Огляд тест-драйву: Nissan Leaf 2020

28 травня 2020

Nissan Leaf - це електромобіль із швидким прискоренням і вражаючим запасом ходу. Незважаючи на низьку ціну, він складає гідну конкуренцію на ринку.

Огляд тест-драйву: Nissan Leaf 2020

Нове в 2020 році

  • Додали 8-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи і підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto в стандартну комплектацію

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Новий Nissan Leaf є одним із найбільш бюджетних електрокарів, який можна знайти на ринку. Це ідеальний варіант для щоденної експлуатації в місті. Базова модель обладнана довгим списком функцій і систем, щоб забезпечити комфортну і безпечну їзду.

Нове або б/в авто?

У 2020 році Nissan Leaf вдосконалили, розширивши набір стандартного технічного оснащення і змінили вигляд інформаційно-розважальної системи. Всі ці оновлення доступні опціонально в моделях попередніх років випуску, тому ви можете заощадити, купивши старий Nissan Leaf. Однак врахуйте, що запас ходу електрокарів старше 2018 року не перевищує 240 км.

Nissan Leaf або Tesla Model 3?

Порівнювати Tesla Model 3 і Nissan Leaf некоректно, тому що вони відносяться до різних цінових категорій. Якщо ваш бюджет дозволяє - вибирайте Tesla. Це інноваційний електрокар із неймовірно потужним мотором і вражаючим запасом ходу, що виправдовує його високу вартість. Якщо ви шукайте автомобіль для щоденних поїздок у міських умовах, то Nissan Leaf повністю задовольнить ваші потреби. Він має гідний запас ходу, зручну інформаційно-розважальну систему, хорошу керованість і доступну ціну.

Nissan Leaf або Chevrolet Bolt?

Chevrolet Bolt може проїхати 415 км без підзарядки, що є його головною перевагою. В іншому ці моделі дуже схожі: пропонують відмінну маневреність, комфортну їзду і порівнянний набір функцій і систем безпеки. Chevrolet коштує дорожче, ніж Nissan, але якщо вам необхідний збільшений запас ходу, вибирайте Bolt.

Салон

Nissan Leaf вміщує 5 чоловік. Салон цього авто досить просторий, але на задньому ряду мало місця через розташування акумулятору. Дизайн стильний, незважаючи на те, що деякі елементи інтер'єру виконані з пластика.

Максимальний об’єм багажника Nissan Leaf складає 850 літрів і це один із кращих показників серед електрокарів, представлених на ринку.

Електромобіль Ніссан Ліф 2020 року поставляється з інформаційно-розважальною системою з 8-дюймовим сенсорним екраном і підтримкою сервісів Android Auto і Apple CarPlay. У стандартну комплектацію входить супутникове радіо і три USB-порту.

Елементи управління інформаційно-розважальної системи розташовані зручно і не відволікають водія під час їзди.

Відео тест-драйв Nissan Leaf 2020

Технічні характеристики

Nissan Leaf має вражаючий розгін завдяки силовій установці з віддачею 147 кінських сил.

Запас ходу Nissan Leaf складає 240 км, а моделі Plus, оснащені акумулятором ємністю 62 кВтг і потужністю 214 "коней", можуть проїхати на одній зарядці до 360 км.

Цей Nissan має дивовижну керованість і прекрасно входить у повороти завдяки розташуванню акумулятора.

Безпека

Новий Ніссан Ліф 2020 року поставляється з технологією Safety Shield 360, яка включає автоматичні фари дальнього світла, попередження при лобовому зіткненні, виявлення пішоходів, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон, попередження при перехресному русі ззаду, систему попередження про вихід зі смуги Lane Keep Assist і камеру заднього виду.

У список додаткових функцій входить адаптивний круїз-контроль, моніторинг стану водія, система паркувального камери з об'ємним оглядом і система напівавтономного водіння ProPilot Assist.

Розміри і вага

Довжина Nissan Leaf становить 4.26 м. Його споряджена маса коливається від 1604 до 1789 кг.

Можливі комплектації

Новий Nissan Leaf доступний у п'яти комплектаціях: S, SV, S Plus, SV Plus і SL Plus. Основна відмінність між моделями полягає у запасі ходу: версії S і SV можуть проїхати без підзарядки до 240 км, а S Plus, SV Plus і SL Plus - до 360 км.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Audi Q3 2020
Огляд тест-драйву: Audi Q3 2020
Огляд тест-драйву: Mazda MX-5 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mazda MX-5 2020