Огляд тест-драйву: Nissan Rogue 2021

22 лютого 2021

Новий Nissan Rogue 2021 - хороший компактний позашляховик. Автомобіль перевершує майже всіх однокласників у вантажному просторі, пропонує два ряди зручних сидінь і довгий список функцій. Коли справа доходить до продуктивності, трансмісія Rogue виявляється трохи нудною, але цей кросовер демонструє відмінні показники економії пального. Хороша керованість і висока прогнозована надійність доповнюють список переваг цього Nissan.

Оголошення про продаж нового Nissan Rogue 2021

Нове в 2021 році 

2021 модельний рік став початком нового третього покоління Nissan Rogue. Що змінилося в компактному позашляховику:

  • повністю перероблений дизайн;

  • оновлені технології та додаткові функції;

  • додана розкішна комплектація Platinum.

Кому варто купити? 

Nissan Rogue - стильний компактний позашляховик. Великий вантажний відсік Rogue і довгий список стандартного устаткування роблять його привабливим вибором в класі. Можливо, Ніссан Рог відстає від конкурентів в технічних характеристиках. Але його точно потрібно розглянути як варіант для покупки, якщо вибираєте кросовер.   

Нове або б/у авто? 

Nissan Rogue повністю перероблений до 2021 року. Він оснащений новою платформою з поліпшеними функціями рульового керування, підвіски і трансмісії. Автомобіль отримав на 11 кінських сил більше в порівнянні з попередником. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Крім того, новий Rogue розширив стандартні доступні функції, такі як великі інформаційно-розважальні екрани, Apple CarPlay, бездротова зарядка пристроїв, трьохзонний автоматичний клімат-контроль і повністю цифрова приладова панель.

Краще вибрати повністю перероблений Nissan Rogue 2021 року. 

Nissan Rogue або Honda CR-V

Висококласний Honda CR-V - один з небагатьох кросоверів в класі з більшим вантажним відсіком, ніж Rogue. Він також пропонує кілька додаткових сантиметрів простору для задніх пасажирів. Стандартний двигун CR-V з турбонаддувом і автоматична коробка передач з плавним перемиканням забезпечують потужне прискорення, значно перевершуючи Rogue в цьому відношенні. Обидва суперники демонструють відміну паливну економічність, вражаючі інтер'єри і спокійне управління. 

У Nissan довший список стандартних функцій, а його інтерфейс з сенсорним екраном інтуїтивно зрозуміліший, ніж у Honda. Однак найкраща продуктивність Honda CR-V і велика вантажна зона роблять його кращим вибором.

Nissan Rogue або Toyota RAV4

RAV4 відрізняється швидшим прискоренням, а його комфортна поїздка і відмінна паливна економічність є одними з найкращих показників в класі. У Rogue вищий прогнозований рейтинг надійності і трохи нижча вартість, ніж у RAV4. Якість інтер'єру, пасажирський і вантажний простір, а також зручність використання інформаційно-розважальної системи можна співставити між цими двома компактними позашляховиками. Якщо продуктивність є вашим головним пріоритетом, RAV4 - ваш вибір. В іншому новий Nissan Rogue 2021 - більш досконалий позашляховик.

Салон

Rogue вміщує п'ять чоловік і забезпечує вражаючий пасажирський простір для субкомпактного позашляховика. Всі пасажири мають достатньо місця для голови і ніг. 

Задні двері відкриваються майже на 90 градусів, що полегшує вхід і вихід з кросовера. В обох рядах автомобіля Ніссан Ріг 2021 року встановлено сидіння в невагомості, створені в стилі NASA, що забезпечує завидний рівень комфорту. Задні крісла також відкидаються для більшого розслаблення в тривалих поїздках.

Попереднє покоління Nissan Rogue 2021 року користувачі любили за вишуканий і стильний салон. Аналогічна тенденція продовжується після редизайну. У салоні Ніссан Рог пристойна кількість м'яких на дотик матеріалів, а сам дизайн дуже сучасний.

У топових комплектаціях є люксові деталі, такі як дерев'яні акценти і шкіряна обшивка з прострочкою. Хоча в простих версіях позашляховика більше пластика, ніщо не здається дешевим.

