Огляд тест-драйву: Jaguar F-Pace 2020

5 травня 2020

Позашляховик Jaguar F-Pace 2020 року має спортивну керованість, ряд потужних двигунів і просторий салон, а також поставляється з системою повного приводу, щоб забезпечити максимальний комфорт під час поїздки.

Огляд тест-драйву: Jaguar F-Pace 2020

Нове в 2020 році

  • Додали підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto в стандартну комплектацію
  • Представили спецверсії Checkered Flag і 300 Sport
  • Дизельний мотор більше не доступний

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Jaguar F-Pace прекрасно підходить як для експлуатації в місті, так і на швидкісному шосе. Цей автомобіль має стильний кузов і вишуканий салон, обладнаний сучасною інформаційно-розважальною системою і необхідними технічними функціями. Незважаючи на високу стартову ціну, Jaguar F-Pace багато в чому поступається конкурентам.

Нове або б/в авто?

Новий Jaguar F-Pace відноситься до покоління, яке було представлено в 2017 році. За цей час модель “втратила” дизельний мотор і тепер поставляється з чотирициліндровим турбованим двигуном. У 2019 року в стандартну комплектацію F-Pace додали інформаційно-розважальну систему зі збільшеним сенсорним екраном і кілька нових функцій безпеки.

У 2020-му базовий F-Pace отримав підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto. Крім цього, Jaguar випустили F-Pace в двох нових версіях: Checkered Flag і 300 Sport.

Зверніть увагу на стару модель в топовій комплектації, щоб отримати більшість функцій і систем безпеки, що і нові автомобілі, і при цьому значно заощадити.

Jaguar F-Pace або Audi Q5?

Базовий Audi Q5 оснащений системою повного приводу і продуктивними силовими агрегатами, завдяки чому він забезпечує відмінну маневреність і комфорт під час поїздок. Також Audi поставляється з довгим списком стандартних функцій безпеки і допомоги водієві, але при цьому коштує на кілька тисяч доларів дешевше, ніж Jaguar. Простіше кажучи, Q5 по всіх параметрах перевершує F-Pace.

Jaguar F-Pace або Porsche Macan?

Ці позашляховики мають свої переваги і недоліки, тому вибір між Porsche Macan і Jaguar F-Pace зводиться до особистих вподобань. Porsche пропонує розкішний і місткий салон, безліч технологічних функцій, захоплюючу динаміку водіння і стандартну систему повного приводу. Однак потужність моторів цього Porsche не зрівняється з віддачею V8, встановленого в спецверсії Jaguar F-Pace SVR. Porsche Macan обійдеться вам трохи дорожче, ніж Jaguar F-Pace.

Салон

У салоні Jaguar F-Pace поміщається 5 чоловік на двох рядах сидінь. Інтер'єр виглядає досить стильно, незважаючи на те що деякі елементи виконані з пластика.

У порівнянні з конкурентами, цей автомобіль має величезний багажник об'ємом 935 л. Якщо скласти задні сидіння, цей простір збільшиться до 1785 л.

У список стандартних функцій Jaguar F-Pace входить панорамний дах, інформаційно-розважальна система з 10-дюймовим сенсорним екраном, Bluetooth, аудіосистема з 11 динаміками Meridian, HD Radio, а також підтримка сервісів Apple CarPlay і Android Auto.

Додаткові функції включають навігаційну систему, аудіосистему Meridian з 17 динаміками, супутникове радіо, точку доступу Wi-Fi, пакет додатків InControl App та безключовий доступ до автомобіля.

Інформаційно-розважальна система повільно реагує на натискання. Але ви можете підключити свій смартфон до автомобіля за допомогою сервісів Apple CarPlay і Android Auto і управляти сенсорним екраном мультимедіа.

Відео тест-драйв Jaguar F-Pace 2020 року

Технічні характеристики 

Jaguar F-Pace поставляється з 4 варіантами моторів різної потужності. Базовим силовим агрегатом є чотирициліндровий турбований двигун продуктивністю 247 кінських сил. Також доступні 296-сильна версія цього мотора, V6 потужністю 380 "коней" і V8 з віддачею 550 л.с.

Новий Jaguar F-Pace з базовим двигуном витрачає 10.7 л на 100 км в місті і 8.7 л на шосе.

Ця модель пропонує точне рульове управління, відмінну маневреність в поворотах і неймовірну стійкість на дорозі.

Безпека

У список стандартних функцій допомоги водієві входить камера заднього виду, передній і задній парктроніки, автоматичне екстрене гальмування на низьких швидкостях, моніторинг стану водія, допомога в утриманні смуги руху і датчики дощу.

Додаткові системи безпеки включають в себе автоматичне екстрене гальмування на високих швидкостях, адаптивний круїз-контроль, моніторинг сліпих зон, систему паркувальної камери з об'ємним оглядом, систему допомоги при парковці і розпізнавання дорожніх знаків.

Розміри і вага

Довжина Jaguar F-Pace 2020 року становить 4.57 м. Його споряджена маса коливається від 1755 до 1995 кг.

Можливі комплектації

Jaguar F-Pace поставляється в 4 комплектаціях: Prestige, 300 Sport, S і SVR. Вони відрізняються продуктивністю моторів, технічними характеристиками, дизайном і оснащенням салону. Модель в стандартній комплектації обладнана досить потужним двигуном, а також всіма необхідними функціями і системами безпеки для комфортної їзди. F-Pace SVR пропонує силовий агрегат V8 з максимальною віддачею.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Honda Clarity 2020
Огляд тест-драйву: Honda Clarity 2020
Огляд тест-драйву: MINI Countryman 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: MINI Countryman 2020