Огляд тест-драйву: Kia Niro 2020

21 травня 2020

Kia Niro 2020 року - це гібридний позашляховик із відмінним запасом ходу. Він економічний і пропонує чудову керованість, але якість матеріалів у салоні не відповідає очікуванням.

Огляд тест-драйву: Kia Niro 2020

Нове в 2020 році

  • Оновлений дизайн інтер'єру та екстер'єру
  • Доступні нові стандартні функції

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Новий Kia Niro прекрасно підходить для експлуатації в будь-яких дорожніх умовах. М'яка підвіска забезпечує комфортну їзду на бездоріжжі, а гібридна силова установка в парі з економним бензиновим мотором і компактні розміри роблять цю модель ідельним варіантом для їзди в місті. Салон і багажник Kia Niro недостатньо місткі, тому є сенс розглянути варіанти серед автомобілів-конкурентів.

Нове або б/в авто?

Оновлений Кіа Ніро отримав деякі помітні зміни. Вони більшою мірою торкнулися інформаційно-розважальної системи та дизайну автомобіля. Позашляховик 2020 модельного року оснастили 8-дюймовим сенсорним екраном у стандартній комплектації і системою моніторингу стану водія. Якщо ці функції не грають для вас ролі, вибирайте стару модель, щоб заощадити на покупці.

Kia Niro або Hyundai Kona?

Електричний Hyundai Kona коштує набагато дорожче, ніж Kia Niro, але може проїхати на 30 км більше, а також пропонує повний привід і більше стандартних функцій безпеки. Kia Niro забезпечує м'яку і плавну їзду і куди більше місця для пасажирів і вантажу, ніж його конкурент. Якщо для вас простір салону не є пріоритетом при виборі автомобіля, купуйте Hyundai Kona.

Kia Niro або Kia Sportage?

Kia Niro оснащений гібридною силовою установкою, а під капотом Kia Sportage знаходиться бензиновий мотор - це головна відмінність між моделями. Ці компактні позашляховики мають подібний список функцій допомоги водієві і систем безпеки. Проте Kia Sportage пропонує більш просторий салон і багажник, ніж Kia Niro. З точки зору економії палива та бюджету є сенс обрати позашляховик Niro.

Салон

Новий Kia Niro вміщує п'ять чоловік. Інтер'єр цього авто стильний і комфортний, але багато елементів дизайну виконані з пластика. Салон моделі досить просторий, проте деякі конкуренти пропонують більше місця для пасажирів.

Об’єм багажника Kia Niro становить 540 л і 1530 л зі складеними задніми сидіннями. Багато інших позашляховики мають більше вантажного простору.

Інформаційно-розважальна система UVO входить у стандартну комплектацію і включає 8-дюймовий сенсорний екран, чотири динаміка, Bluetooth, порт USB, підтримку сервісів Android Auto і Apple CarPlay. Цей дисплей зручний в експлуатації і швидко реагує на натискання, тому не відволікає водія під час їзди.

У список додаткових функцій входить панорамний дах, кнопка запуску двигуна, бездротова зарядка пристроїв, 10-дюймовий сенсорний екран, навігація, аудіосистема Harman Kardon з вісьмома динаміками, супутникове радіо і додатковий порт USB.

Відео тест-драйв Kia Niro 2020 року

Технічні характеристики

Силова установка Kia Niro складається з чотирициліндрового двигуна, електромотора і шестиступінчастої автоматичної коробки передач. Загальна потужність цієї моделі складає 139 кінських сил.

Kia Niro витрачає 5.2 л на 100 км в місті і 4.8 л на шосе. Електричний запас ходу складає 42 км.

Позашляховик забезпечує відмінну маневреність завдяки невеликому радіусу повороту, точне рульове управління і м'яку їзду. Істотний недолік цієї моделі - відсутність комплектацій, оснащених системою повного приводу.

Безпека

Камера заднього виду входить у стандартну комплектацію Kia Niro. Доступні функції активної безпеки включають попередження при лобовому зіткненні, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон, парктроніки, допомогу в утриманні смуги руху, допомогу при зміні смуги руху, моніторинг стану водія і адаптивний круїз-контроль.

Розміри і вага

Довжина Kia Niro становить 4.26 м. Його споряджена маса коливається від 1450 до 1540 кг.

Можливі комплектації

Kia Niro представлений в п'яти комплектаціях: LX, LXS, Touring, Touring Special Edition і EX Premium. Базові моделі оснащені 1.6-літровим бензиновим мотором потужністю 139 кінських сил, електродвигуном і шестиступінчастою автоматичною коробки передач з подвійним зчепленням. У стандартну комплектацію входить передній привід. Також є повністю електрична версія Niro з силовою установкою ємністю 170 кВт і продуктивністю 201 к.с.

Базова Kia Niro поставляється із широким набором функцій і систем безпеки, але ви можете вдосконалити цей список, обравши комплектації верхнього рівня.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Infiniti Q50 2020
Огляд тест-драйву: Infiniti Q50 2020
Огляд тест-драйву: Renault Zoe 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Renault Zoe 2020