Огляд тест-драйву: Infiniti Q60 2020

26 листопада 2020

Infiniti Q60 2020 року - гідне купе з потужним твін-турбо двигуном і плавною їздою. Однак ці плюси не компенсують його мінусів. Двоекранну інформаційно-розважальну систему складно використовувати під час водіння, а багажник малий у порівнянні з іншими купе в класі розкішних компактних автомобілів.

Infiniti Q60 2020 року на дорозі

Нове в 2020 році 

Єдине оновлення Інфініті Q60 в 2020 році - додавання Apple CarPlay і Android Auto в стандартний набір функцій. 

Кому варто купити? 

Infiniti Q60 - купе для молодих, яскравих і активних. Якщо ви шукаєте автомобіль зі спортивним характером і розкішним зовнішнім виглядом, придивіться до Q60.

Нове або б/у авто? 

Єдина реальна різниця між Q60 2020 року і моделлю 2019 року - додавання стандартної інтеграції смартфонів Apple CarPlay і Android Auto для 2020 року. Ці функції не були доступні в версіях 2019 року і більш старих моделях. Якщо ви можете обійтися без них, подумайте про покупку уживаної Інфініті Ку 60 цього покоління, яка, ймовірно, буде дешевше, ніж нова 2020 року випуску. 

Infiniti відмовилася від чотирициліндрового двигуна в лінійці Q60 на 2019 рік, і ніяких інших значних змін не відбулося з моменту редизайну купе в 2017 модельному році.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Infiniti Q60 або Lexus IS?

Вибрати між Lexus IS і Infiniti Q60 складно. Lexus має набагато вищий прогнозований рейтинг надійності і якісніші матеріали салону, ніж Infiniti, але йому не вистачає сучасних технічних функцій, таких як Apple CarPlay і Android Auto. Обидва автомобілі пропонують комфортні поїздки, але двигун V6 Infiniti сильніше, ніж базовий чотирициліндровий з турбонаддувом Lexus. Єдина річ, яка може схилити вас до Lexus, - це його стартова ціна. 

Infiniti Q60 або Infiniti Q50?

Infiniti Q50, по суті, версія чотирьохдверного купе Q60. Обидва автомобілі оснащені однаковими трансмісією і двигуном V6. Список стандартних функцій аналогічний, обидва авто мають вибагливу інформаційно-розважальну систему. Проте модель Q50 - краща покупка, тому що її багажник більший, а задні сидіння просторіші.

Салон

Q60 - це купе з двома дверима, яке вміщує чотирьох осіб. Оббивка з синтетичної шкіри входить в стандартну комплектацію, а передні сидіння мають восьмиступінчасте регулювання. Доступні оновлення включають оздоблення з натуральної шкіри, передні сидіння з підігрівом, передні спортивні сидіння, рульове колесо з підігрівом.

Передні сидіння зручні. У другому ряду більше місця для ніг, ніж у багатьох конкуруючих купе, але місця для голови катастрофічно не вистачає. Крім того, може бути важко прослизнути на задні сидіння.

Купе Q60 має висококласний салон з безліччю м'яких матеріалів преміум-класу. Однак багато хто вважає дизайн застарілим в порівнянні з конкуруючими автомобілями.

Багажник цього купе об'ємом 342 літри.

Infiniti стандартно поставляється з інформаційно-розважальною системою InTouch з двома сенсорними екранами: 7-дюймовим нижнім і 8-дюймовим верхнім. Також включені:

  •  Android Auto і Apple CarPlay, 
  • супутникове радіо, 
  • HD Radio, 
  • стереосистема з шістьма динаміками, 
  • два порти USB,
  • Bluetooth.

Доступне обладнання включає навігаційну систему, стереосистему Bose з 13 динаміками, точку доступу Wi-Fi і люк на даху.

Інтерфейс InTouch може розчаровувати. Обидва екрани підтримують сенсорне управління, але повільно реагують на введення. Є кілька фізичних регуляторів і кнопок, але доведеться витратити час на вивчення налаштувань і функцій. Apple CarPlay і Android Auto - це новинки 2020 року, завдяки яким Q60 ще більше відповідає передовим технологіям своїх конкурентів.

Відео тест-драйв Infiniti Q60 2020 року

Технічні характеристики 

Базова версія Q60 оснащена 3,0-літровим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом. Він видає 300 кінських сил і 295 Нм крутного моменту. Red Sport 400 має переналаштовану версію базового V6, який розвиває потужність 400 кінських сил і 350 Нм крутного моменту. Семиступінчаста автоматична коробка передач входить в стандартну комплектацію. З таким оснащенням купе зривається з місця до сотні за 5,1 с.

Базовий двигун забезпечує достатню потужність для щоденних поїздок і тривалих подорожей, а автоматична коробка передач гарантує точне перемикання передач. Якщо хочете Infiniti Q60 з потужнішими технічними характеристиками, зверніть увагу на модель Red Sport.

Інфініті Ку 60 з базовим двигуном витрачає 9,3 л/100 км в змішаному циклі. 

Сильні гальма Q60 допомагають почуватися зібраним на поворотах. Це купе плавно рухається по більшості покриттів, але підвіска трохи жорсткувата.

Ви можете вибрати один з декількох режимів руху, щоб налаштувати комфорт і керованість, включаючи Стандартний, Сніг, Спорт, Еко, Спорт+ і Особистий. Задній привід входить у стандартну комплектацію, повний привід доступний. 

Безпека

Камера заднього виду - єдина стандартна функція безпеки в Інфініті Ку 60. 

Доступно декілька засобів допомоги водієві, включаючи попередження про лобове зіткнення, виявлення пішоходів, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон, попередження про перехресний рух ззаду і датчики дощу. Можна вибрати Infiniti Q60 2020 в топовій комплектації з адаптивним круїз-контролем, передніми і задніми датчиками паркування, системою паркувальних камер з об'ємним оглядом, попередженням про виїзд з смуги руху, функцією утриманні смуги руху, автоматичними фарами дальнього світла.

Розміри і вага 

Інфініті Ку 60 - це купе довжиною 4,69 м. Його споряджена маса коливається від 1 699 до 1 835 кг.

Можливі комплектації 

Infiniti пропонує купе Q60 2020 року в трьох комплектаціях: Pure, Luxe і Red Sport. Всі моделі поставляються з V6 з подвійним турбонаддувом, але двигун в Red Sport переналаштованний для вироблення додаткових 100 кінських сил.

Базова модель має непоганий набір технічних функцій. Покупцям, яким потрібні додаткові засоби безпеки, варто звернути увагу на обробку Luxe. Тим, хто шукає більшої потужності, варто порадити Red Sport 400.

Кожна комплектація Ку 60 може бути оснащена повним приводом.

Для будь-якої версії Infiniti Q60 доступний тюнінг за допомогою пакетів Essential і ProAssist. З ними ви отримаєте шкіряну обробку сидінь, легкосплавні диски більшого діаметру, спортивні гальмівні супорти, а також поліпшення функцій безпеки і комфорту. 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Maserati Levante 2020
Новий Maserati Levante 2020 року
Универсал Fiat 500L 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Fiat 500L 2020