Огляд тест-драйву: Toyota Land Cruiser 2020

23 квітня 2020

Toyota Land Cruiser 2020 року - це один з найбільш продуктивних позашляховиків класу люкс. Ця модель має розкішний інтер'єр, потужні мотори, а також довгий список технічних функцій і систем безпеки.

Огляд тест-драйву: Toyota Land Cruiser 2020

Нове в 2020 році

  • Додали модель Heritage Edition

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Автомобіль Toyota Land Cruiser був створений для їзди по бездоріжжю - він дійсно дивує своїми можливостями на розбитій трасі завдяки потужним моторам і високому кліренсу. Але для щоденної експлуатації це авто підходить не гірше, однак необхідно врахувати неекономну витрату палива позашляховика.

Нове або б/в авто?

Новий Land Cruiser є частиною покоління 2008 р.в. У 2016 році Toyota оновила дизайн кузова моделі, замінила стару шестиступінчасту автоматичну коробку передач на восьмиступінчасту і розширила список стандартних систем допомоги водієві. З 2016 по 2019 рік Land Cruiser практично не змінився.

Оновлена ​​Toyota стала доступна в варіації Land Cruiser Heritage Edition, яка виділяється на тлі моделей у базовій комплектації ексклюзивними елементами дизайну і наявністю багажника на даху. На відміну від звичайного Land Cruiser, ця версія має тільки два ряди сидінь. Якщо ви не зацікавлені в покупці моделі 2020 року, вибирайте вживане авто, щоб заощадити гроші.

Toyota Land Cruiser або Lexus LX?

Lexus LX побудований на платформі Land Cruiser, тому ці два великих кросовера мають подібні характеристики і порівняно неекономну витрату палива.

Toyota пропонує більше стандартних функцій безпеки і систем допомоги водієві, ніж Lexus. Однак LX має кращий інтер'єр і сучасну систему безпеки.

Toyota Land Cruiser або Land Rover Range Rover?

Land Rover Range Rover і Toyota Land Cruiser - гідні конкуренти, адже обидва автомобілі добре проявляють себе в будь-яких дорожніх умовах. Range Rover обладнаний продуктивними силовими агрегатами потужністю від 340 до 557 кінських сил, включаючи дизель і гібридну установку.

Range Rover має більш багатий і просторий інтер'єр, ніж Toyota, і забезпечує максимальний комфорт під час тривалих поїздок.

Салон

Нова модель Тойота Ленд Крузер 2020 року - це позашляховик з трьома рядами сидінь, здатний вмістити вісім чоловік. У варіації Heritage Edition є тільки два ряди, на яких може розміститися до 5 пасажирів. У стандартну комплектацію входять передні сидіння зі шкіряною оббивкою і функцією обігріву.

Land Cruiser вражає дизайном інтер'єру. Салон виконаний з пластика з покриттям софт-тач, натуральної шкіри і дерева.

Обсяг багажника нового Land Cruiser становить 455 л і 1160 л зі складеними задніми сидіннями. Land Cruiser Heritage Edition забезпечує 1500 літрів вантажного простору.

Land Cruiser оснащений інформаційно-розважальною системою з 9-дюймовим сенсорним екраном. Нові автомобілі Toyota підтримують сервіси Apple CarPlay і Siri Eyes Free.

Toyota Land Cruiser також оснащена безліччю інших функцій: чотирьохзонний автоматичним клімат-контролем, панорамним дахом, стереосистемою JBL з 14 динаміками, навігацією, супутниковим радіо і бездротовою зарядкою. Інформаційно-розважальна система для пасажирів на задніх сидіннях є додатковою.

Відео тест-драйв Toyota Land Cruizer 2020 року

Технічні характеристики

Новий Toyota Land Cruiser 2020 року поставляється з 5,7-літровим двигуном V8 потужністю 380 кінських сил і автоматичною коробкою передач з 8 швидкостями.

Витрата палива Тойота Ленд Крузер недостатньо економна в порівнянні з іншими позашляховиками цього класу: 18.1 л і 13.8 л на 100 км в міських умовах і на шосе відповідно.

Через великі розміри ця Toyota має важке рульове управління і погану маневреність. Проте Toyota Land Cruiser залишається одним з кращих позашляховиків, які ви можете купити. Модель оснащена системою динамічної підвіски (KDSS), яка регулює стабілізатори поперечної стійкості, щоб забезпечити плавну і м'яку їзду.

Безпека

Land Cruiser стандартно поставляється з системою активної безпеки Toyota Safety Sense P (TSS-P), яка включає в себе попередження про лобовому зіткненні, функцію виявлення пішоходів, автоматичне екстрене гальмування, попередження про вихід зі смуги руху, автоматичні фари дальнього світла і адаптивний круїз- контроль.

У набір систем допомоги водієві входить моніторинг сліпих зон, попередження при перехресному русі ззаду, паркувальна камера з об'ємним оглядом, передні і задні парктроніки, камера заднього виду і датчики дощу.

Розміри і вага

Тойота Ленд Крузер має довжину 4.87 м. Його споряджена маса коливається від 2590 до 2635 кг.

Можливі комплектації

Toyota Land Cruiser 2020 року випускається в двох варіаціях: в базовій і Heritage Edition. Остання відрізняється від стандартної моделі екстер'єром і відсутністю третього ряду сидінь.

У базову комплектацію входить достатньо функцій безпеки і систем допомоги водієві. Всі моделі поставляються з 5,7-літровим двигуном V8, восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Tesla Model 3 2020
Огляд тест-драйву: Tesla Model 3 2020
Огляд тест-драйву: Mitsubishi Eclipse Cross 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mitsubishi Eclipse Cross 2020