Огляд тест-драйву: Jaguar XE 2020

4 листопада 2020

Jaguar XE 2020 року - гідний розкішний компактний седан. Люксовий автомобіль має потужні двигуни з турбонаддувом, маневреність і плавність ходу. У Jaguar XE вишуканий салон і безліч технічних функцій.

Седан Jaguar XE 2020 року випуску на дорозі

Нове в 2020 році 

Jaguar XE в 2020 модельному році зазнав повний рестайлінг:

  • Оновлення інтер'єру і екстер'єру.
  • Новий список стандартних та можливих опцій.
  • Турбодизель і двигуни V6 більше не доступні.

Кому варто купити? 

Jaguar XE 2020 після рестайлінгу сподобається тим, хто шукає розкішний автомобіль зі спортивним характером. 

Нове або б / у авто? 

Jaguar XE 2020 року належить до покоління, яке почалося з 2016 модельного року. У XE 2020 року багажник менше, ніж у моделі 2019 року. Jaguar XE серйозно змінив технічні характеристики. У нього тепер єдиний двигун - чотирициліндровий з турбонаддувом. Більш ранні моделі пропонували турбодизель і силові агрегати V6. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Нові стандартні функції на 2020 рік включають Apple CarPlay, Android Auto, моніторинг сонливості водія і багато іншого. Ви можете заощадити, купивши старий XE замість нового, але пропустите безліч оновлень, доданих для моделі 2020 року.

Jaguar XE або BMW 3 серії?

BMW 3 серії - спортивний, швидкий і енергійний, відмінно справляється з поворотами. Обидві машини мають привабливий інтер'єр, але обидві не дотягують до розкішних салонів елегантно оформлених суперників. У німецького седана просторіші задні сидіння і більше вантажного простору, ніж у його британського конкурента. У 3-ій серії також зручніша інформаційно-розважальна система. Для більшості покупців кращим вибором буде BMW.

Jaguar XE або Mercedes-Benz C-Class?

Виробник обладнав Mercedes-Benz C-Class двигунами, які набагато потужніші, ніж у будь-якій комплектації ХЕ. Однак він не може зрівнятися з керованістю Jaguar. У XE просторіший багажник, але C-Class розкішніший всередині. Модель від Mercedes-Benz - автомобіль кращий в усіх відношеннях.

Салон

Седан Jaguar XE п'ятимісний, просторий і зручний. Передні сидіння забезпечують потрібну бічну підтримку при поворотах. Задні сидіння не такі комфортні, і високі пасажири не захочуть сидіти на них в довгих поїздках.

Салон Ягуар ХЕ на вигляд і на відчуття розкішний, завдяки м'яким на дотик матеріалам в інтер'єрі. У люксовому седані чудова шумоізоляція.

Багажник XE становить 410 літрів. Цього місця достатньо для десяти пакетів з покупками. Якщо ви виберете Ягуар XE з запасним колесом, втратите більше 56 літрів простору.

Стандартні функції  Jaguar XE 2020:

  • двозонний автоматичний клімат-контроль,
  • інформаційно-розважальна система Touch Pro з 10-дюймовим сенсорним екраном, 
  • два порти USB, 
  • Bluetooth, 
  • Android Auto і Apple CarPlay.

За допомогою додаткових опцій легко зробити Jaguar XE тюнінг салону. Серед доступних поліпшень: 12,3-дюймовий інтерактивний дисплей для водія, який замінює традиційну приладову панель, бездротова зарядка і інформаційно-розважальна система Touch Pro Duo з ще одним сенсорним екраном на 5,5-дюймів. Цей дисплей доповнює стандартний 10-дюймовий і призначений для управління клімат-контролем. У пакет поліпшень входить навігація, точка доступу Wi-Fi та аудіосистема Meridian.

Відео тест-драйв Jaguar XE 2020 року

Технічні характеристики 

Новий Ягуар ХЕ має на вибір два чотирициліндрові двигуна з турбонаддувом, які більш ніж підходять для будь-якої дорожньої ситуації. Базова силова установка на 247 кінських сил задовольнить більшість покупців. Для тих, кому хочеться більшого, є агрегат на 296 кінських сил. 

Цей Jaguar базовим двигуном витрачає 9,4 л/100 км в місті і 6,9 л/100 км на шосе. 

Новий Ягуар ХЕ 2020 добре справляється з поворотами. Він поєднує в собі маневреність з м'якістю їзди навіть по нерівному асфальту.

Безпека

Стандартні функції допомоги водієві включають камеру заднього виду, передні і задні датчики паркування, попередження про лобове зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, допомога в утриманні смуги руху, моніторинг сонливості водія і низкошвидкісний круїз-контроль.

Доступні функції включають проекційний дисплей, паркувальну камеру на 360 градусів, попередження про перехресний рух ззаду, систему допомоги при парковці в паралельному і перпендикулярному напрямках, а також відео-дзеркало заднього виду.

Розміри і вага 

Довжина оновленого Ягуар ХЕ 4678 мм, висота - 1416 мм, ширина 1850 мм. Jaguar XE після рестайлінгу важить 1353-1614 кг. 

Можливі комплектації 

Jaguar XE 2020 року випускається в двох комплектаціях: S і R-Dynamic. Обидві моделі оснащені чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом (R-Dynamic має більшу потужність) і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Стандартні і доступні функції однакові в кожної комплектації. Вам потрібно вирішити, чи вартує додаткова потужність R-Dynamic і більш спортивне відчуття різниці в ціні в порівнянні з базовою комплектацією.

У Jaguar XE S шкіряний салон, двозонний автоматичний клімат-контроль, запуск за допомогою кнопки і інформаційно-розважальна система Touch Pro з 10-дюймовим сенсорним екраном, двома портами USB, Bluetooth, HD Radio, Android Auto і Apple CarPlay і стандартні функції допомоги водієві .

Комплектація S має 247-сильний чотирициліндровий двигун з турбонаддувом і задній привід. Ви можете додати Jaguar XE безліч додаткових пакетів - вийде справжній тюнінг. 

XE R-Dynamic поставляється з 296-сильним турбо-чотирициліндровим двигуном і повним приводом. На додаток до базової обробки і стандартних функцій R-Dynamic пропонує спортивні сидіння. Персоналізувати інтер'єр і екстер'єр Ягуар ХЕ 2020 допоможуть додаткові пакети.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Kia Sorento 2020
Kia Sorento 2020 їде по засніженій дорозі
Як виглядає Honda HR-V 2020 року
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Honda HR-V 2020