фари високої інтенсивності, вентиляція передніх сидінь та аудіосистема «Bose» на 10 динаміків. Адаптивний круїз-контроль також доступний лише для Premier. Якщо ви обрали модель LS, варто розглянути пакет «Enhanced Driver Alert», який додає попередження про можливе зіткнення з автоматичним екстреним гальмуванням, електропривод педалей, систему утримання смуги руху, систему попередження про залишення смуги руху та інше. Системою повного приводу можна доповнити всі моделі, окрім того, пакет «Z71» подбає про наявність захисних пластин, покращеної підвіски, системи допомоги при русі по схилу та іншого. Спеціальне доповнення RST доступне моделям LT і Premier і додає 6.2-літровий двигун. Розважальна система для задніх систем пропонує плеєр «Blu-ray» і бездротові навушники.

Під капотом

Базовим для Chevy Tahoe став 5.3-літровий V8 двигун на 355 кінських сил і 519 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса. Так, позашляховик витрачає 14.7 л/100км у міському, 10.2 л/100км у заміському та 12.5 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом розгін відбувається за 7.7 секунд. Витрата пального Chevrolet Tahoe зростає до 16.8 л/100км у місті, 12.3 л/100км за його межами і 14.5 л/100км у середньому. Як альтернатива пропонується потужніший 6.2-літровий V8 двигун на 426 кінських сил і 623 Нм. У пару йому дісталася автоматична коробка передач на десять ступенів. З приводом на задні колеса Tahoe витрачає 13.5 л/100км у змішаному циклі, а з приводом на всі колеса 13.7 л/100км відповідно.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW X3 2019
Огляд тест-драйву: BMW X3 2019
Огляд тест-драйву: Kia Optima 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Kia Optima 2019