Завдяки вантажному простору до 2 000 літрів при складених задніх сидіннях Nissan Rogue лідирує в класі компактних позашляховиків. Ви отримуєте 1 000 літрів в багажнику, коли задні сидіння підняті. Моделі SL і Platinum поставляються з вантажною підлогою Divide-N-Hide, яка збільшує простір за другим рядом на 1 000 літрів. Крім того, широкий люк полегшує завантаження великогабаритних предметів.

Інформаційно-розважальна система Rogue досить зручна завдяки простим меню і безлічі фізичних елементів управління і кнопок. Якщо і є нарікання, то лише на інтерфейс, який іноді може повільно обробляти команди. Екранна графіка і значки виглядають добре, особливо на великому екрані. 

Ніссан Рог 2021 - один з найтехнологічніших автомобілів в своєму класі. Всі комплектації поставляються з Apple CarPlay і Android Auto, і всі, крім базової версії, мають чотири порти USB для зарядки пристроїв.

Відео тест-драйв Nissan Rogue 2021 року

Технічні характеристики 

Єдиний двигун для всіх комплектацій оновленого Ніссан Рог - це чотирициліндровий силовий агрегат потужністю 181 к.с. Він з'єднаний з безступінчатою автоматичною коробкою передач (CVT). З місця Nissan Rogue розганяється цілих 8.2 секунди до 100 км/год. Він також повільно реагує, коли ви сильно натискаєте на педаль газу, щоб швидко влитися в потік на шосе або зробити обгін. 

Величезним плюсом трансмісії Rogue, яка часто розчаровує, є відмінна економія пального. Зі стандартним приводом на передні колеса Ріг 2021 витрачає 8.4 л в комбінованому циклі. Повнопривідний Nissan Rogue демонструє витрата до 8.1 л/100 км.

Nissan модернізував шасі Rogue 2021 для останнього покоління і оснастив його новою задньою підвіскою. Ці зміни призвели до помітних поліпшень в порівнянні з попередньою моделлю. Незважаючи на те, що позашляховик все ще не дуже спортивний, Rogue маневрений і демонструє проблиски спортивності. Якість поїздки хороша. 

Безпека

Позашляховик Rogue 2021 року ще не був протестований на безпечність. Ніссан Рог поставляється з безліччю стандартних функцій допомоги водієві. Ще одна особливість - вдосконалені системи допомоги в керуванні Rogue. Адаптивний круїз-контроль і система допомоги при центруванні смуги руху роблять менше помилок, ніж системи конкурентів, і знижують стрес при водінні на далекі відстані. Крім того, Nissan заявляє, що адаптивний круїз-контроль може зв'язуватися з навігаційною системою, щоб сповільнюватися на майбутніх поворотах.

Напівавтономний режим водіння Nissan ProPilot Assist буде представлений в якості опції для Rogue SL і в стандартній комплектації для Platinum. 

Розміри і вага 

Nissan Rogue 2021 має такі розміри кузова:

  • довжина - 4.64 м;

  • ширина - 1.8 м;

  • висота - 1.7 м. 

Важить компактний позашляховик 2034-2095 кг. 

Можливі комплектації 

Nissan Rogue 2021 року випускається в чотирьох комплектаціях: S, SV, SL і Platinum. Чотирициліндровий двигун, безступінчата автоматична коробка передач (CVT) і передній привід входять в стандартну оснащення всіх версій. Повний привід є опціональним в кожній комплектації за додаткову плату.

У той час як базова модель пропонує довгий список технологій допомоги водієві і добре обладнану інформаційно-розважальну систему, обробка SV забезпечує набагато більше комфорту і зручності. Nissan Rogue SV також доступний з додатковим пакетом, який дозволяє отримати функції приблизно за половину ціни поновлення до SL.

Щоб отримати такі інформаційно-розважальні функції, як сенсорний екран більшого розміру, навігація і стереосистема Bose, вам доведеться купити комплектацію SL з додатковим пакетом або перейти на комплектацію Platinum.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Infiniti Q50 2021
Купити нову Інфініті Ку 50 2021 року
Купити новий БМВ 7 серії 2021 року
Наступний огляд Огляд тест-драйву: BMW 7 Series 2021