Огляд тест-драйву: Honda CR-V 2020

5 червня 2020

Новий Honda CR-V - це оптимальне співвідношення ціни і якості. Він має економну витрату палива, величезний багажник, стильний інтер'єр і сучасну інформаційно-розважальну систему.

Огляд тест-драйву: Honda CR-V 2020

Нове в 2020 році

  • Додали в стандартну комплектацію систему безпеки Honda Sensing
  • Зняли з виробництва 184-сильний двигун для Honda CR-V

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Хороші показники економії палива, розміри багажника, сучасне технічне оснащення і доступна ціна роблять Honda CR-V ідеальним сімейним автомобілем. Він добре підходить як для щоденної експлуатації в місті, так і для їзди по бездоріжжю.

Нове або б/в авто?

Honda CR-V 2020 року суттєво перевершує моделі минулих років завдяки новому дизайну кузова і наявності системи безпеки Honda Sensing у стандартній комплектації. Ці оновлення є істотним приводом купити нову CR-V.

Але якщо ви хочете заощадити бюджет і придбати б/в автомобіль, зверніть увагу, що остання модернізація даного кросовера відбулася в 2017-му, тому немає сенсу купувати модель старше цього року випуску.

Honda CR-V або Toyota RAV4?

Toyota RAV4 і Honda CR-V багато в чому схожі: мають зіставні ціни, подібні характеристики і аналогічний набір систем безпеки і функцій допомоги водієві. Однак Toyota RAV4 доступна у спецверсії Off-Road, за рахунок чого відмінно підходить для активного відпочинку і їзди по бездоріжжю. У свою чергу, Honda CR-V є ідеальним сімейним автомобілем завдяки економній витраті палива і розмірам багажника. Вибір між цими автомобілями залежить від ваших потреб і переваг.

Honda CR-V або Subaru Forester?

Обидва позашляховика можуть похвалитися містким салоном, великим багажником і хорошими показниками витрати палива. Але в іншому Honda перевершує Subaru - мотор CR-V потужніший, ніж у Forester, а інформаційно-розважальна система сучасніша. Єдина перевага Subaru Forester - це система повного приводу в стандартній комплектації. У цьому порівнянні Honda CR-V є абсолютним лідером.

Салон

У салоні цього автомобіля поміщається 5 чоловік. Сидіння базової Honda CR-V виконані з тканини, але за додаткову плату можна отримати шкіряну оббивку.

Обсяг багажника Honda CR-V становить 1110 л. Він досить місткий в порівнянні з такими конкурентами, як BMW X1 (765 л), Subaru Forester (990 л) і Toyota RAV4 (1050 л).

Ця модель поставляється з 5-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи, Bluetooth, портом USB і стереосистемою з чотирма динаміками. У список доступних функцій входить підігрів крісел і керма, 7-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи, підтримка сервісів Android Auto і Apple CarPlay, навігаційна система, бездротова зарядка пристроїв, супутникове радіо, HD Radio, кілька додаткових портів USB, панорамний дах і стереосистема з шістьма , вісьмома або дев'ятьма динаміками.

Відео тест-драйв Honda CR-V 2020 року

Технічні характеристики

Honda CR-V 2020 року поставляється з 1,5-літровим чотирициліндровим турбомотором потужністю 190 кінських сил і безступінчатим автоматичною коробкою передач.

Витрата палива базової Honda CR-V становить 8.4 л на 100 км у міському циклі і 6.9 л на шосе, а модель з повним приводом витрачає 8.7 л на 100 км в місті і 7.4 л за його межами. Це дуже хороші показники для класу компактних позашляховиків.

Даний позашляховик має чуйне рульове управління і м'яку підвіску, яка забезпечує комфортну їзду в будь-яких дорожніх умовах.

Безпека

Стандартні функції безпеки Honda CR-V включають камеру заднього виду, автоматичні фари дальнього світла і систему Honda Sensing, в яку входить екстрене гальмування, попередження про виїзд зі смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків, допомога в утриманні смуги руху і адаптивний круїз-контроль.

Розміри і вага

Довжина Honda CR-V становить 4.57 м. Його споряджена маса коливається від 1513 до тисячі шістсот двадцять дві кг.

Можливі комплектації

Новий Honda CR-V поставляється в трьох комплектаціях: Lifestyle, Executive і Prestige. Всі моделі оснащені чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом. Базова варіація Lifestyle обладнана всіма необхідними системами безпеки, але стандартна інформаційно-розважальна система має скромний набір функцій. Вибирайте версії Executive і вище, щоб отримати широкий мультимедійний дисплей і підтримку сервісів Android Auto і Apple CarPlay.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volvo V90 2020
Огляд тест-драйву: Volvo V90 2020
Огляд тест-драйву: Volkswagen Tiguan 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Tiguan 2020